Sezatoarea canadiana (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ica,

pe linga Quebec ar fi Charlevoix si Tadoussac; e splendida zona, relaxanta; in Ville de Quebec sa va rezervati de dinainte cazare, ca altfel riscati sa dati ca noi anul trecut peste un jeg de hotel murdar la 100$/noapte; la Tadoussac noi am stat la B&B, mie imi plac in general;

fetelor, odata cu mutatul am sortat jucariile lui Tudor si am un sac de jucarii: masini de pompieri, autobuze de scolari, si niste ursuleti de plus simpatici pe care mi-a fost mila sa le arunc ca sunt in stare buna (ce scirtia roata, sau stiu eu ce le-am aruncat); daca stiti pe cineva cine le-ar vrea, cu drag le dau, dati un pm.

Ana

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ica chiar langa Quebec este Ile d'Orleans. Superba! Si ai unde sa stai, sunt cateva B&B.

Vacanta placuta!

Numai bine,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Neliasi eu incerc o intarcare lenta.Sa se termine pana in septembrie. Dar nu prea iese cand ies si dintii. Pt. ca Marc nu a avut dinti pana la 10 luni acum ii iese cate unul cam la o sapt-doua. Asa ca il am mai mereu marait .
Eu de fapt incerc, cam tarziu insa, sa-mi invat copilul sa doarma fara mine macar la pranz. Reusisem in sesiunea de iarna sa-l fac sa stea cu taticul. Dar de cand s-a terminat sesiunea am stat mai mult pe acasa, numai eu cu el, si iar s-a atasat de mine.
Urla ca disperatul cand incearca sa-l adoarma el.
Pana acum i-am reusit sa-i scot suptul de dupa-amiaza pt. ca sunt la ora aia cu el in parc. Si cu chiu cu vai reusesc sa-i dau cam 100ml de lapte de vaca( formula a refuzat toate firmele). Si cel de la pranz il sare daca suntem plecati si ne intoarcem cu masina acasa si adoarme in masina.
Insa noaptea e dezastru. Am inca supturile de la 2-3 luni 12, 3, 6. Nu toate sunt supturi adevarate dar macar doua sunt de 15-20 de minute minimum.Deci nu se alinta, chiar suge.

Principul pe care il aplic e ca nu il fortez pana nu bea suficient lapte din canita( biberon si suzeta nu exista pt. el). Si o sa-i mai las suptul de noapte un timp. Nu m-ar deranja prea tare nici dupa septembrie. Chiar daca pic de somn uneori.

Ca sa va distrati ieri eram la fratele meu in vizita, cu musafiri.....Si eu eram franta de oboseala. In vazul tutror in loc sa ii dau canita cu apa lui Marc incercam sa-i dau lui taticul care-l tinea in brate. Si au ras toti de mine.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze
filme2

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Mikiion, hai sa-ti spun cum am facut eu si cu Petra inca mai fac. La inceput scot supturile de peste zi ca e mai usor mai ales ca incepi oricum cu mancare solida asa ca am resusit in 2 luni sa ii dau sa suga doar o data pe la 6 dupa-amiaza. Noaptea nu o fortez sa renunte si asa am facut si cu Tudor. Asa ca acum suntem cu urmatorul program de tzitzi, seara la 9 cand se culca, dupa care ii mai dau pe la 3 si la 7 dimineata cand se trezeste, apoi la 6 cand vin de la servici. Si ea se trezeste noaptea de cate ori vrea 2,3,4 ori, dar o readorm cu suzeta, al tau daca nu ia suzeta nu ai alta solutie decat sa-l readormi la tzitzi, dar daca scoti mesele de zi tot e un pas inainte spre gradi. Petra merge la aceeasi gradi ca si Tudor si asa am avut loc ca altfel nu reuseam nici noi, dar daca fratiorul ei e acolo, i-au facut si ei loc. Fiind stresata cu gradi si cu separatul de mine plus ca a iesit din rutina ei zilnica o las sa suga noaptea pana vrea ea, bine ca am resusit ziua sa scoatem tzitzi ca si ea sugea la 3 ore chiar si dupa ce a mancat solide, manca o masa de solide si apoi la 2 ore sugea. Daca incepi de pe acum pana in septembrie sigur resusesti sa-i dai doar noaptea.

Comorile lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu insist pentru titza de noapte, ca trebuie scoasa prima, treptat, pentru ca acele supturi obosesc cel mai mult si creeaza dependenta cea mai mare. Ziua, copilul se poate lua cu una cu alta, cu mincarea, cu joaca, dar noaptea, mai ales daca nu a primit biberonul sau suzeta, nu mai are nimic altceva la indemina sa se linisteasca si de aceea dependenta e mai mare. La mine asta a fost cel mai greu, sa le scot pe cele de noapte, restul a fost floare la ureche.

CORNELIA www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Va multzumesc frumos pt compli pt pozele cu flori
Nelia & Denisa - va urez o vara fara prea mari calduri pt burticile rotunjoare :-)
Denisa - iti doresc o nastere usoara si un baietzel sanatos si mancacios, care sa doarma bine noaptea, sa gangureasca si sa rada plin de veselie ziua :-)
Tuturor - va urez o vacanta placuta si relaxanta pt cei mari! plina de topaiala si joaca pt cei mici! :-)
Nu o sa prea am timp sa mai intru pe desprecopii.com... ca acum stau cam vreo 3-5h cu piticutza afara :-)
Multa sanatate si numai bine va doresc

Lorelai
Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia,Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Ktrinel, Roxana, Lorelai si restul- multumesc de ganduri si urari- si eu va doresc o vara faian si fara probleem cu copiii.
Am fost la cabana, fain, emma a avut un partener de 5 luni, sper sa se comporte bine pe 5 iulie cand vine Mark- tot prin cezariana ca asa zice medicul ca e mai bine si eu nu regret.Sper sa stea totusi mark pina joi cand vine mama, ca Emma e tare mofturoasa acum in utlimele zile, ca nu sta 1 sec de la 6 luni, asta deja e istorie pt mine.O sa pun niste poze mai incolo- o zi buna!

Denisa 37 si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aska spune:

Nelia, ti-am trimis mesaj privat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Denisa, nastere usoara, un bebel sanatos si cuminte si asteptam poze.
Nelia vacanta placuta si sarcina usoara in continuare. Sper sa te descurci bine cu caldurile din tara.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Fetelor
Daca stiti cumva - va rog frumos, trimiteti-mi si mie pe e-mail (lorelaim@gmail.com) numele complet al Laurei si adresa ei pt ca as dori sa trimit si eu un plic cu un cec pt Diana.
Multumesc frumos!
Multa sanatate si numai bine va doresc!

Lorelai
A inflorit iasomia, Hibiscus and Lantana Camara from Alcudia, Petunias and Pelargonium from Alcudia,
Alcudia in pink and white, Colours from Alcudia, Alte albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput