Ecografii

Ecografii | Autor: Yaia

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Eu sunt noua pe forum, asa incat va rog de la inceput sa fiti ingaduitoare cu mine in cazul in care mai fac greseli.
Problema mea e urmatoarea: Sunt insarcinata in 22 de saptamani si as vrea sa stiu, in cazul in care stie cineva, cat de des poti face ecografii? E ok daca faci 2 ecografii la interval de 2 saptamani, de exemplu? Exista efecte negative in urma ecografiei? daca da, care sunt acestea?

Multumesc mult pentru raspunsuri.

Irina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Din cate se stie, dupa atatea studii, se pare ca nu sunt probleme cu bebe daca faci mai multe ecografii.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu am facut 2 eco la interval de doua sapt. Stai linistita, nu e nimic!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Stai linistita ca nu dauneaza!Poti face eco cate trebuisc ca sa stai linistita.LA inceput io am facut 1 pe saptamana ca nu se vedea embrionul apoi cand totul a fost bine o data pe luna.Important este sa fi bine si sa-i transmiti numai ganduri pozitive lui bb.Sarcina usoara si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!

37+ Stefan Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri!
La mine nu e absolut necesar sa fac ambele ecografii. Ideea e ca am Rh negativ si aici, in Finlanda, mi-au zis sa fac inca o ecografie de control in saptamana 28. Eu atunci voi fi pe meleaguri insorite, prajindu-ma la soare , si voi ajunge inapoi in Finlanda abia in saptamana 30, ceea ce nu e o problema, ca pot face ecografia cand ma intorc. Dar pentru ca merg acasa la vara (a se citi in Romania), as vrea sa fac o ecografie acolo, una 3D, ca poate aflu si eu ce e bebele nostru. Aici nu prea vor sa spuna daca nu sunt suta la suta siguri de sexul bebelului si la ultima ecografie, in saptamana 20, bebe dormea cu posteriorul lui dragut catre noi si nu s-a sinchisit sa se trezeasca si sa ne salute sau sa ne spuna in ce culori sa aranjam camera.
Inca o data multam fain pentru raspunsuri.

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana mica spune:

Yaia, eu am facut in sarcina in jur de 14 echo (asa monitorizaza medicul meu sarcina) si unele chiar la o saptamana distanta.

Te poti convinge singura ce minunatie a iesit. A, si inca ceva: are un auz super fin, deci poti sta fara grija si din punctul asta de vedere!

Adriana, mami de Tudor alias 'Dudu'(26sept2006)
Uite ce mare am crescut...
O raza de speranta...sau cum a venit pe lume Tudor

www.totsites.com/tot/dudu" target="_blank">Paginuta mea de web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Adriana mica, mersi mult de raspuns. Pai dupa ce ti-am vazut minunatia si dupa ce am mai citit si eu pe internet despre ecografii, m-am linistit acum si cred ca o sa fac o ecografie si in tara, ca poate aflam ce e bebele nostru. Important e sanatos sa fie!

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Yaia, stai linistita, si eu am facut f multe ecografii in sarcina si totul este absolut ok!

my baby, Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

si io! si io am facut f multe ecografii!

Aylin, 30+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput