am gasit niste oameni super pt.pus gresie,faianta!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns livia spune:

nu a terminat de pus inca totul fiindca sunt migalosi si vor sa fie totul ok-asta-mi place daaar ce nu-mi place este ca trebuie stau langa ei sa le spun cum vreau la fiecare pas...ei nu au idei si asta ma omoara ca-mi mananca din timp!!!

pup

ps:am sa mai scriu de ei pana cand vor termina!bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

perfect , multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

in ce oras sunt mucnitorii astia ??? peste tot in romania ?????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

Mergi la inceput

l-am intrebat si sta in orasul chitila.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Si eu voi lua un apartament in curind si va trebui sa-l renovez.
Am sunat la Dl Bratu si stia: " de la Dna Livia aveti nr meu de telefon, nu"?
He he he.

Tb sunat cam cu o saptamina inainte pt a vedea cum e liber.
Cind o sa cumpar apartamentul o sa-l sun.

In rest a mai apelat cineva la el?

Livia tu nu ai terminat amenajarile? Pune si tu niste poze.

Mergi la inceput

fac poze maine si le pun!
sa spun ce nu mi-a placut la el...

1.trebuia sa stau sa-i spun cum vreau la fiecare pas
2.cerea apa si cafea mai tot timpul iar eu cand am vorbit cu el a spus ca totul e inclus in pret
3.pauze cam lungi
4.a spus ca termina in 3 zile si a durat 6...
5.nu face instalatii

instalatiile mi le-a facut altcineva de care sunt foarte-foarte multumita!

1.a cumparat tot de ce avea nevoie si nu m-a trimis pe mine
2.imi aducea facturile
3.nu s-a uitat doar la ce i-am spus ci a verificat totul ce tinea de instalatii in casa(asta mi-a placut mult)
4.pune faianta si gresie si...surpriza...chiar mai bine decat cel pe care l-am gasit eu!cand am vazut faianta pusa de el...nu mi-a venit sa cred cat de bine e pusa si asa de rau mi-a parut ...mai bine nu vedeam,dar asta e,nu mai pot da timpul inapoi!...

asa ca daca vreti doar bine atunci e cel de sus daca vreti aproape de perfectiune alegeti pe al doilea.La al doilea nu stiu preturile ca nu am pus faianta cu el...
Al 2-lea m-a invatat sa ma uit si la defectiunile de montaj la gresie si faianta si m-am minunat cate lucruri mi-au scapat!
Daca nu venea nici nu ma gandeam ca baia mea nu e perfecta dar acum parca imi sar in ochi micile defectiuni-mai bine nu-mi spunea!!!

cam atat !

ps:o sa pun poze cu baia si o sa vedeti ce bine a iesit daaaar o sa va pus si poze cu defectiuni de care nici nu ati banui!e bine de stiut ca sa nu patiti ca mine si sa stiti ce cereti de la meseriasi!

IMPORTANT:sa nu-i lasati din ochi ca sa faca cum vor...spuneti la inceput asa: perfect pt.mine e cum vreau eu si nu cum vreti sau ati vazut d-voastra la altii!...daca nu iese cum vreau nu primiti restul de bani pt.ca eu platesc doar pt.lucrarea pe care o vreau nu pt.cum vreti d-voastra...Suna cam dur,nu?dar trebuie ca doar asa aveti rezultatele dorite!Totul am spus politicos de la inceput ca sa stie cu cine vorbeste si nu am fraternizat cu nimeni chiar daca mi-au spus sa-i tutuiesc...e bine de pastrat o distanta ca sa poti sa-i pui la punct mai usor daca gresesc!Toate astea mi le-a spus instalatorul si a avut foarte mare dreptate!Dupa toate replicile a mers totul ca uns si au terminat imediat!

gata!

Mergi la inceput

apropo de bani...nu dati banii toti la inceput,doar un sfert apoi spre sfarsit iar un sfert si spre final cand pune chitul pt.rosturi restul.asa il obligi sa faca treba cum trebuie...sa merite sa fie platit!Mai spuneti ca daca nu iese bine nu platiti!

gata cu dadaceala dar m-am gandit sa stiti si voi cum merg treburile cu meseriasii din Ro!

sa va mai dau un ex:cand am pus faianta si gresia in apartamentul din Dr.Taberei(acum 8 ani,cu altii) am procedat aproape cum mi-a zis instalatorul(dar din instinct)si i-am trimis la urma pe meseriasi si la cumnatul meu si...surpriza...au lucrat execrabil cu toate ca au fost tratati regeste(mancare,bautura,dus acasa,adusi),pe cand la mine nu au primit un pahar de apa si cu toate astea la mine au lucrat minunat si la cumnat...deeeci trageti concluzia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Deci pina la urma care sint buni?
Prima echipa sau a 2 echipa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erer spune:

da, livia, nici eu n-am inteles exact. Sa-l mai sun pe dl. Bratu sau nu?

merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Pai de unde ii laudai de numa'-numa',acum ne insiri o lista intreaga de inconveniente,a mai aparut o echipa care e mai buna,pana la urma de ce ai mai deschis subiectul?

Si de ce i-ai mai facut atata reclama? (Chiar,nu se considera reclama?)

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput