am gasit niste oameni super pt.pus gresie,faianta!
Raspunsuri - Pagina 3
livia spune:
eu NU am facut reclama!!!nici pe departe acest gand!!!
am relatat din experienta mea...ce s-a intamplat de la inceput pana la sfarsit... Sunt FOARTE pretentioasa si de multe ori imi spun toti ca eu caut defectele cu lupa!!!Cine a vazut baia a zis ca rezultatul e perfect dar pt.mine nu e asa...am scris sincer ce am simtit!atat!
am vazut faianta pusa de amandoua echipele si asa am facut comparatie...daca nu vedeam faianta de la a 2a echipa atunci poate nu mai imi sareau in ochi defectele ...
cam atat!
altceva:cum pun poze,asta in cazul in care mai vreti sa le vedeti!...sau dati-mi adresa de mail si le asa...
ps:eu am vrut sa ajut dar a iesit altfel...imi pare rau...nu aruncati cu rosii!poate ar fi bine sa schimb titlul subiectului,nu?!
catrinik spune:
Fa-ti un album pe Webshots sau pe Photobucket si pune link-ul cu poze.
Si pe mine m-ar interesa si nu consider ca ai facut reclama.
Chiar sint si eu interesata de o echipa buna si ai facut foarte bine ca ai deschis subictul.
Pina la urma la care echipa apelam? La prima sau la a 2?
Pe mine ma interesaza o renovare completa a unui apartam, nu numai faianta.
Un pret final la toata afacerea poti sa ne spui si noua?
livia spune:
eu nu am renovat totul...deci nu stiu cat ar costa asa o lucrare...
eu as apela la a doua!
nu vreti sa va trimit pozele pe mail?imi este mai usor...
pupicei
catrinik spune:
Ba da eu as vrea niste poze: popa_an@yahoo.com.
Te intrebam cit te-a costat pe tine, chiar daca ti-ai renovat doar baia.
A 2 echipa se pricepe si la zugravit? Ca eu am nevoie de zugravit, instalatii si de pus faianta, iar una din echipe nu se pricepea la ceva ( instalatii parca ).
Pai atunci scrie si nr de tel celei de a 2 echipe.
aurora56 spune:
As dori sa vad si eu pozele cu baia mai ales cele cu defectiuni pentru ca intentionez sa-mi renovez baia si chiar nu vreau sa iau teapa .