Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(8)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna... seara!
Abia acum mi-a revenit netul.
Stau in casa si imi imaginez ce bine va fi dupa aceea...desi voi nu prea imi dati posibilitatea sa visez. Deduc din discutiile voastre ca nu prea e minunata mult ravnita viata de avocat.
Irina iti fac si eu galerie. Sanatate multa si spor la treaba!
Ce sa fie cu Laura?
Va pup pe toate si va doresc o saptamana de vis!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

buna fetelor,
in august vom pleca in canada pt 3 ani asa ca voi incepe proiectul pt al 2 bebe. tineti-mi pumnii.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Mathilda, cand incepeti proiectul? deja sau cand ajungeti acolo?
Si o amica de-a mea pleaca acum in iulie in Canada..
aveti ceva sigur acolo sau ..?

Irina, spor la treaba!
Mathilda succes si tie!

Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput

kriss,
sotul meu are 1 contr de expatriat pt 3 ani acolo, dar daca ne place stam m mult. si daca tot stau acasa 3 ani atunci ma apuc de bebe. sotul meu a negociat si salariul meu, adica salariul pe care il am eu aici.
acum sunt super stresata- caci plecam in august si noi ne facusem planuri de-abia in ianuarie sa plecam si totul tb facut in timp record- casa de inchiriat, masina de vandut, bagajele de facut si lucruri de aruncat, curatenie, administratie etc.
si sunt si stresata ca e ceva nou, nu cunosc pe nimei- insa venim de 2 ori pe an in europa si in vacanta ne ducem putin si in america
te pup

Mergi la inceput

si cel m naspa e ca, cade vacanta din sept in portugalia si plecam in iunie sau iulie doar cateva zile in franta, in normandia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea sau capucino, cine ce doreste!
Eva, sunt pe-aci! Ce mai face Claudiu?
Irina, bafta! Sa dea Domnul sa fie bine!
O zi cat mai frumoasa la toata lumea!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Si eu servesc o cafeluta dulce-dulce!Asta ca sa intampinam frumos aceasta frumoasa dimineata si sa-i dam zilei un pic din dulceata cafelei!
Buna dimineata dragelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Multumesc pentru cafea! Asa arome chiar ca te inveselesc.

Claudiu este bine. Astazi nu se duce la gradinita pentru ca incep sa ii fac investigatii serioase. Nu mi se pare normal ca el e racit in permanenta si toti virusii ii aduna. Sambata am ajuns iar la spital cu el pentru ca facuse febra foarte mare si nu ii scadea. Ne-a zis doctorita de garda ca e o simpla raceala, dar aseara a facut iar febra, dar mai mica.

Iustina ce face? Unde ati fost in WE, ca nu cred eu ca ati stat acasa. Foto, ceva?

Sotul mi-a propus o vacanta dupa examen la noi la mare, dar eu mi-as dori, fie un tur pe Valea Loirei, fie Turcia in septembrie.

Kriss am vazut zilele trecute in Mall niste rochite si pantalonasi superbi pentru femei insarcinate si ma gandeam la tine ca spuneai ca nu ai gasit sau nu ai de unde alege...
La fel si tu, Laura, spuneai ca nu gasesti ce iti place pentru Iustina. Si apropo de acea discutie, nici mie nu-mi plac paiete si chestii stralucitoare excesiv. Dar daca nu ai de unde alege...

Mathilda eu acum am observat ca tu stai in Belgia! In ce localitate? Eu am "pierdut" o prietena in Liege. Ea s-a mutat, eu m-am mutat, parintii s-au mutat...

O zi buna!

http://community.webshots.com/album/558697342zQuuRs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eva, noi am fost sambata undeva pe malul Bistritei la un gratar cu niste prieteni, iar duminica am fost la o petrecere a unor gemeni - baiat si fetita - au implinit 2 ani. Poze gasesti "la greu" - daca dai click pe Iustina de la semnatura - e linck spre site-ul cu poze. Imi pare rau ca nu se simte bine Claudiu... Multa sanatate si sa dea Domnul sa fie doar o simpla raceala care sa ii treaca mai repede!

Lora, mami de IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

BUna dimineata
scriu pe fuga..ca sunt busy..si nu am chf de nimic..
eva, nu mai zii ca sunt acolo..ca vin in grabadesi ..n-or fi pt. mamici manechine? super idea sotului de a pleca undeva voi doi!
Claudia, ai facut cafea..dar capucinno pt fata nu ai ?aa..uite ca Lora s-a gandit si la mine..
revin mai tarziu..va pup pe toate!

Vine bebe
Burtik
Cristina20+

Mergi la inceput