Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

fetelor hellpppp
adina dc mai esti, raspunde-mi si mie te rog!! (sau cele care ati mai avut o sarcina!!). acuma am pregateam sa intru la dus, si cand sa am dezbrac, sanii aratau ciudat tare, plus ca mameloanele erau tari ac piatra si aveau pe ele mici gaurele ca si intepaturile de ac!! acuma sunt la fel!! incep sa intru in panica!!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

BB, nu stiu, sanii si mameloanele se transforma mereu in timpul sarcinii. Depinde si de fiecare. Femeile mai brunete au in general transformari mai vizibile, am observat. Eu sunt mai blonduta, asa, si nu s-a vazut asa tare.
Intreaba dr data viitoare, dar sunt sigura ca nu ai de ce sa iti faci griji. La unele femei se poate intampla sa secrete deja colostru, e normal, cum e si normal daca nu ai deja aceasta secretie. Iar sanii se pregatesc deja pentru alaptat si ceea ce simti tu sunt canalele laptelui (nu stiu cum se cheama pe romaneste).
Iti recomand (de fapt la toate gravidutele) sa-ti cumperi o carte special despre alaptat (eu am una de Hanne Lothrop parca o cheama, recomandata la nivel international). Acolo sunt multe explicatii deja pentru timpul sarcinii, cum sa te pregatesti ptr alaptat, prin ce transformari trec sanii etc. Este foarte interesant si informativ!

Adina 11+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

cum pot sa ma inscriu si eu in lista pt decembrie?

stefania
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata!!

adina, multumesc din suflet! se pare ca si-au revenit inapoi dupa dus si dupa ce i-am dat cu crema!! dar in dimineata asta iarasi la fel am patit! fff ciudat, nici nu mai aveau culoarea maro ci un galben-verziu palid..... m-am speriat!! pupici la fata draguta!!!

ggaby, eu am intrebat 3 dr pana akuma de statul la plaja si toti mi-au raspuns acelasi lucru : este voie!!! atata timp cat nu exagerezi, nu stai intre orele interzise 11-16 )eu inainte stateam cel mai bine la orele astea...) si folosesti protectie. eu plec peste 2 sapt , iti pove cand ma intorc cum a fost!!

stefania, voi incerca eu sa te trec pe listuta, dar nu promit ca reusesc!!!! scrie datele tale.

elis, multumesc frumos!!
_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loub_erika spune:

buna dimineata...,nu aveam ce face si m-am pus pe numarat cate gravidute suntem..,dar cred ca am pierdut randul,parca era m in jur de 88 daca nu ma insel ,ma bucur ca suntem atat de multe...va fi un craciun anul asta plin de bebelusi sub pomul de iarna ,in rest ce sa va mai spun..astept sa iasa soarele mai binee ca sa ma duc sa ma bronzez un pic,ca sunt prea alba,inainte mergeam la solar si cand venea perioada fustitelor eram deja bronzata,dar acum sa schimbat treaba...,oricum eu chiar daca sunt inebunita dupa soare...acum o sa am mai multa grija sa nu stau in exces!! ma intrebam oare cum se simte micuta in burtica cand stau la soare...,observa ceva...,sau...nu?! eu am tendinta uneori sa imi pun ceva pe burta ca si cum i-as pune caciulita de soare!!

17+

Mergi la inceput

erik si eu am aceasi tendinta de a mi pune ceva pe burtik, eu cred ca nu are de ce sa il deranjeze soarele!!

revin cu poze cu burtik!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna dimineata, fetelor!

Bun venit noilor gravidutze! Va va trece pe lista o fata care se pricepe, eu habar n-am!

Si eu voi merge la mare si voi sta la plaja, sincer si la orele "interzise"... Doar oricum nu suport nici 20 minute sa stau pe caldura aia cu burta in sus (n-am avut niciodata rabdarea...). Eu de obicei in apa sunt, sau pe malul marii la plimbare, culeg scoici, fac castele de nisip cu fii-mea, joc tot feluri de jocuri cu mingea sau palete. In ultima sarcina (Jasmina e nascuta pe 24 iulie 2003, poate va amintiti, a fost - cel putin in Austria - o vara groaznic de calda, mereu numai peste 30 de grade), am fost aproape in fiecare zi la plaja.

Va doresc o zi frumoasa si mai revin, sa mai citesc si eu ce-ati scris, si apoi plecam la ai mei, facem si noi azi un gratar!

Adina 11+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

am pus poze noi cu burtik!!!!
azi e ziua nepotzelei mele Alexia, face 2 anisori !!! LA MULTI ANI ALEXUTA!!!

Adina, cu marea, ca plaja, soare;le suntem la fel!! nu concep vara fara mare!!!

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

nu mai e nimeni pe aici???
am gasit un ghid de sarcina interesant, e pe luni si la urma e despre alaptat, si faza de lehuzie.
sper sa va placa.
e in format pdf si trebuie descarcat:

http://www.iubire.md/ro/pregnancy/

_

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catus76_ro spune:

salutare burtici!!!!!
am intrat mai rar in ultimul timp si dureaza destul de mult pana va citesc la zi
ca sa nu uit vreau sa va multumesc mult pt urarile de ziua mea...m-au facut sa ma simt superrrrrr m-am simtit ca intre prietene cu toate ca nu ne cunoastem decat virtual!!!!
felicitari pt burticile care au aflat ce vor fi bebeii lor si un bun venit pt noile gravidutze, sarcina cat mai usoara si o nastere usoara!!!!
eu de abia astept sapt viitoare sa faco o eco la 13 sapt!!! si in plus plecam si la mare pt 3-4 zile!!!!
chiar daca va scriu mai rar sa stiti ca sunt cu voi si citesc toate noutatile
catus 12 +3 zile!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare burtici!!!!
Am fost vineri la eco,si se confirma,E FETITA!!!!!!!!!!!!
E maricica,are vreo 22 de cm si 500 de g.E inalta si subtirica.Draga de ea,nu stiu cum de incape in burta mea mica.
Am fost la Baby Expo,am gasit un carucior super fai,cu roti groase,costa 12 milioane,dar merita.Am vazut si patutul transformabil de la Baby Design.E super!!!!O sa mi le comand cam prin septembrie si patutul si caruciorul.
Voi ce mai faceti????

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput