Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)
Raspunsuri - Pagina 26
loub_erika spune:
Ramonela,ma bucur ca ti sa confirmat ca e fetita,felicitari.. si ptr. noi sa confirmat ptr. a doua oara ca e fetita...,ptr. noi e o minune si ma consider o norocoasa ca am reusit din prima FIV si pe deasupra e si fetita,ptr. ca sotul din prima casatorie are doi baietei de 12 si 13 anisori si binenteles ca isi doreau o surioara,asa ca cineva acolo sus aranjeaza lucrurile ptr. fiecare asa cum trebuie!!
M-am uitat si la pozele de la intalnirea cu fetele ,ce frumos..,mi-ar place ca pe viitor sa ne inatlnim si pe la Bucuresti cu fetele...,la o inghetata ,ca deja papanasi am vazut ca ati papat..!!!
17+
anacami spune:
Buna dimineata!
Ramonella,felciitari pt. fetita fotomodel! cum se numeste caruciorul? Catelusul tau ce mai face?
Pussi, l-ai cumparat deja? este o alegere f. buna, carucioarele Hauck sunt foarte rezistente-lucruri nemtesti.Daca nu l-ai cumparat deja, mergi si la Metro, aveau promotie la Hauck- cred ca le gasesti si mai ieftin (eu am vazut unele frumoase sambata, ce-i drept nu de gemeni-poate au si "la dublu"; din pacate, nu m-am uitat la pret, dar uneori sunt mai ieftine la Metro decat la importator)
BB, la multi ani nepoatelei tale; ati petrecut?
In legatura cu sanii, cum spunea si Adina,se pregatesc de alaptat; este posibil ca la unele dintre noi deja sa apara secretii. Eu sunt bruneta (par negru-negru, dar ten alb), nu mi s-au schimbat prea mult la prima sarcina (doar s-au marit putin in volum si mameloanele mai umflate, culoarea a ramas la fel).Dupa alaptat au revenit aproape la forma si marimea initiala
(adica tot mici...).Cred ca depinde de la femeie la femeie. Dunga verticala pe burtica nu am avut deloc la Sebi, vad ca nici pana acum nu am nimic. Poate pilozitatea mi s-a mai accentuat (pe maini si piciare, nu pe burta sau spate); a revenit si asta la normal dupa cateva luni de la nastere
Acum sunt in "febra" inscrierii lui Sebi la gradinita.Am depus dosarul la una de stat foarte draguta din apropierea casei, dar nu cred ca avem sanse prea multe sa fim primiti. In weekend am fost la targul de gradinite particulare, am colectat pliantele si de acum trebuie sa le vizitez pe cele care sunt mai aproape de casa (in ideea ca dupa nasterea lui bb2 nu voi mai avea prea mare libertate de miscare, cel putin cateva luni, pana ma intorc la serviciu). Uff, si ce-mi "place" sa le vizitez
!!!In weekend nu am avut chef de nimic, am lenevit si tot obosita sunt
!!!
Va doresc o saptamana placuta!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si Stefania 
mbontos spune:
Buna fetelor!
Am si eu o intrebare. Folositi sau ati folosit careva SUPLIFORM de la Hofigal? Oare este permis in timpul sarcinii? Eu m-am gandit ca e un produs natural si as putea sa-l folosesc. Ce parere aveti? Voi ce folositi pentru intretinere? La mine e nevoie atat de un anticelulitic, cat si de ceva impotriva vergeturilor.
Va rog mult sa nu ocoliti intrebarea mea!
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre pe care le astept cu nerabdare!!!
bb_yasmi spune:
neata
anacami, multumim de urari!! am petrecut frumos, cu o gramada de copii si cu mici si gratare....
in legatura cu sanii, tot asa ciudat se fac cateodata!! ma si sperie!!
ramo, felicitari pt fetita!! eu stiam ca la sfarsitul lunii a 6-a, o sa aibe bb 500 de grame!
fetelor asta e ultima saptamana de lucru, de vineri dupa masa sunt in concediu!!!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
ancadragoman spune:
Neata fetele
Ramo felicitari ptr fetita,eu abia pe 26 merg la Iosup si parca nu mai am rabdare.
Cum va simtiti azi?
Pupicei
anca
18+
Maria
poze
www.protv.ro/stiri/social/doliu-la-clinceni-o-femeie-si-pruncul-ei-nenascut-au-fost-inmormantati.html" target="_blank">SA IL AJUTAM PE FLORIN!!!!!
RAMONELLA spune:
Erika m-am bucurat foarte mult cand mi-a zis din nou ca e fetita,data trecuta nu era sigura.Pai ar trebui sa faceti o intalnire in Bucuresti,ca sunteti mai multe.
Anacami caruciorul e de la Tako.http://www.tako-poland.eu/polska.htm Intra pe oferta,la clasic,si la prima optiune de la clasic.Si apoi acolo ai mai multe variante,e cel City Voayager.Jos in partea stanga va aparea coloristica.Vreau sa-l combin cu albastru,daca al doilea bebe va fii baietel,sa il folosesc si la el.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice
bb_yasmi spune:
mbontos, eu am folosit dar nu in sarcina, deci nu stiu sa iti raspund! imi pare rau! vezi si tu sa nu contina cofeina sau alte substante daunatoare in sarcina.
eu am gasit un carucior fff frumos cu tot cu scoica (scaun de masina) la selgros, e marca Chicco.
_
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
loub_erika spune:
eu nu am probleme nici cu dunga de sub buric,nici cu sani,doar ca mi sau mai marit atata tot...,nu am nici pete pe fata dar in schimb am avut pe perioada tratamentului hormonal o mie de cosul;ete pe spate,de care abia acum incep sa scap de ele...,ca nu puteam sa imi pun nici un maieu..,in rest nimic special..,sa speram ca nu voi avea surprize mai tarziu..,dar am inteles ca semnele acestea ar trebui sa apara deja din primul trimestru de sarcina!
17+ Angelina
bb_yasmi spune:
nici eu nu am pete pe fata, cosuri, doar problema cu sanii si care bineinteles au crescut cu 2 marimi deja,.....
in legatura cu petele, verisoarei mele i-au aparut in luna a 6-a sau a7-a.....
eu mai am o saptamana jumate pana la eco 4D!!! de abia astept!!sper sa putem pleca linistiti in concediu!!
_
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
RAMONELLA spune:
Ancutz multam!!!La fel si tie!!!!
bb nu stiu,mie asa mi-a zis.Si i-a mai zis ca dupa masuratoarea capului tre sa nasc in 30 octombrie si dupa cea a femurului,in 19 octombrie.
Aaaa,si mi-a aparut dunga neagra.Dar e si deasupra buricului.
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice