Am nevoie de un psiholog si m-am gandit sa-mi fac o programare la Clinica Pragul Alb, cea din zona Arcul de triumf- Manastirea Casin. A fost cineva acolo? Cum este?
nu stiu nimic despre aceasta clinica, dar denumirea mi se pare cam ciudata. daca insa isi fac treaba, e mai putin important.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Clinica "Pragul Alb" este clinica condusa de doctorul Cristian Andrei de la 9595 ... uite pagina de net ,adresa de contact si echipa domniei sale ..
http://www.iru.ro/
Adresa :
Bucuresti, str Av. Nicolae Drossu nr. 29
Sector 1, langa Arcul de Triumf - Manastirea Casin.
Telefon: 0311044646; tel/fax: 021 3192489
E-mail: office@iru.ro
Echipa Clinicii Pragul Alb:
Cristian Andrei
Silviu Adrian Ionita
Ligiana Petre
Mihaela Sahlean
Sorana Mocanu
Se organizeaza cam saptamanal niste seminarii pe divese tematici psiho-sociale ..acum cred ca sunt in vacanta ..eu primesc mereu invitatii pe adresa babyklapper pentru ca i-am contactat pentru a ne ajuta ..daca vrei iti spun cand primesc urmatoarea invitatie si eventual iti trimit mailul daca iti este de ajutor .
Eu cred ca ar fi bine sa participi la o astfel de intrunire si sa asculti parerile celor din audioriu ...ei cu siguranta iti pot spune muuulte .
Mult succes !
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine
Din cate mi-am dat seama, este clinica privata. Imi poate spune cine a fost, cat costa consultatia/sedinta?
Multumesc
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL