PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
nicolica spune:
mamicute si piersicutze!
Nici noi nu v-am mai scris de mult, dar am fost plecati cateva zile cu cortul, cu piersicoi cu tot, pe un afluent al Dunarii. Am savurat zile minunate,insorite, cu balaceli dese si leneveala la soare cand Philip dormea.
si celor ce ne-au felicitat pe 5 iunie.
Uram cu intarziere tuturor celor ce au implinit un anisor si felicitari celor ce au devenit mai independenti si sunt deja umblatori!
Lucians, gata cu zugravitul? fetelor harnice
Piersicoiul Philip www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
www.dropshots.com/nicolica" target="_blank">mai
lucians spune:
Gand la gand cu bucurie! Si noua ne-a fost dor de voi...d-abia-n dimineata asta am avut putin timp la dispozitie si-am zis sa intru sa vaz ce mai fac piersicutzele noastre,carora li s-a cam facut de plimbat,dom'le...fara mama,tata sau bunica.
Nicolica,pupam si noi bulanasele-n toata regula ale piersicoiului balacit si...bineinteles..."cucu gol" .Cu zugraveala am ajuns d-abia la jumate si-n weekend speram sa-si ia avant zugravii pt a inainta cu curatenia.De mutat,ne-am mutat si noi cu cortu' dar nu ca voi in aer liber,ci la ...mama .
dulci ii trimitem prin colet si Clarutei a lui Tweety,lui bulinel a mamei lui proaspat luata cu acte de taticul lui(ca-i a lui demult,nu?), celorlalte piersicutze "grave si plimbarete"...si nu numai.
misimica,ce mai face motzata? Vaz ca nu-i e dor de surioara ei.S-a razgandit in privinta intalnirii.Ce sa-i faci...!Va pupam si pe voi.
vacanta placuta tuturor celor care sunt plecati si...sa nu ne uitati
pupici
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
lucians spune:
Am dat cu pupicurile-n stanga si-n dreapta de-am uitat sa va zic si de fata mea
Noutati nu prea avem;n-am plecat singurele,insa cand o facem cu mama de manuta fugim de ni se impleticesc piciorusele.
Stam si in stand by cateva secunde bune dar n-avem curajul sa pasim.Nu-i graba,toate la timpul lor.Insa nu pot zice acelasi lucru si cu dintisorii ,ca deja a cam trecut timpul de cand tb s-apara primul.Si cand or incepe sa dea,sa te tii frate!Cantarea Romaniei vom avea-n casa.
Mai vrem sa ne stergem singurele-n urechiuse,ca deh,o vedem pe mama facand la fel,si daca mama se opune bagam betisorul in ... nas, ca tot la mama am vazut cand imi mai scoate cateun muculet.
Cam atat,deocamdata
pupici.fug ca s-a trezit mandra
Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)
9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
intalniri de bebici
maryion spune:
11 lunisoare
Naomi Patricia, fetita lui mamaluidavid
Mihnea George, baietelul lui Mishi
Christian - Ionut, baietelul lui roxanya
Rares Andrei, baietelul lui Aysha2
10 lunisoare
Catalin, baietelul lui Tinasv
Andrei, baietelul lui chiara_2005
Vlad Gael, baietelul lui avmaria
Ana Maria, fetita lui elena24
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Am intrat si noi cam tarziu pe forum. Nici nu am avut timp sa va citesc.
Am fost cu treburi, deci am lispit motivat.
In seara asta plecam la mare ....
Cu Darius si cu mama soacra, dar ... cu trenu'.
Ca tati nu poate merge cu noi si mami nu are permis de conducere ca nu a dus-o mintea sa faca scoala de soferi si pentru asta masina ei sta in fata blocului zi de zi de o bate soarele saraca ...
Asta este ... pedeapsa ... cu trenu ' UUUUUU
Sper sa nu fie foarte greu si sa rezistam acolo 1 saptamana, ca daca nu ... venim mai repede acas'
toate piersicutzele si mamicil lor.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
geliza spune:
Mary, vacanta placuta si sa veniti....odihniti...si sa va priasca....si apuca-te de scoala de soferi ca-i pacat
aaa, sa va zic....ca ma apucasem eu sa-i dau Ilincai lapte UHT, iar ieri am intrebat pediatra daca sa-i dau sau nu si raspunsul ei a fost categoric NU, asta pt ca partile pozitive ale laptelui sunt mult mai putine decat cele negative...cea mai importanta este ca poate da hemoragii digestive care de multe ori nu se detecteaza...asa ca ne-am reintors la Milumil
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
Miti, si Ilinca mea face asa la masa, mai ales atunci cand nu mai vrea...e tot o mancare si pe ea si pe mine....asta daca nu sunt cu lingurita sau cu servetelul pe "faza"
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
Medeea76 spune:
Dragele mele, Tea a facut primii pasi singurica (la 10 luni si trei saptamani) si-mi dau seama ca timpul trece foarte repede, ca un vanticel placut de vara...
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
bulinuta27 spune:
mama mama ce liniste pe aici...miros puternic de vacanta
mary distractie placuta si multa odihna
medeea felicitariiii!
azi m-am prins ca mai am si eu 2 saptamani si plec la mareee...abia astept
va pup
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze