PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

lucians
Gasca de puiuti La Multi Ani!
Alexei, baietelul lui Muuh
Erik, baietelul lui Cornelia-laura
Alexia, fetita lui Larissa79
Razvan, baietelul lui SARILLA
Raul Nicholas, baietelul lui Nicole25
Jonathan, baietelul lui motzata
Alexandru, baietelul lui mami-mami

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Salutare!
Aceleasi urari le transmitem si noi piticilor care isi sarbatoresc azi ziua de nastere.Le mai dorim multa sanatate,sa creasca mari si voinici,iar ai lor sa fie tare mandrii de ei.(Nu-i mai repet...idem bulinutza)

maine sarbatorim si noi fata noastra
pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

9-10 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

Mai avem un dintisor pt listuta: deci 4 dintisori la 11 luni si o saptamana

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Ralucaspm felicitari pentru performante...
Multumim de urari...nu-mi vine sa cred ca, de azi intr-o luna, Razvan o sa faca un an...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Buna fetele!

Multumim mult de urari! Inca putin si de azi intr-o luna facem anisorul!
Noi suntem bine, am fost in weekend la mare la Eforie Nord si nu puteam sa mai scoatem mandra din apa. I-a placut tare mult...la inceput mergea in 4 labute pe prosoape si nu indraznea sa iasa pe nisip..insa a prins curaj. Lua nisip in maini si apoi se curata ...ca nu ii place murdara pe maini. Mergem de o manuta...dar singurica inca nu. Sta putin singurica din cand in cand se desprinde singura..dar ii e frica sa paseasca. Insa greu la mare cu bebe fetelor, dupa vreo 5 ore deja sunam soacra sa o arvunim pentru concediul de pe 16 august lucru pe care l-am si reusit. Bebelina a adormit la plaja pana la urma si uite asa am reusit sa stam si noi pe sezlong la plaja ca altfel nu era chip. Ca sa nu va mai zic ca mancam la prinz in timp ce faceam aplecari dupa diverse jucarii ca deh statea in carut doar pana venea comanda ( adica vreo 30 de min- ca asa e in Ro ). Una peste alta a fost frumos o sa revenim cu poze. A si avem 5 dinti, ne-au iesit sin dintisorii de sus ce ne-au chinuit atat..ultimul chiar noaptea trecuta.
Va pup..plecam afara!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mai fetelor, da' tare-i liniste pe la noi piersicutzele...

Mary chiar daca acu' esti pe tren sau ai ajuns la mare noi iti uram distractie placuta!

Larissa sa stii ca si eu m-am gandit ca o sa fie tare obositor daca mergem numai noi cu Luca la mare. Voi ce faceti mai platiti o camera de hotel si pentru soacra ta?

Lucians spor la treaba si sa terminati cat mai repede.

Noi am invatat sa "vorbim" la telefon si cam atat. Cu mersu' suntem codasi...si eu sunt cam "ofticata", ca de-abia astept sa-l vad mergand. Dar ce sa fac, las natura sa-si urmeze cursul. Si pe mine au inceput sa ma apuce melancoliile de anul trecut si ma gasndesc ce repede au trecut lunile astea...

Felicitari pentru progresele piersicutzelor umblaretze si dintzoase!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Va transmitem si noi salutari de la mare unde,intradevar este frumos dar f greu cu bb pe plaja. eu inca nu l-am bagat in apa ca mi se pare cam rece dar i-am pus caditza in curte si l-am balacit acolo in apa calda.

larissa, pacat ca nu am stiut, noi eram in eforie sud, puteam sa ne intalnim.

sarilla, ti-am trimis acum ceva timp nr de tel pe pm, dar vad ca nu m-ai sunat, eu sapt viitoare vin in bucuresti, dar stau o saptamana si ma intorc la mare.

am inceput si noi sa facem bravo, ne jucam cu placere cucu-bau cu paturica sau perna, mergem pe langa mobila, o luam la goana de-a busilea si chiraim cand fugim, vorbim pe bebe-asca, si bineinteles la fel de rasfatat.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Sarilla si Consi, multumim pt felicitari !

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Sabana, parca tu spuneai ca o sa veniti in septembrie in Creta ?

Daca mai citesti aici, spune-mi, te rog, pe cat veniti.
Eu vreau sa vin in Bucuresti in septembrie si sper sa nu fie exact in aceeasi perioada. Inca nu am luat bilete si daca imi scrii o sa incerc sa nu plec chiar cand veniti voi. Vreau sa iau biletele pt avion de acum pt ca sunt niste oferte la Aegeean care trebuiesc luate f din timp. Partea proasta e ca nu se pot face rezervari si nici nu se poate schimba data dupa ce le-ai luat, partea buna e ca costa numai 250 euro dus-intors pt mine + Ioanna.

Raluca si Ioanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

dariana, ne-am hotarat vineri pe la amiaza sa plecam In timpul ramas nu mi-a stat capul decat la bagaje! Dar mai venim...de ex de pe 16 august venim si stam cam o saptamana. Poate ne vedem atunci! Si intr-adevar greul mare cu bebe e la plaja si la noi si la drum in masina. Doarme cam o ora, jum de ora se uita pe drum dupa care se agita. La intoarcere cel putin transpirase si nu mai vroia nimic maraia intr-una. Iar pe plaja na...ajungi si ce sa faci? Doar nu sta pe sezlong cuminte....eu nu stiu ce mi-am imaginat..probabil ca sta! Plus ca am plecat incarcati la plaja..era carutul plin, ia 2 3 schimburi la fata, pampersi, biberoane, biscuiti, creme, apa, plus ca aveam si o piscinuta ptr alexia umflata, minge, o umbrela suplimnetara...noroc ca era si cumnatul cu noi si care ne-a ajutat mult. Va zic..dupa ce pusesem toate in carut imi venea sa raman in camera cand am vazut ca alexia deja se freca la ochi. Noroc ca a adormit pe plaja ca altfel faceam cale intoarsa dupa jumatate de ora.
Consi, noi ne gandim sa gasim un apartament intr-o pensiune ceva..desi sincera sa fiu m-ar tenta 2 camere...la etaje diferite daca se poate. Adica macar cand o sa fiu fara ea...sa stau linistita...eu sunt obisnuita numai cu ea si nu m-as odihni vazand-o in prejma cu altcineva. A si soacra mea isi plateste singura...ca are de unde....adica chiar are!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput