La mare, in piscina - slip, pampers?
Vom merge cu fetita noastra de 9 luni in Turcia, Antalya, peste doua saptamani. Gandindu-ma la bagaj am ajuns la o dilema... cum va sta pe plaja, in apa, la piscina?
Mi-ar fi de mare ajutor experienta voastra. Ei ii place foarte mult in apa. Ce ar fi indicat sa folosim pentru a fi confortabil, sanatos?
Dar scutece de apa (sau de baie) unde ati gasit?
Astept cu mare interes raspunsurile voastre. Multumesc.
Raspunsuri
anya spune:
In Turcia nu ai voie sa tii copilul gol la piscina. Pe plaja e ok, poti sa-l tasi sa stea fara nimic si dac aface "ceva" sa strangi frumos si sa arunci la gunoi. Pentru piscina cele mai bune sunt scutecele speciale. Sunt niste pachete albastre de aprox 12 bucati. Nu mai stiu marca, dar cand ajung acasa ma uit si iti zic. Mie mi-a ajuns anul trecut un pachet pe 10 zile de concediu. Asta pt ca dimineata mergeam la mare si il lasam fara iar dupamiaza la piscina - era suficient unul. Vezi ca pampersul nu tine si de pp, asa ca sa nu-l pui in carucior doar cu acest pampers. La baiatul cel mare, cand era mic, acum cativa ani nu aveam acest tip de pampersi si i-am luat slip obisnuit. Am avut un singur evenimet major: crescuse la funduletul lui o gramajoara. Am luat copilul, am fugit la toaleta, am spalat copil+slip si gata, eram ca noi.
Scutece de apa gasesti in magazinele mari. Anul trecut am gasit in Cora. Anul acesta nu am vazut decat masura medie si pt ca noi am trecut la large... am mai cautat si am luat din Selgros. Anul trecut am mai vazut si in Mega Image.
serenita spune:
Sunt foarte utile informatiile. Slip i-am luat, deocamdata scutece nu am gasit la Cora, trebuie sa vad in alte parti. Poate la farmacii?
Candy spune:
Anul trecut, cand am fost in concediu in Grecia, Eric avea 1 an si 7 luni, am folosit un slip special pentru copii mici, dublat pe dinauntru cu un material absorbant. Nu am cautat aici asa ceva, noi l-am cumparat din Germania. Singurul inconvenient e ca se usca destul de greu. Cu "treburile majore" nu am avut treaba, fiindca el e constipat de felul lui si cand facea oricum era maaaare eveniment.
Pe plaja l-am tinut si complet dezbracat, si in pampers si tricou.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
moniboni spune:
quote:
Originally posted by serenita
Sunt foarte utile informatiile. Slip i-am luat, deocamdata scutece nu am gasit la Cora, trebuie sa vad in alte parti. Poate la farmacii?
noi am gasit la Cora; incearca la Carrefour; sunt de la huggies, parca, si costa cam 20 si ceva de lei noi, 12 bucati.
mamica de rockerash
geliza spune:
pampersii pt baie se cheama "little swimmers" si sunt Huggies...eu am vazut la carrefour si sunt pe marimi...iar la TCM au slip pt bebei, dublati cu o folie de plastic intre material si captuseala
uite aici http://www.littleswimmers.com/na/products/swimpants.asp
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
geliza spune:
serenita, si apropos, unde mergeti in antalya? ca si noi mergem din 23 iunie...mai multe amanunte si impresii gasesti la subiectul "vacanta in turcia"
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
adita spune:
si eu am vazut pampersi din astia speciali in cora, la raionul de scutece
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
serenita spune:
Inseamna ca trebuie sa ma uit mai cu atentie sau sa intreb de scutecele respective. Nu stiam ca exista si slip special cu folie de plastic. La Cora gasisem simplu si am luat din acela. Totusi ma gandesc la faptul ca se usuca mai usor dupa ce iese din mare, iar pentru piscina trebuie sa fac rost de scutece.
serenita spune:
[orange]Geliza[/orange, noi mergem la hotel Porto Bello in Antalya, la 6 km de oras. 5* All inclusive, de pe 19 iunie. Subiectul cu vacanta in Turcia l-am urmarit si mi-a fost de ajutor in a ma hotari, pentru ca am aflat despre Kemer ca nu ar fi soare dupa ora 6 seara. Gasisem oferte interesante, dar am cautat apoi altceva. Dar voi unde mergeti?
Deoarece ati fost foarte saritoare in a-mi da sugestii, indraznesc tot aici sa va mai intreb oare dorinta si hotararea mea de a lua fetita cu noi in concediu e gresita? Multi imi spun ca sunt inconstienta si ca ii fac rau copilului... ca e mai bine sa o las cu bunicii. Insa ea a stat numai cu mine, inca o alaptez si ma gandesc la faptul ca, dimpotriva, nu-i va fi bine fara mine. Oare n-am dreptate?
moniboni spune:
quote:
Originally posted by serenita
[orange]Geliza[/orange, Deoarece ati fost foarte saritoare in a-mi da sugestii, indraznesc tot aici sa va mai intreb oare dorinta si hotararea mea de a lua fetita cu noi in concediu e gresita? Multi imi spun ca sunt inconstienta si ca ii fac rau copilului... ca e mai bine sa o las cu bunicii. Insa ea a stat numai cu mine, inca o alaptez si ma gandesc la faptul ca, dimpotriva, nu-i va fi bine fara mine. Oare n-am dreptate?
serenita, noua nici prin cap nu ne-a trecut sa-l lasam pe bebe acasa! Anu' trecut era mititel, avea 1 an si 3 luni si am fost la mare cu cortul, in conditii de cort. Anul asta (2 ani) l-am luat in Antalya - cu avionul - si pt. el a fost cel mai bine!!!
mamica de rockerash