La mare, in piscina - slip, pampers?
Raspunsuri - Pagina 2
Candy spune:
Si eu l-am carat pe puiut dupa noi in Grecia, si inca cu masina, cand avea 1 an si 7 luni. Toata lumea mi-a spus ca e o nebunie, ca de ce nu ma duc la noi pe litoral, etc. Dar noi am facut dupa capul nostru si puiul s-a simtit extraordinar, s-a adaptat mult mai bine decat as fi crezut. In masina a dormit vreo 8 ore din 13, iar acolo n-a vrut nimic din mancarica pe care am adus-o de acasa si a papat numai de la restaurant, desi e un mare mofturos! E drept ca aveai de unde alege, si puiul si pestele erau un deliciu!
Dupa vreo luna eu am simtit efectele benefice ale curei marine, a inceout sa pape mai bine, s-a dezvoltat bine, una peste alta...merita!
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
geliza spune:
serenita. noi mergem la hotel papillon zeugma din 23...cat desprea alua bebe cu tin, mai ales ca-l alaptezi, nici sa nu te gandesti sa nu-l iei...atentie sa-l incluzi in pasaport....si eu o iau pe Ilinca cu mine si ea are 10 luni....nici nu ma gandesc ca nu va fi bine...o sa iau caruciorul pana la usa avionului...pampersi, biberoane etc....lasa "prietenii" sa zica ce vor...tu faci cum simti ca e mai bine
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
serenita spune:
Va multumesc tuturor, am reusit sa gasesc acel tip de scutece la Cora, posibil sa nu fi stiut eu inainte ce sa caut, dar daca mi-ati spus de Huggies le-am reperat imediat. Sunt interesante scutecele, sper sa fie si practice.
Sunt convinsa ca cel mai bine ii e copilului alaturi de mama si asa voi face, multumesc si in acest sens pentru sustinere!
Vacante cat mai reusite tuturor!
Camelia
geliza spune:
Camelia, sa-ti mai zic cum voi proceda eu cu ilinca: o sa iau cateva borcanele de-acasa si mixerul vertical...pentru ca noi mergem la all inclusive ii voi pasa fructe de la ei, mancarica (trebuie sa aibe ei ceva legume fierte) si ce voi considera ca poate fi mancare de bebelusi
Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
serenita spune:
Eliza, si eu ma gandesc la faptul ca mancarea n-ar fi o problema, fetita mea prefera mancarea gatita celei din borcanase. La hotelul la care merg scrie ca ar fi mancare speciala pentru copii. Important ar fi sa nu fie condimentata. De ceva vreme ii zdrobesc mancarea cu furculita si carnea i-o tai marunt cu cutitul, iar fructele i le dau pe razatoarea de sticla, era incomod sa murdaresc "ditamai" robotul pentru cateva guri de mancare. Asa cred ca se obisnuieste sa mestece, chiar daca deocamdata doar cu gingiile, neavand inca nici un dintisor.
Mai dificil ar putea fi drumul, caci nu prea sta locului. Sper sa ne descurcam...
Camelia
Medeea76 spune:
O porcarie pampersii-slip ("little swimmers" de la Huggies), s-au udat de tot in piscina...
Medeea, mamica de bebe Tea - 17 iulie 2006
madau spune:
Fetelor, vedeti ca la hotelurile de 5* din Turcia gasiti tot ce va trebuie in restaurant..noi aveam blender vetical, sterlizator si incalzitor ptr bibe, cuptor cu microunde..n-am avut nici o problema cu mancarica sau alte chestii. Exista mancare speciala ptr copii, mancare ptr dieta, adica totul fiert fara nimic altceva, asa cu puteti pasa ce vreti si hrani copilul.
Pampersii aia de piscina am avut la noi, insa sunt o mare porcarie, nu absorb mai nimic, cred ca sunt de fapt pt cazurile in care face kk
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Ilena spune:
Fetelor, a venit vremea sa plecam si noi la mare... Pana la urma a mai folosit cineva chiloteii de la huggies? Si care ar fi alta alternativa ?
lavi02 spune:
Eu le-am tinut mereu pe plaja in pampers normal si cand intrau in mare in fundul gol. In piscina nu as baga copii mici pt ca nu mi se pare igienic si nici sanatos sa stea in apa aia clorinata.