homosexualismul ,tendinta ,moda sau maladie

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

De ce homosexualii trebuiesc intelesi si acceptati pe cind religiosii sunt considerati inapoiati?Ah,pt ca nu`s homosexuali?
Adevarat ca s-a intors lumea cu susu`n jos!

Sa fie oare pentru ca cea mai lunga si mai apriga cruciada ati dus-o impotriva stiintei? Zic si eu...
Pentru binele tau, mai bine nu-mi ceri exemple!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by vandal

quote:
Originally posted by reiki
Ca sa poti sa combati pe cineva pe tema religioasa trebuie sa studiezi religia, sa fi cu mintea deschisa, sa treci de dogma sa intri in sprit. Daca vrei cu adevarat sa faci asta, altfel poti sa te faci de ras.

Pai tocmai despre asta e vorba. Pina acum nu ai demonstrat ca tu ai studiat Biblia ca o pe carte ci ca pe un manual. Demonstreaza ca nu este asa si imi cer scuze.

Cum ai dedus tu asta?

quote:
Cel mai mare dar pe care l-am primit de la Dumnezeu este liberul arbitru. Adica in orice situatie am fi avem libertatea sa alegem si in functie de cum alegem vom fi si judecati. Uni dintre homosexuali au ales sa fie asa, alti le-a fost ingradit acest dar prin posedare.
Daca iei lucrurile docmatic acesti oameni fie au ales cale asta fie sunt posedati/controlati. Cei care sunt posedati si evident ca nu mai mai eu controlul faptelor lor, dar mai ales cei care au ales sa fie asa, ii pot influenta pe cei din jur in mod negativ. Este un fapt nu o parere. Poate de asta par atat inversunati oamenii religiosi cum le spui tu. Pentru ca au recunoscut raul si se tem de el. Poate ca nu stiu sa il combata astfel incat sa fie intelesi si de cei care nu sunt religiosi.
Asta este cea mai simpla explicatie pe care pot sa ti-o dau daca esti de acord cu principiu ca exista bine si rau.

Liberul arbitru nu are nici-o consecinta exceptie facind cele ce decurg din actele tale in limita societatii in care traiesti.
Partial corect
Aici vorbeam de liberul arbitru ca si dar de la Dumnezeu. Faptele noatre au aceasi valoare in orice societate am trai

Homosexualitatea nu este o alegere.
Homosexuali nu au ales sa fie homosexuali. Spre deosebire de un practicant religious care a ales religia ca fiind un credo de viata.

Din pacate nu ai citit atent ce am scris deci ma faci sa ma repet. Cu unele excepti homosexualitatea este o alegere. Sunt putini cei care s-au nascut asa, marea majoritate au ales sa traiasca asa.

Sa bei pina nu mai stii de tine zi de zi este o alegere.
Sa iti bati nevasta si copii este o alegere.
Sa violezi o alta persoana(indiferent de sex/virsta) este o alegere.
Sa furi este o alegere.
Etc, samd.

Probabil ca energia celor care sint religiosi practicanti ar fi mult mai bine folosita daca ar incerca sa ii ajute pe toti bunii crestini care isi bat copii si sotiile, care beau pina nu mai stiu de ei, care fura, etc.

De acord

Poti sa o iei cum vrei, dar in ciuda tuturor explicatiilor tale, ignoranta de care dai dovada privind si judecind totul prin prisma religiei este infioratoare. Sa vorbesti de homosexualitate ca o alegere si de homosexuali ca fiind persoane posedate este dincolo de limitele intelegerii pentru o persoana care se descrie ca fiind un spirit deschis.

Ignoranta de care dai tu dovada ignorand religia este ingrijoratoare. Dar nu ar fi o problema atat de mare daca ai incerca sa-i intelegi, daca nu ai incerca sa vezi totusi ce se "ascunde" in spatele religiei si nu ai nega cu atata vehementa orice legat de religie. Prefer sa raman ignorant in ochi tai decat sa ignor partea spirituala a vieti asa cum faci tu. E ok ptr mine.

N.B. As fi curios care este pozitia ta avind in vedere ca homosexuali au contribuit la constructia ordinatorului pe care il folosesti, la conceptia microprocesoarelor, la conceptia programelor pe care le utilizezi. Cum poti sa accepti sa utilizezi lucruri care au fost concepute si construite cu participarea homosexualilor?

Ce are scula cu prefectura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:
Originally posted by hannen

Sa va spui sincer,deja va dati in barci si vorbiti discutii!
Ati inceput sa sariti pe religiosi,ca`s prosti ,ca`s intoleranti,ca se feresc sa foloseasca roata pe care banuiesc ca tot homosexualii au inventat-o.
Dar voi?Unde e toleranta voastra fata de noi astia mai slabi cu duhul?
De ce homosexualii trebuiesc intelesi si acceptati pe cind religiosii sunt considerati inapoiati?

1.N-am vazut nici-o organizatie de homosexuali sa atace o religie. Invers da.

2. Homosexual te nasti (incetati aberatia cu alegerea. nimeni nu alege sa fie homosexual), religia o alegi. Sau o schimbi. Depinde.

2.Faptul ca discut si disput un punct de vedere se cheama intoleranta, iar aplicarea etichetei de posedat, diavolesc, demonic celor care sint homosexuali e toleranta crestina. Halal natiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandal spune:

quote:

quote:
Originally posted by vandal

quote:
Ca sa poti sa combati pe cineva pe tema religioasa trebuie sa studiezi religia, sa fi cu mintea deschisa, sa treci de dogma sa intri in sprit. Daca vrei cu adevarat sa faci asta, altfel poti sa te faci de ras.

Pai tocmai despre asta e vorba. Pina acum nu ai demonstrat ca tu ai studiat Biblia ca o pe carte ci ca pe un manual. Demonstreaza ca nu este asa si imi cer scuze.

Cum ai dedus tu asta?

Simplu....utilizezi cuvintul Bibliei ca litera de lege. Crede si nu cerceta. - vandal

quote:
Cel mai mare dar pe care l-am primit de la Dumnezeu este liberul arbitru. Adica in orice situatie am fi avem libertatea sa alegem si in functie de cum alegem vom fi si judecati. Uni dintre homosexuali au ales sa fie asa, alti le-a fost ingradit acest dar prin posedare.
Daca iei lucrurile docmatic acesti oameni fie au ales cale asta fie sunt posedati/controlati. Cei care sunt posedati si evident ca nu mai mai eu controlul faptelor lor, dar mai ales cei care au ales sa fie asa, ii pot influenta pe cei din jur in mod negativ. Este un fapt nu o parere. Poate de asta par atat inversunati oamenii religiosi cum le spui tu. Pentru ca au recunoscut raul si se tem de el. Poate ca nu stiu sa il combata astfel incat sa fie intelesi si de cei care nu sunt religiosi.
Asta este cea mai simpla explicatie pe care pot sa ti-o dau daca esti de acord cu principiu ca exista bine si rau.

Liberul arbitru nu are nici-o consecinta exceptie facind cele ce decurg din actele tale in limita societatii in care traiesti.
Partial corect
Aici vorbeam de liberul arbitru ca si dar de la Dumnezeu. Faptele noatre au aceasi valoare in orice societate am trai

Liberul arbitru nu este un dar de la Dumnezeu ci de la diavol. Asta ca sa raminem in Biblie (nu ca as fi de acord dar discutam).Gradina Eden...suna vreun clopotel? sau partea aia din Biblie era prea plictisitoare? Si faptele noastre nu au aceeasi valoare in orice societate. Incearca sa arunci o hirtie pe strada in Singapore si vino sa ne spui de citi bani ti-ai iesit din buzunare. - vandal

Homosexualitatea nu este o alegere.
Homosexuali nu au ales sa fie homosexuali. Spre deosebire de un practicant religious care a ales religia ca fiind un credo de viata.

Din pacate nu ai citit atent ce am scris deci ma faci sa ma repet. Cu unele excepti homosexualitatea este o alegere. Sunt putini cei care s-au nascut asa, marea majoritate au ales sa traiasca asa.

Inca o data. Nu exista alegere. Nu este alegere. Religia este o alegere. Ochi albastri, par negru, homosexualitate sint variatii ale codului genetic. - vandal

Sa bei pina nu mai stii de tine zi de zi este o alegere.
Sa iti bati nevasta si copii este o alegere.
Sa violezi o alta persoana(indiferent de sex/virsta) este o alegere.
Sa furi este o alegere.
Etc, samd.

Probabil ca energia celor care sint religiosi practicanti ar fi mult mai bine folosita daca ar incerca sa ii ajute pe toti bunii crestini care isi bat copii si sotiile, care beau pina nu mai stiu de ei, care fura, etc.

De acord

Poti sa o iei cum vrei, dar in ciuda tuturor explicatiilor tale, ignoranta de care dai dovada privind si judecind totul prin prisma religiei este infioratoare. Sa vorbesti de homosexualitate ca o alegere si de homosexuali ca fiind persoane posedate este dincolo de limitele intelegerii pentru o persoana care se descrie ca fiind un spirit deschis.

Ignoranta de care dai tu dovada ignorand religia este ingrijoratoare. Dar nu ar fi o problema atat de mare daca ai incerca sa-i intelegi, daca nu ai incerca sa vezi totusi ce se "ascunde" in spatele religiei si nu ai nega cu atata vehementa orice legat de religie. Prefer sa raman ignorant in ochi tai decat sa ignor partea spirituala a vieti asa cum faci tu. E ok ptr mine.

Si pentru mine atita timp cit nu incerci sa ii ataci pe cei pe care nu ii intelegi. - vandal

N.B. As fi curios care este pozitia ta avind in vedere ca homosexuali au contribuit la constructia ordinatorului pe care il folosesti, la conceptia microprocesoarelor, la conceptia programelor pe care le utilizezi. Cum poti sa accepti sa utilizezi lucruri care au fost concepute si construite cu participarea homosexualilor?

Ce are scula cu prefectura?

Simplu...avind in vedere ca cei care au contribuit la constructia si designul sculelor care te ajuta sa discuti cu persoane aflate la celalt capat al globului erau/sint posedat cum poti sa ai incredere ca nu este o ispita a diavolului. Sau ca utilizindu-le nu comit un pacat capital. Si risti sa fii cu mine in Iad?
- vandal

"lasa-ti inima sa zburde, lasa-ti mintea sa viseze" Nichita

Mergi la inceput

Simplu....utilizezi cuvintul Bibliei ca litera de lege. Crede si nu cerceta. - vandal

M-ai spart cu asta

Liberul arbitru nu este un dar de la Dumnezeu ci de la diavol. Asta ca sa raminem in Biblie (nu ca as fi de acord dar discutam).Gradina Eden...suna vreun clopotel? sau partea aia din Biblie era prea plictisitoare? Si faptele noastre nu au aceeasi valoare in orice societate. Incearca sa arunci o hirtie pe strada in Singapore si vino sa ne spui de citi bani ti-ai iesit din buzunare. - vandal

Linerul arbitru este cel mai mare dar primit de la Dumnezeu - Adam si Eva aveau voie sa faca orice cu o exceptie sa nu manince din fructul oprit. Dumnezeu nu te-a luat aceasta posibilitate desi este omnipotent. I-a lasat sa aleaga. Iti suna acum un clopotel ???
Ai fost din nou arogant!!!

Aici vorbeam de liberul arbitru ca si dar de la Dumnezeu. Faptele noastre au aceasi valoare in orice societate am trai - daca ne raportam la liberul arbitru dat de creator, nu la hartie (de la guma de mestecat pe care o morfai aici pe forum -asta tot de dragul discutiei nu ca m-ar interesa marca).

Inca o data. Nu exista alegere. Nu este alegere. Religia este o alegere. Ochi albastri, par negru, homosexualitate sint variatii ale codului genetic. - vandal

Cu mici excepti totul este o alegere in viata!!! Inclusiv homosexualitatea.

Simplu...avind in vedere ca cei care au contribuit la constructia si designul sculelor care te ajuta sa discuti cu persoane aflate la celalt capat al globului erau/sint posedat cum poti sa ai incredere ca nu este o ispita a diavolului. Sau ca utilizindu-le nu comit un pacat capital. Si risti sa fii cu mine in Iad? - vandal

Oricand risc ca ajung cu tine in iad, dar stai linistit nu o sa fii tu de vina. Inca mai am sperante ca o sa fac destule fapte bune si nu o sa fim colegi.
Daca un bomosexual este brutar si face paine, ii mananc painea cu placere atata timp cat o face cu inima curata, daca in schimb imi baga in paine un prezervativ pe care l-a folosit atunci sigur va avea de suferit din partea mea. E cazul sa o iei la figurativ.
In rest daca erai mai atent si m-ai fi cetit ai fi vazut ca nu ii condamn pentru alegerea lor, ci din contra, ii compatimesc. Si am indemnat la toleranta, sa nu-i mai judece uni colegi forumisti. Dar erai prea inganfat ca sa vezi.
Te-ai fixat pe niste idei si bati toba pe ele nu esti atent la nuante. Pentru tine toti crestini sunt o apa si-un pamant. Toti sunt netoleranti si ii ataca pe cei care nu ii inteleg ca sa te citez... "Si pentru mine atita timp cit nu incerci sa ii ataci pe cei pe care nu ii intelegi" Si uite si lupul moralist.
"Halal natiune!" O natie din care ai facut si tu parte dar pe care probabil ca acum o renegi.
Iti doresc sa ai parte de ... tot ce iti doresti.

Si cu asta am incheiat polemnica cu tine. Imi cer scuze oameni buni si multumesc pentru ca m-ati suportat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Alegere?

Reiki tu te simti atras fizic de barbati? Te dezgusta ideea de a saruta o femeie? (inteleg ca esti barbat, daca nu, inlocuiesti corespunzator, merci).
Eu am o prietena gay. Este un barbat in toata regula. Vine dintr-o familie extrem de traditionala si un mediu la fel, deci nu a avut vreo influenta de genul asta. Pur si simplu nu se poate culca cu un barbat, are aceeasi sila pe care o avem noi, cei straight, pentru cei de acelasi sex.
A incercat in toate modurile sa se "vindece". Nu se poate.

Are o relatie absolut normala cu o tanara. Stau impreuna si se iubesc mult, se respecta, etc.

Tu cunosti de aproape vreo persoana gay?

Ma depaseste, ma scoate din minti felul in care eludati evidenta. Am scris si mai sus desi vad ca toata lumea evita delicat postarea mea: aveti ce aveti cu stiinta, mama ei de stiinta. Sunteti de o platitudine si implacabilitate incredibile. Nu e un lucru bun asta!

Si recunosc, sunt intoleranta fata de aceste aspecte legate de crestini. Si nici nu pot fi altfel. Ieri am citit tot aici pe DC, ca un copil de 6 ani care se sinucide merge in iad, direct, inseamna ca a ales sa se lepede de Dumnezeu. Cum e posibil sa afirmi o asemenea enormitate? Si cum e posibil ca eu sa o tolerez? Nu ma refer la tine, e doar un alt exemplu, sper ca se intelege.

Nu ai pentru ce sa compatimesti persoanele gay. Asa cum nici eu nu compatimesc persoanele care nu sunt "caucasian". Pentru ca n-am nici un merit pentru ca m-am nascut cu piele alba!

Ma rog, nu ne ramane decat sa speram. Pana la urma, in cateva sute de ani am reusit sa nu mai exorcizam epilepticii, avem voie sa facem autopsii... speranta exista!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Nu ai pentru ce sa compatimesti persoanele gay. Asa cum nici eu nu compatimesc persoanele care nu sunt "caucasian". Pentru ca n-am nici un merit pentru ca m-am nascut cu piele alba!

... nu numai ca n-avem nici un merit, dar s-ar putea nici vreun avantaj sa nu avem.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

J,
Hai sa schimb un pic idea ta preconceputa ca toti suntem inexorabili si banali. Adevarul oricare este el astazi poate fi unul si maine altul. Te intreb, pentru tine ce este adevar absolut, ceva ce nu se schimba si este perpetu, acelasi? Care este punctul tau de echilibru care nu te poate zdruncina?

Daca privesti dincolo de docme, acolo unde va opriti unii dintre voi, vei descoperi acea lumina pe care acum nu o poti vedea. Te opresti la usa si spui uite saraci de ei ce inapoiati si ne compatimesti pentru ca avem culori de gri care se pierd in timp ce lumea ta este plina de culoare.
Relax nici nu vreau sa iti schimb ideile nu trebuie sa te enervezi. Doar ca ... depinde de unde privesti, de care parte a porti esti.

Si ca sa iti mai dau o dilema inainte de a merge la culcare...
Nu peste foarte mult timp stiinta si religia vor merge mana in mana, pentru ca sa evolueze se vor contopi vor forma o noua cale pe care va merge omenirea.

Mintea umana, spiritul uman poate sa faca orice alegere cu corpul pe care il imbraca ca pe o haina. In ficare dintre noi exista scanteia divina si fiecare dintre noi are libertatea de a alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

problema nu e ce face fiecare in momentele intime si cu cine, ci ca isi tatueaza sexul pe frunte. De ce se cheama intim daca il fluturam in orice imprejurare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Nu peste foarte mult timp stiinta si religia vor merge mana in mana, pentru ca sa evolueze se vor contopi vor forma o noua cale pe care va merge omenirea.

Doamne Dumnezeule,sa apucam s-o vedem si pe asta!E ca si cum Polul Sud s-ar uni cu Polul Nord.

Uneori religia e asa de...ilogica incat nu cred sa existe vreodata posibilitatea de a merge mana in mana cu stiinta.
dar sincer,n-ar fi rau deloc.M-as bucura.Am scapa de multe probleme si am putea spune intr-adevar:AM EVOLUAT.

Ok,speranta moare ultima.

multa sanatate
ladyJ

Mergi la inceput