Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Tomasa, pai nici eu nu am cine stie ce dotari de la mama natura. Eu oscilez intre una Avent Isis manuala (aia la care primesti si un biberon) si una tip seringa. Aia Avent e scumpa, intr-adevar. O sa ma uit in Cora sa o analizez putin. Nu imi dau seama din pozele de pe net cat de mare e palnia aia

Paturicile le-am luat de la Piciul de la Iancului. Aia cu girafe a fost 37 ron, iar cealalta 39. Sunt de bumbac amandoua, si mie mi-au placut.

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Ufff! Mi-au venit rezultatele la urocultura: pozitiv pentru enterococ. Beah!Tre sa iau augmentin...ce naspa...

Emma 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fetili, caruciorul nu are manerul reversibil, dar este cu siguranta si pentru pici pitici (se lasa spatarul pana la orizontala)... Am inteles ca Hauck este importat de Miniblu, deci e normal sa gasiti produsele lor acolo...
La Metro mai aveau o gramada de alte carucioare toate ieftine si frumoase. Model cu roti mari cum doream eu, mai ea unul cu 4 roti, tot la 4 milioane.
Pe site-ul dat de mine au o gramada de alte modele Hauck, care mie mi se par super si ca pret, cu siguranta si la calitate. Ese un carucior foarte usor, comod, simplu de manevrat si strans. Fata e foarte multumita de el. Mai ales ca fuse doar atat si ca pe net l-am gasit si la 7 milioane... Afacere fraticaaaa!!!!

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna burtici!

Iar e vineri,iar e wekeend?Da' repede mai trec saptamanile astea..Ma gandeam ca daca o sa stau acasa si nu mai merg la scarbici,o sa treaca greu,dar dimpotriva,vad ca parca nici nu mai apuc sa mai fac tot ce mi-am propus...
Am primit si noi o invitatie la mare,la neamuri,in Constanta,dar am refuzat din start,gandindu-ma ca nu prea e bine sa stau cu burta mare,la soare.Mai degraba m-as fi dus la neamurile de la munte,la Vatra-Dornei,dar aia nu ne-au chemat...
M-ati dat gata cu atatea liste,nu stiu la care sa ma opresc.
Azi mi-am luat rezultatul de la titrarea de anticorpi si am rasuflat usurata ca e bun,n-au aparut anticorpii.Dar trebuie sa repet analiza asta in fiecare luna,pana in saptamana 37

Dana 22s

Mergi la inceput

De ce in fiecare luna, Dana? Mie mi-a dat sa o fac in sapt 18 si in sapt 28. Mai departe nu mai stiu, dar mi se pare ciudat ca trebuie sa o repeti lunar.

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Am vazut la Kaufland pompa de muls manuala cu 200-300 de mii,dar nu stiu cat o fi de buna.Sunt bune numai alea de firma?Tomasa tu ai zis ca le-ai tot schimbat.Dar de unde stiu eu ca o sa am lapte?Poate iau una scumpa si o iau degeaba!??
Nu stiu ce o sa zica doctorul,dar eu as vrea sa nasc cu cezariana.
Cred ca e mai recomandata la varsta mea..

Dana 22s

Mergi la inceput

Sim nu l-am intrebat de ce,dar cred ca e din cauza ca dupa acea pierdere(si tu ai trecut prin asa ceva) nu mi-au facut vaccinul,care trebuia facut:Rho-gamm sau cum ii zicea.Dastept doctorul ala!sh-il laudau atatea!Dupa ce m-am internat,toata lumea ma intreba de ce am mers la el,ca e o tzara diliu(de fapt avea un atac de cord la activ si dupa ala s-a schimbat 'omu')

Dana 22s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou gravidute!

Nah ca am ajuns si eu in cele din urma sa mai scriu un mesaj.
Grea e munca asta...n-aveti idee cum sa fiu bogata si cu fundu' in perne?
Bai yo vad aicia ditai listele si cozi la cumparaturi.
Eu n-am cumparat absolut nimica.Dar ca sa nu fiu in halul asta de mama denaturata,am improptit si eu o lista...care spre bucuria mea am regasit-o prin ce ati insirat voi aici...nu's chiar asa dusa cu pluta.
Yo' nu cumpar...dar mama deja a inceput sa ii cumpere nepoatei diverse...ea care acu' o saptamana imi facea capu' calendar ca sa nu cumpar copilului nimic pana se naste...ca cica ea binevoitoare imi cumpara ea cand vine incoa.Si yo de ce ma mai bucur???ii zic...ca acum sa mi-o i-a inainte,nah.Imi face in ciuda.
Pana incep sa cumpar hainutele,trebuie sa ajung la sor'mea sa fac selectia prin ce i-au ramas ei de la copii.Apoi voi cumpara ce mai am nevoie.Pat + saltea+ scaun masina deja a promis lumea ca va cumpara.
Iar restul:sapunuri,sampoane,servetele,pampersi,s.a.m.d...le voi cumpara spre sfarsit...yo insa ma gandeam sa schimb perdelele la camera bebelului...ca le am simple ca in toata casa,albe.Ma gandeam sa pun unele roz colorate,sa schimbe admosfera in camera.
Nu stiu ce sa fac cu lucrurile pentru spital.Nu stiu cum se procedeaza la mine in spital.Unde a nscut sor'mea,nu a avut nevoie de hainute bb+scutece.Le oferea spitalul pana la externare.Iar doar mama isi aducea lucrurile necesare.
Eu am pijamalele pt spital,chiloti.Apoi nimic,la asta nu m-am gandit deloc.Trebuie sa vad ce ofera spitalul inainte de toate.
Hai ca m-am lungit neica.
Va pup,sa aveti un week-end placut

Sabina Y. 26+
bebelina Erika
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragi burtici,
abia am apucat sa va citesc multele randuri...
Inca o data, sunt coplesita si rasfatzata de felicitarile voastre de ieri si de azi si va multumesc tare mult la fiecare in parte! Efectiv nu am cuvinte ce bine mi-a cazut!

Ieri de la 5 incolo am tot primit amici si colegi la un tort si o atentie... ultimii au plecat pe la 1 noaptea! Nu aveam de gand sa fac nimik, dar multi au sunat dimineatza ca trec doar sa-mi aduca niste flori si nu puteam sa ii las asa, 'netratatzi'.
Bine-nteles ca am stat mult si in hamac, afara (intinsa, disciplinata, Herr Dr.!) si sotul ca o servea si alerga sa suplineasca gazda lipsa sau avariata, adika eu.
Mi-a picat tare bine ca au venit si m-au scos din usoara depresie - prea ma simt ca o invalida de cand cu concediul asta si orizontala...

Acuma am recuperat in aici viteza si am ametzit cu listele - harnicelor!

Piciulika 23+
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Dana, nu inteleg nimic. Daca nu au aparut anticorpii inseamna ca e OK. Ma rog, fiecare cu parerile lui. Eu ma duc sapt viitoare sa vedem care e treaba cu anticorpii mei

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput