Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tzuni, . Imi place cind ne scrii unde esti ca sa te imaginez fizic.

Meniul de azi (similar rau cu cel de ieri) :
- clatita. cafea neagra
- castravete + ardei verde. friptura de porc. un iaurt simplu
- salata verde cu ou si avocat. putina brinza. un mar.

Am o problema, aseara pe cind pregateam masa m-a lovit o foame si am 'halit' piine cu unt sarat. Astept bice.

Carolina, eu nu gasesc ca ceaiul OOlong ar fi mai bun decit cel verde. In orice caz, calm si rabdare cu zvapaiatele tale.

Cind se intoarce Puskin ca sa-i scriu continuarea ?

Va pup pe toate si stau cu ochii pe voi ca stau numai in birou azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Salutare, mai dar ati avut un spor la scris,nu gluma.
Ieri nu am mai intrat sa va citesc si azi am avut ceva de munca cu cititul.
Ieri a fost cam indetulat meniul meu,dar de fel cand sunt impreuna cau al meu pap mai mult,dar oricum nu mai tarziu de ora 19.
Asa ca ieri am avut
MD:musli cu lapte,un ou ochi cu sunculita si o felie de paine integrala cu cascaval si salam
P:ficatei trasi in tigaie cu sos de rosii si usturoi + mamaliga
C: 2 felii de paine integrala cu vinete

E acum imi astept bicele.

O zi buna va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Mik, Tumpi ia uitati ce darnica sunt...

Ia va rog mult sa va reveniti si sa lasati interzisele!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroty spune:

Bine v-am regasit fetelor, slabutelor!

Miercuri am fost la proces si am fost supusa unui interogatoriu.N-am mai avut asa emotii din studentie de la examene.M-am consumat in ziua respectiva cat pentru un an si a doua zi dimineata cantaream cu un kg mai putin.
Lucrurile au mers bine dar am schimbat avocatul cu o seara inainte.
Este incredibil cum un avocat poate sa iti termine toate sansele iar altul sa obtina mai mult decat sperai.

Mi-a luat o ora sa citesc din urma. Ati scris ,nu gluma, dar ati si slabit...

Violeta, de fiecare data cand iti citesc meniul ma minunez cum poti sa mai ai putere sa mergi si la sala. Spune-mi si mie secretul.Iei ceva energizante?

Cornelia, multa sanatate.Pe tine nu te-a durut capul de la sinuzita? Singurele probleme de sanatate pe care eu le-am avut in ultimii ani au fost in legatura cu sinusurile si am avut niste dureri de cap cumplite.

Mephala, arati foarte bine! Sotul ce parere are?

Fug sa fac o musaca de cartofi pentru baieti.Eu imi fac o salata de linte cu usturoi.Azi mai mananc si o salata de castraveti cu marar si tofu.Si un ou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ufff...am venit shi eu de la examen, primul din sesiunea asta..cred ca l-am luat dar ashtept rezultatul final.Shi pe caldura asta...
N-am mai mancat nimic de aseara, chiar acum imi fac o cafelutza receee cu lapte degresat, mai tarziu o salatuca shi un gratarel mic de porc.. pe seara mai vedem.. va anuntz daca e ceva..yo sper sa nu ma mai ating decat de fructe shi de ceaiul de slabit..in rest multa apa shi cola evident..
Pe mine ma uimitzi cum reushitzi sa mancatzi atat de putzin, ce vointza de fier trebuie sa avetzi.. shi e normal, ca dupa o saptamana sa se vada rezultatele..ehh.. dar poate saptamana asta vin cu veshti bune...ca trebuieeeeeeeeeee..pe 8 august, incep o viatza noua, shi trebuie.. sa fiu radianta...iupyyyyyyy..
Va pupacesc pe toate shi spor la slabit!

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Salutare natiune!

Am trecut sa va vad, sa ma asigur ca sunteti sanatoase si voioase.Am aruncat si un ochi la listuta si m-am vazut inca acolo, desi in unul din capitolele precedente rugasem sherifa sa ma treaca si pe mine in perioada de pauza sau la prieteni.
Imi reinnoiesc rugamintea de a fi scoasa din listuta pentru ca nu vreau sa mai ingros lista de pomana...nu am timp sa postez prea des si nici nu am simtit ca postarile mele mai sunt citite de cineva...acestea fiind spuse..astept cu nerabdare sa ma vad in afara listutei.
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Doroty raspund eu in numele sorei mele. Ea...intra mai pe seara!!
Nu ia nici un fel de energizant, nu ia medicamente sau ceaiuri de slabit. Si eu si ea suntem impotriva acestor lucruri. Si...cat despre ce mananca...pai acuma mananca nene ca inainte traia cu aer si cafea si tot se ingrasa. Acuma e post deci...mananca mai mult fructe si legume. Dar in restul timpului a mancat destul de echilibrat.
Pe organismul ei...vad ca metoda asta functioneaza. Si...vreau sa spun ca are zeci de ani de cand se chinuie sa slabeasca...a fost si internata la Parhon si etc. Ea cred ca e singura persoana pe care o cunosc care a incercat toate metodele de slabit (inclusiv medicamente - dr. Atkins) si a slabit dar la fel de repede le-a pus la loc. ( si nu ca e sor'mea )

Eu in schimb...sunt mai gurmanda, imi place sa mananc gustos. Asta sunt. Si ma chinui f. mult sa ma abtin de la lucrurile gustoase. de ex...sunt moarta dupa pizza dar...am mai bine de 2 luni de cand am zis pas. Dar...vad ca imi reuseste si am dat 9 kg de la inceputul anului...si sper inca pe atat pana de Rev. Sau mai mult poate. Eu vreau sa ajung la 60 daca se poate dar....mai e cale lunga pana acolo....hahattt!!!

Te si sper ca a iesit bine la proces!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna fetele!! Ce mult ati scris...eu am vesti proaste rau..adica a plecat mama miercuri si ieri zau n-am fost in stare sa reintru in drepturile de stapana bucatariei,asa ca am dus familia la fast-food si am calcat rau de tot stramb.Sper sa-mi revin pana la raport,sa raportez macar stagnare,nu mai rau. Dar mi-a fost si pofta rau de tot,n-am mai mancat un hamburger de vreo juma' de an
De azi dimineata m-am apucat de dieta si curatenie si am terminat sufrageria,bucataria si baia-sunt franta si afara mai sunt si 30 de grade.Weekendul asta bag un disociat de legume si fructe si lactate.
Zuzi,tu ce faci iubita? Felicitari pentru floricica!

Miag,imi pare rau ca te retragi,cand am fost serifa te_am "strigat" de multe ori la raport.Sper sa ni te alaturi cand ai mai mult timp liber.

Va salut cu drag,pe toate!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Noi2 bafta in continuare si spor la invatat!!!

Miag nu am inteles bine, vrei sa te scoatem de tot sau sa te trecem in pauza sau la mentinere???

MamicaDulce ia ia si tu o portie de pe spinare sa iti treaca poftele pofticioase!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Buna fetelor!

Iaca am reusit sa gasesc un pic de timp (l-am trimis pe sotu' la piata, iar copilu' doarme) si sa scriu ceva, ca de citit va tot citesc. Vorba lui doroty imi ia o ora sa citesc din urma daca nu am timp sa intru o zi si atunci cand sa mai si scriu?

Delidana mersi mult pentru incurajare! Esti o scumpa!

Sa stii ca m-am gandit la un slogan pentru noi si m-am tot gandit...am gasit ceva, dar parca nu suna Ok. Uite la asta m-am gandit: "Cu o echipa de valoare toate targeturile par usoare"
Mephala, Delidana ce ziceti? Mai ganditi-va voi cum am putea modifica pentru a suna ritmat cat de cat...asta daca va place sloganul asta si vreti sa-l adoptam!

Dordia mersi de , dar cred ca ai fost foarte blanda! Meritam mai multe cu siguranta.

Miag mie imi pare tare rau ca m-ai parasit si n-ai vrut sa faci echipa cu mine! Mai ales ca te admir demult...poate iti amintesti...de cand am gasit noi doua un subiect frumos impreuna!

Tzuni nu e sanatos sa stai inchisa in incaperea aia mica si intunecoasa! Fa scandal sa-ti dea un birou cu ferestre mari si vedere spre mare!

Doroty e normal sa ai emotii in situatii noi pentru tine cu care nu esti familiarizata. Sper sa iasa bine procesul!

noi2 bafta multa la examene si spor la invatat in continuare! Sa dea D-zeu sa le iei pe toate cu note mari! Ce facultate faci?

Haideti sa va spun o faza! Mi-a recomandat un prieten o dieta fenomenala, super dieta!!! O s-o caut si sa v-o infatisez.
Dupa ce o cititi sa-mi spuneti si mie daca voi ati putea tine o asemenea dieta, ca eu sigur n-as putea! Hai ca ma pun s-o caut...

Revin!

Va !

Bebe shtrumf va roaga frumos sa-l votati!

Mergi la inceput