Nou stil de viatza (143)
Raspunsuri - Pagina 6
mamidestefan spune:
la
..cu voi
Ieri am avut o zi ceva mai buna ..
sper sa ma mobilizaz la fel de bine si azi ..
mai ales ca mai pe seara am si ora de electrostimulare 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
'Neata fetelor. Sa nu credeti ca daca am luat o pauza nu va citesc zilnic, sunt prin zona.
Felicitari tuturor fetelor care au slabit in prima saptamana de concurs!!!
mamidestefan, bafta in continuare la examene si spor la invatat! Sa sti ca am inceput sa iau si eu Omega 3 si ma simt mai bine, sunt mai calma, mai linistita !
Cornelia, mami dewww.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007
si ma bucur mult ca te-a ajutat .de fapt se si simte din "tonul" mesajului tau
Esti pe drumul cel bun

aaaa...si sa stii ca omega3 ajuta putin si la slabit
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Eu mi am adus la servici sa mananc pana la ora 16 urmatoarele:
2 oua, brocoli(vreo 200 gr.) o rosie, un grapefruit, apa am dar fara lamaie si cam atat.
Apropo de lamaie voi o stoarceti in apa plata inteleg ca nu puneti defel zahar in apa dar intrebarea mea este cat sta apa aia, nu se strica de dimineata pana dupa masa?
COLEGA pupicei multi
..
si spor la treaba ..Acusi .acusi ..de fapt in citeva zile ma intorc si eu la "munci"
Ce de pachetele cu legume si fructe ..o sa imi fac si eu
Eu lamiia o storc cu un grapefruit sau cu o portocala ..
si beau suculetul fara apa ...metoda originala "patentata"
LIDIA si
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes
mephala30 spune:
Neatza!
Ina, multumesc pentru aprecieri.
Ceva poze de la serbare nu ne arati?
Dordia, lasa-i porcul lui Tzuni, s-a ingrasat cu 0.6 kg.
In rest, lista e ok.
Tzuni, lucrezi dintr-o incapere mica si intunecata? Pai ce munca prestezi tu acolo? ![]()
Zuzilici, esti bine? Te tii de dieta?
Mercedes, eu pun felii de lamaie in apa si dau la frigider. La pranz prepar alta sticla de 2.5l.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by ina C
Buna dimineata la!
Astazi avem serbarea de sfirsit de an la gradinita si sunt emotionata ....in concluzie, sper sa nu maninc prea mult.
Ina....sa petreceti frumos!!! Si...stai departe de tentatii si de interzise da???
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by cornelia_laura
dordia, te rog sa ma scoti de la pauza si sa ma treci din nou la categoria grea. Nu particip la concurs dar macar sa dau raportul saptamanal si in felul asta sa am grija sa nu iau in greutate perioada asta. Te rog!
Gata, am modificat!!!

Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
quote:
Originally posted by Mercedes
Apropo de lamaie voi o stoarceti in apa plata inteleg ca nu puneti defel zahar in apa dar intrebarea mea este cat sta apa aia, nu se strica de dimineata pana dupa masa?
Eu am storcator manual si imi storc o jumatate de lamaie sau o lamaie depinde de marimea ei si de cat de zemoasa e...si mi-o pun intr-o sticlutza si la servici o amestec cu 2 l de apa pe care ii temin pana la ora 17.00 . Nu se strica deloc! Si bineinteles....fara zahar!!!
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Mephala am modificat!!! Fii cu ochii pe mine si...daca gresesc ceva...trage-ma de manecutza ca se pare....ca desi port ochelari...de multe ori imi scapa unele amanunte! Ms mult!
Eu aseara am facut-o lata adica...in loc de iaurtul programat am bagat o farfurie de ciorbitza de perisoare cu ceapa...ca imi era o poftaaaa.... Iar dimineatza pe cantar...aveam dar 100 gr. in minus...dar....decat in plus...Sper in weekend sa nu ma stric si sa reusesc sapt asta macar 0.500 gr sa dau jos.
Azi in meniu:
MD: Un Fibrobar
P: Salata cu o rosie mare, un castravete si o felie de cas
C: Sper un iaurt si ceva fructe ca...am probleme cu iesitul afara...adica nu mai ies zilnic si ma chinui destul de mult ceea ce nu pateam inainte.
Maine ma duc la saaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaa cu sor'mea. Am zis-o si ma voi tine de cuvant!!!
Va poop si o zi buna....si...sunt prin preajma!
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
carolinah spune:
Delidana, nu au preturi afisate inca, pt ca nu il deschid decat la 1 iulie. Dar deja ofera reduceri pt primii care se inscriu. Dar ce folos, ca eu ma mut!
Ieri mi-am cumparat ceai Oolong, ca am citit pe aici ca te face mai calm si eu am mare nevoie de rabdare cu fetele mele de 2 si resp 4 ani jumate. Ca simt ca ma scot din minti cateodata. Si cineva zicea pe aici ca ar ajuta si la slabit, ceea ce eu sincer am indoiesc ca ar face, dar ma rog, macar sa fiu mai calma. E bun si beau azi al greu idn el.
Meniul arata cam la fel in fiecare zi:
MD cereale cu lapte de soia
P o mancarica cu o salata
C Orez cu legume si soia
Multe fructe intre
Continuu a face sport in fiecare seara, din pacate impachetarile le-am lasat pt moment pt ca tipa care venea dimineata la salon are examene si nu mai au program decat seara cand eu nu pot.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Neatza!
1. Dordia, lasa-i porcul lui Tzuni, s-a ingrasat cu 0.6 kg.
In rest, lista e ok.
2. Tzuni, lucrezi dintr-o incapere mica si intunecata? Pai ce munca prestezi tu acolo?
1.

2. Montez un film, si e o incapere izolata fonic.

InaC, bafta la serbare! Sa faci poze!
Revin. (sper)
Delidana?

Mik?

URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos