Nou stil de viatza (143)
Raspunsuri - Pagina 5
violeta70 spune:
Buna seara!
Dordia , felicitari pentru subiect nou si pentru serifat.
noi2 daca mananci cartofii fierti si doar cu putina sare si putin ulei (daca se poate fara) nu este nici o problema. Nu trebuie insa sa-i combini cu proteine, asa ca Dordia draga nu trebuie sa mananci cartofi cu branza. Poftim
, ca sa nu fi singura.
Mercedes am inceput in ianuarie, la sfarsit, cand am renuntat la paine, dulciuri, mancat seara si am inceput sa beau 2 litri de apa cu lamaie pe zi. M-am mai abatut de sarbatori sau daca a trebuit sa merg la vreo onomastica, dar f. putin. Pe mine m-a ajutat f. mult faptul ca am tinut Postul Mare (Paste), asa ca nu am mancat carne, branzeturi, oua. M-am axat f. mult pe legume crude si fructe.
La fel acum tin si Postul Sf. Apostoli Petru si Pavel.
Azi am mancat:
- 80 g. sticksuri
- un mar
- o salata (de la Spring Time) cu de toate.
- 2-3 litri de apa plata (binenteles 2 cu lamaie)
Seara am mers la sala, dupa care am mai mancat 3 caise si o nectarina.
Fetelor cum v-am spus azi dimineata am fost la stomatolog. Mi-a facut o sedinta de laser. Din nou trebuie sa fac o interventie chirurgicala (pe care in 2005 si 2006 am mai facut-o, tot in iunie). Cum v-am spus am paradontoza, si periodic fac pulseuri gen abcese. Asta este, trebuie sa o fac pt. ca in felul acesta evolutia este mai lenta.
Va las acum ca trebuie sa fac ceva de mancare pentru sot (el nu tine post).
Va pup si va doresc noapte buna.
cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
mephala30 spune:
vai de mine, va multumesc pentru cuvintele frumoase. 
Dordia, de la 0.5 kg in sus/jos dai porc/floare. Ce e sub 0.5 notezi cu stagnare.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
Mephala sar'na ca m-ai luminat!!! Deci d-aia ai pus tu stagnare....ma duc sa modific.
Tzuni scuze! Nu am vrut sa iti dau porc dar...credeam ca asa se face! Dau o
!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Violeta asa e ...ai dreptate...nu se combina cartofiic cu branza da nici cu ulei... Dar oricum ms mult pt bice...desi nu am mai mancat aceasta combinatie....de muuuult.
si...Ce mancare faci???
Fetelor...pot sterge de la lista de concurs...targetele fiecareia ramanand doar totalul pe echipa??? Va deranjeaza? Ca sa incapa tot pe un rand...ca asa trece procentul pe randul 2
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
"Dordia-Violeta"
dordia2000 spune:
Gata am modificat!!! Daca nu va place...revin la forma initiala da???
Diana mamica de
"Dordia-Violeta"
Tzuni spune:
Dordia, iar nu ai somn? Credeam ca numai eu mai bantui la ora asta! ![]()
Ma duc acasa la somn, ca maine dimi incep munca dis-de-dimineata. O sa incerc sa intru sa va mai scriu, desi imi e cam greu. Stau cat e ziua de lunga intr-o incapere mica si intunecata si lucrez acolo. Ca e treaba multaaaaaaaaaaaaaaa.....
da' fainaaaaaaaa ![]()
Noapte buna si aveti grija sa visati frumos!
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
Buna dimineata la
!
Astazi avem serbarea de sfirsit de an la gradinita si sunt emotionata ....in concluzie, sper sa nu maninc prea mult.
MD:cafea si suc de citrice
G:o punga pufuleti simpli ( faina, apa,sare)
P:o rosie si niste fulgi de porumb
C:cartofi fierti cu suc de rosii
Cam ciudat meniul, dar nu mi-am facut aprovizionarea si asta e ce am reusit sa aduc de prin casa.
o zi buna va doresc!
Mephala, chiar daca ti-am mai spus si iti spune si toata lumea,revin: ai niste copii superbi, ar trebui sa mai faci citiva .Stii cum se zice: ai tipar bun!
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
cornelia_laura spune:
'Neata fetelor
. Sa nu credeti ca daca am luat o pauza nu va citesc zilnic, sunt prin zona.
Felicitari tuturor fetelor care au slabit in prima saptamana de concurs!!!
miria_cristina, bine ai venit si spor la slabit!
mamidestefan, bafta in continuare la examene si spor la invatat! Sa sti ca am inceput sa iau si eu Omega 3 si ma simt mai bine, sunt mai calma, mai linistita !
Ina, va doresc sa aveti azi o serbare minunata si sa va simtiti bine! Ce baiat mare ai!
dordia, te rog sa ma scoti de la pauza si sa ma treci din nou la categoria grea. Nu particip la concurs dar macar sa dau raportul saptamanal si in felul asta sa am grija sa nu iau in greutate perioada asta. Te rog!
Cornelia, mami de
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard si
Eric
MAI 2007 
carina spune:
InaBafta la serbare. Noi avem sambata dimineata serbarea.
Ieri am fost asa ocupata ca nu am prea avut timp sa mananc:
MD: cafea si cirese
P: salata cu rosii, ardei, telemea, sunca si iaurt
C: nimic
Gustare: popcorn (cateva) si 2 litri de apa
Azi o sa fie cam la fel...
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Mercedes spune:
inaC, violeta- multumesc pentru raspunsuri, eu am inceput cu superdieta din 16.04 si sper sa o tin in continuare.
inaC, carina -bafta la serbare
dordia -multumim pentru listuta
Eu mi am adus la servici sa mananc pana la ora 16 urmatoarele:
2 oua, brocoli(vreo 200 gr.) o rosie, un grapefruit, apa am dar fara lamaie si cam atat.
Apropo de lamaie voi o stoarceti in apa plata inteleg ca nu puneti defel zahar in apa dar intrebarea mea este cat sta apa aia, nu se strica de dimineata pana dupa masa?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara 
Mamidestefan
Mercedes