Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Raportul meu este -2 kg, deci am 73 . Sper sa nu retin prea multa apa zilele astea, ca urmeaza o perioada rosie .

Procentul lamaitelor este de 35,7%, cu 2,5 kg pierdute.

Doroty, eu sunt bine, dar nu mai am niciun pic de timp liber. Ieri am plecat la 7 dimineata de acasa si m-am intors la 10 seara...nici copilul nu mi l-am vazut, dormea .
Felicitari pt. slabit, cu Scarsdale sigur vei reusi .

Mercedes, La multi ani! si din partea mea, un pic mai tarziu. Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe reusite!

Mamidestefan, felicitari pt. examen, de acum o sa fie mai usor cu slabitul. Sper ca rezultatul sa fie unul excelent!

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by Delidana

Doina, petrecere frumoasa la mare!

Multumesc, abia astept!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30
[Ieri n-am reusit sa mananc numai fructe, am adaugat cateva felii de cascaval, sunca de pui cu rosii si castraveti.
Azi nu stiu ce meniu am.

Ai o vointa de fier!
Te admir!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina C

nastad, in ce statiune mergi?

Inca nu ne-am hotarat....nu conteaza , mare sa fie.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

MERCEDES si ZUZILICI !
(scuze pentru intarziere)

Dragelor mi-e o rusine de mor , sunt singurul porc din lista....

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Buna ziua

Nu stiu nici eu unde m-am ratacit! Nu mai vad nici pe unde calc: am de lucru la serviciu cat pentru 2, barbatu imi e in delegatie, copilu' a invatat sa doarma in zgomot de taste in timp ce ma-sa termina lucrul. Rwezultatul e ca azi aveam cu inca jumate de kil sub ieri.
Vestea buna: Carinei i-a placut la innot si vrea sa mearga in fiecare zi!!!! Cine imi mai da si mie 4 ore pe zi in plus, sa ajung macar la 28
Nu mananc mult azi promit, dar nu stiu nici prea bine ce.
Inuta sa te distrezi la mare si pentru mine ca eu nu pup concediu vara asta.

Va pupacesc pe toate si promit ca intru macar o data pe zi

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

Buna ,

Acum ceva timp va spuneam de o dieta pe care a tinut-o sotul meu. A inceput la sfarsitul lui februarie si tinut-o pana la inceputul lui aprilie. Atunci cantarea mai putin cu 15 kg. Intre timp au fost sarbatorile de Paste , alte sarbatori pe aici si nu a mai tinut regimul strict. A mai scapat o ciocolata , o prajitura.Astefel la inceputul lui mai avea mai putin cu 20 kg. In timpul asta am si mers de cateva ori la antrenament . Facem judo. Partea proasta este ca de atunci nu am mai putut respecta regulile dietei pentru ca al meu sot are fff mult de munca si vine acasa zilnic in jurul orelor 10 seara.

Acum cateva zile , am ramas surprinsa vazand la televizor o emisiune despre slabit. Obezitatea este o mare problema aici in germania. Surpriza a fost ca , spuneau ei , din toate dietele cea mai duna si recomandata de medici este dieta " Schlak im Schlaf " in traducere Slab in somn.
Au prezentat chiar o tipa care in doua luni a slabit 7 Kg.
Dieta se bazeaza pe reglarea insulinei in organism , astfel incat in timpul somnului nivelul insulinei in organism sa fie cat mai scazut.
Regulile de baza ar fi:
dimineta se pot manca orice produse in afara celor de origine animala. ex. chifle cu nutela , paine toast cu margarina vegetala , paine cu dulceata , musli cu suc de portocale. deci pe scurt sunt interzise produsele animale : lapte , carne , iaurt, peste , mezelzuri. sau dupa cum spuneau ei alimente bogate in carbohidrati. exemplul dat de ei : se pot manaca dimineata pana la patreu chifle cu nutela

la pranz se manaca orice : carbohidrati si albumine.

seara se vor manca numai albumine. decui sunt interzise: painea , cartofii , pastele , morcovii , legumele in teaca : mazarea , fasolea, orezul. deci se poate maca peste , carene , branza , lapte , iaurt , salate , rosii , ardei , castraveti, brocoli, conopida,etc

distanta intre mese trebuie sa fie 5 ore.

este recomandat sa se faca si ceva miscare in timpul dietei.

pt fetele din germania iata si un link:
http://www.sis-shop.de/product_info.php?info=p1162_Schlank-im-Schlaf---Die-revolutionaere-Formel-.html

noi oricum vrem sa reluam regimul , care de fapt nu este o dieta ci sunt niste reguli de alimentatie. urmatorul nostru pas este ca sotul meu sa ajunga la 100 kg. dupa care vom face iar o pauza pentru a da timp pielii sa-si revina.

inca ceva . in acelasi timp pentru elasticizarea pielii folosesc si o crema anticelulitica . si pot spune ca la al meu sot pielea este intinsa si elastica chiar daca a slabit 20 kg.

ps face el ceva mofturi cand trebuie sa-l dau cu crema , dar ce sa-i faci nu scapa de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

lili_ka- felicitari pt. kg. pierdute, imi spui te rog ce crema anticelulitica foloseste sotul tau?

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Nu mai reusesc sa tin pasul cu voi... Nici sa citesc, darmite sa scriu... Si de raport uitasem. Deci, daca se mai pune, 53.9 kg, stationez dar tot ii mai bine decat un porc.

V-am pupat!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_ka spune:

http://www.yves-rocher.fr/control/boutique/~page=minceur/~page_id=3-4

dar sotul meu foloseste doar astea doua
http://www.yves-rocher.fr/control/boutique/~page=minceur/~page_id=3-3

restul le folosesc eu

pe site-ul din germania nu le-am mai gasit.

Mergi la inceput