Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Daca tot vorbiti voi de produse anticelulitice eu le folosesc pe cele de la COLLISTAR de care sint foarte multumita,isi fac bine meseria.

http://www.collistar.it/ITA/B0202.asp
http://www.collistar.it/ITA/best_B02.asp

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor!

Am patit-o cu fi'miu azi...a facut iar febra si a si vomat...asa ca am venit acasa de la servici si asteptam dr. care vine mai pe seara.Intre timp dupa ce a dormit de la 11.00 la 13.30 si-a revenit complet. Nu mai are febra, a mancat supitza de pui...si e vioi si se joaca.

Deci...abia acum o sa ma apuc de modificat podiumul....scuze!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Gata am modificat si podiumul!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna fetele mele dragi..nu reushesc sa mai intru.. sunt presata de examene.. insa incerc sa dau raportul zilnic..meniul shi toate cele..azi dimineatza..55,800..parca mai scazu ceva,, macar un picutz..incer sa tzin pasul cu voi.. cam greu.. dar nu renuntz.. o zi buna tuturor.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

La serife nu se mai inscrie nimeni???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by anky

Propun si eu o piesa faina,sa aveti o seara placuta.Sper ca va place Sting,mie imi place foarte mult.
Zuzulici,especially pentru tine si sot

http://www.youtube.com/watch?v=cpjsgeBHS4g&mode=related&search=

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Anky multumim de dedicatie! Mi-a placut la nebunie si binenteles c-o ascult si acum cand iti scriu. (de la munci)
Fetelor multumesc frumos de urari si va doresc si voue ani fericiti si impliniti alaturi de jumatatile voastre.
Pentru cele care n-au le doresc sa si-o gaseasca cat mai curand.
Va pupic pe toate si merg sa mai citesc.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Doina distractie placuta la mare si vezi ca stresul ingrasa. Incearca sa te relaxezi cat de mult poti.
Oanitza imi pare rau s-aud ca ai probleme. Diabetul nu-io boala usoara dar poate ca nu e chiar asa de grav. Sanatate multa si-asteptam parerile .
Carme c-o zi de fructe sigur dai jos rapid. N-ar strica sa incerc si eu. Inca ma mai bate gandul de-o superdieta.
Mamidestefan ma ti din scurt daca incep superdieta?
Inac distreazate la mare si pentru mine, pease. Mi-e asa dor de mare....
Dordia n-am reusit pana acum sa-ti spun dar sa stii ca-ti multumesc de sherifie si sper sa te bagi cat mai des.
Delia si chiar te-ai saturat de meniul tau???? Ce-ti fac "dulaii"? Mai pot pe caldurile astea???
Tzuni fata muncitoare eu in tara nu mai vin curand, dar daca tu te hotarasti sa vi la mine te-astept cu bratele deschise. Poate punem de-o Cuba impreuna, ce zici?
No ar mai fi de scris dar nu prea mai am eu timp asa ca va pupic pe toate si va urez o zi buna.
Bfly mersi de raspuns!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

feteleee, am fost plecata la munte:)
nopi suntem bine, mi-am depasit deja norma de 12 kile....am luat 13 pana cum...sunt disperata rau de tot, ca mai am 13 saptamani de sarcina....insa plecam la mare miercuri si sper ca inotul sa imi facabine.
Bfly, bagatul in apa la mare e cel mai bun lucru posibil:)
eu in sarcina trecuta am inotatat o ora pe zi, si in unele zile chiar si aproape 2.Soarele e intr-adevar f f periculos, dar apa e de neinlocuit. Dezumfla piciorele, relaxeaza durerile de spate, plus ca voi sta 3 sapt, sper sa nu ma ingras macar atunci...eu la mare slabesc cate 2,3 kile de obicei.
toptul e sa beau destula apa.

am vazut poze de carmen, m-am topit din nou dupa baietii tai!! iar tu ai slabit foarte frumos, felicitari!!! eu asa grasa n-am fost in viata mea, dar paradoxal, nici macar celulita nu ma deranjeaza asa de rau, cu brate;le groase!! daca n-ar fi bratele, m-as simti cea mai frumusica din lume :)

ma duc sa citesc despre Onitza!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

Mamidestefan ma ti din scurt daca incep superdieta?

Zuzilicio draga ...Daca vrei cu adevarat sa slabesti ..baga-te rapid la SUPERDIETA ...
Prima serie de luptatoare ..au fost cea mai "productiva"..
statistisc vorbind cele mai multe finaliste ..vin dintre luptatoarele care mi s-au alaturat in martie ...
Asa ca hotaraste-te repede ...pina nu fac eu 60 de kile

Si inca un pont ..la SUPERDIETA TREBUIE SA MANINCI ..altfel nu rezisti ...
adica portii considerabile ..de fructe ..legume ..ciuperci ...si altele permise...

Daca maninci 3 mere si 2 morcovi ..rezisti poate 2-3 zile ..
dupa care renunti ..ca "intra organismul in carantina" ..
eu ramin la parerea mea ca cine a renuntat :
fie a mincat prea putin din permise
fie a mincat din nepermise ..si i s-a deschis apetitul de "interzise" ..prea tare

Si mai e ceva ...e total gresit sa gindesti ca mincind legume si fructe o sa lesini de foame..atita timp cit maninci cantitativ suficient cit sa aiba stomacul de lucru ..organismul va fi mult mai
"fericit" cu legume si fructe ...decit cu dulciuri sau carne ..
Orice nutritionist iti va spune ca dulciurile nu aduc nimic sanatos ..ci doar calorii multe..iar despre carne se stie ca e "hrana moarta" ..si dupa asa o pledarie ..
CONCLUZIILE LE TRAGI SINGURA

Eu azi nu am avut nici o problema ...
ma simt super bine ..si am mincat numai permise ..
si din exceptionale 2 lingurite de ulei de masline..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara tuturor!

Zuzilici , mii de scuze. Multi Ani fericiti in casnicie. Sa-ti dea Dumnezeu o viata frumoasa in continuare, cu sanatate si liniste sufleteasca si binenteles cu iubire multaaaaaa!

Tzuni super piesele, in special a doua. Eu sunt innebunita dupa muzica arabeasca.

Onitza multa, multa sanatate. Sa dea Dumnezeu sa nu fie diabet, iar daca este sa fie o forma de inceput care poate fi tinuta in frau cu regim alimentar. Iti doresc toate cele bune.

Dordia draga eu nu am stiut nimic, de ce nu m-ai sunat si pe mine?

Azi am mancat asa:
- 2 piersici dimineata
- 2 rosii cu 2 castraveti cu niste grisine (nu pot manca rosiile goale)
- seara am mancat si inca mai mananc cirese si inca 2 piersici.
- in rest 2-3 litri de apa plata.

Maine ma duc la stomatolog si voi face o programare pt. operatie. Probabil pt. sambata.

Va las acum, ca mai am treaba. Pupici

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput