Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Tzuni, misto melodie.Si mi-ai facut o pofta de kurtos colac,vai, mie imi plac aia cu nuci,chiar si cu nuca de cocos si cand sunt calzi.......yumiiii,parca le si simt mirosul.Da las ca vin io in tara si ma opresc pe la Brasov undeva si-mi iau,chiar daca imi primesc biciurile de rigoare
Azi fiind duminica o sa am unmeniu mai ciudat,ca dovada ca pana la ora asta nu am baut decat cafea.
O duminica placuta va doresc.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor,

Tzuni, cum arata colacul ala? Pui o poza? E de scos sau nu?
Erau prezenti toti zece, n-a lipsit nici unul?

Carmen, am visat un pui de elefant.
Eu o asteptam pe Bfly sa-si dea si ea cu parerea in ceea ce priveste sloganul. Il pun si eu acum.

Puskin, ti-as trimite si tie o felie de cozo dar nu mai am. Data viitoare.

Ina, mi-ai facut pofta cu raciturile. N-am mai mincat de ani de zile.

Aici este groaznic de cald, cred ca daca ies afara incep sa sfirii. Termometrul din casa arata 36.5 grade Celsius si eu umblu cu sticla de apa dupa mine prin casa.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna ziua fetelor!

Am intrat si eu putin sa vad ce mai faceti.
Tzuni , mi-am dat seama ca stiu cum arata si ce gust are Kurtos colac (nu stiu daca este corect scris), asa ca meriti niste .

Azi am mancat, pe la pranz niste ton in suc propriu cu 2 rosii si castraveti, si o juma' de felie de paine.
Diseara o sa vad ce mananc, probabil niste fructe. Mi-am luat niste smochine si curmale (stiu ca sunt calorice), dar macar asa sa mai mananc si eu ceva calorii.
In rest am baut ceai si cafea.
Dupa-amiaza o sa iesim un pic in parc (poate eu cu role, inca nu stiu, ca am o febra de ieri de la sala de d-abia ma misc).

Pupici si o dupa-amiaza placuta!

Cele 2 surioare, la final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna ziua fetelor...

Si ca tot zicea Ina ca somez....ia luati d'aicea.... ca....Tzuni o lua pe araturza cu colacul ei super-gustos, MamicaDulce...cica duminica "grasa si frumoasa"..., Delidana....pofteste la bunatatile altora...etc
Deci bagati-va mintile in cap...si reveniti pe drumul cel bun da???

Eu azi am mancat cam asa:
MD:180 gr masline verzi cu o felie de paine
P: o farfurie de ciorbitza (pt ca de 3 zile nu am iesit la toaleta)
C: cred ca nik sau ceai de musetel cu miere si lamaie...sau fara miere...

Eu azi nu am facut mare lucru...dar...astept sa vina sor'mea sa iesim in parc in IOR.

va poop si revin diseara!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Asa cum v-am spus am mers in parc, unde ne-am plimbat putin si ne-a prins ploaia. Noroc ca am fost cu masina, ca altfel ne udam pana la piele.

Inainte am mers pana la mama, unde am mancat 2 bucatele de macrou prajit si putine icre fara paine. In rest am rontait cativa covrigei cu mac si acum seara am mancat 4 nectarine, cam zemoase si binenteles fara gust.

Am mai baut niste Cola Zero si in rest cateva curmale. Cam mult nu-i asa?

Maine incepe o noua saptamana de munca si sincer nu am chef deloc. Mai ales ca week-end-ul urmator cred ca am sa fac interventia chirurgicala la dantura.

Va las acum, urandu-va o saptamana usoara si plina de realizari (materiale si spirituale). Pupici .

Cele 2 surioare, la final invingatoare " Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

MAi da ce liniste pe aici...

Si eu am fost la mama sa imi recuperez baiatul...si am mancat si eu icre si atat. Acasa nu mi-am facut ceai de lene...dar am baut mai muta apa. In rest...toate bune si frumoase...dar ma simt ca un purcel ca nu reusesc sa..!

Dar....si maine e o zi...asa ca...noapte buna fetelor si o saptamana cu cat mai multe kg date jos!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Seara buna dragelor,ce faceti? Eu am un moment liber ca e cupilu' la culcare cu consortu' si am intrat sa va vad.Azi am tinut pe naiba regim,adica am mancat la mic dejun o chifla cu unt si sunca,la pranz o friptura cu salata si pe seara am fost la restaurant si am bagat 3 beri.
La 6 am iesit cu baiatul la un loc de joaca intr-o padure la vreo 10 km,e tare fain acolo,un lac imens,restaurant country,bere proaspata de la butoi...Am iesit sa exersam mersul pe bicicleta si dupa ce ne-am jucat vreo ora ,am luat-o pe aleea din jurul lacului.Fix la jumate(are vreo 5 km turul lacului) ne-a prins o ploaieeeeeeeeee...din aia gen rupere de nori,cu tunete,fulgere si ropote de s-a bagat puiul sub tricoul meu urgent.Noroc ca e un foisor de lemn acolo,am stat o ora incheiata si apoi am fugit spre restaurant,prin ploaie mai marunta)-care e la inceputul lacului...asta mi-a scos sufletul.Si m-am dres acolo cu inca o bere
Ar fi fost chiar romantic la foisor daca eram fara plodNu de alta dar cand a venit furtuna s-a facut un frig subit(si noi toti in maieu si pantaloni scurti) si batea ploaia asa,curmezis,degeaba aveam acoperis,ca tot varza ne-a facut.

...Si acasa am bagat si o juma' de pepene,ca daca-i bal...bal sa fie.

Practic nu e mult,dar de la atatea lichide simt ca pleznesc.

Va pup si va urez o seara frumoasa si o saptamana buna!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval
Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata!

Bagai si io un ochi pe-aici, sa va vad cum mai stati ...profit ca se mai doarme pe la mine...
Dar ce-mi vad ochii? Am un mare
Pai eu stiam ca m-am retras din concurs, si am anuntat ca iau o pauza, eu nu pot tine pasul cu voi si n-are rost sa va incurc, daca nu reusesc sa postez tot timpul si sa fiu la curent cu toate

Deocamdata stau bine, nu m-am mai ingrasat, dar nici n-am mai slabit.

O sa revin cand iau vacanta, is tot timpul pe fuga

si spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Repejor beau cafeaua, caci am ceva treaba in oras si trebuie sa ajung si la sala.

InaC, l-am serbat pe Iustin pe 5 iunie, la Roman, cu bunicii si in week, sambata, cand am iesit cu prietenii la gratar. A suflat de doua ori in lumanari, caci au fost doua torturi. S-a simtit bine-bine.

Mamica, 4 beri? Ai fost insetata tare! Cu Sigrid te-ai intalnit?

Cookie, te asteptam alaturi de noi cand vei avea timp.

Dordia, la zile de nastere, la Cornelia, ies in plus niste [black]- uri. Vezi poate remediezi cumva.

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

cu ..

Azi e ultima zi de invatat ..
Miine 12 IUNIE am examen...
si deja imi tremura si "chilotii"pe mine de atita stres

SA IMI TINE-TI PUMNII FETELOR ...PLEEEEEEEEEEASE

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput