Nou stil de viatza (143)
Raspunsuri - Pagina 12
miag spune:
Salutare natiune!
Sherifa Delidana..uite te intreb acum de sanatate...si iti trimit si un pupic..

Meph, Tzuni,Puskin, zuzi, bfly... si pt toate fetele 

O precizare...nu iau nimic prea personal..efectiv nu am mai avut timp sa intru, voi stiti cat de mult umblu eu pe coclauri, si cand m-am intros, dupa o perioada de ratacire..efectiv vorbeam singura..si am zis..decat asa..mai bine...lipsa...
dordia2000 spune:
BUna fetelor!!!
Azi am fost la salaaaaaaaaa si am prestat mai bine de o ora si jumatate. A fost ok, sa vedem maine cata febra am.
De mancat am mancat iaurt dimineatza, 2 crendvusti goi cu mustar la pranz si seara...sper doar apa ca chiar nu am chef de papa . Sau poate o salata...
GAta...ma duc sa gatesc pt sot si copilutz!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare
"Dordia-Violeta"
anky spune:
Saltare fetele,aseara am fost la party intr-un club,a fost super si am si dansat o gramada.Ma simt excelent dansind asa ca m-am hotarit sa ma inscriu la o scoala de dans,in loc de sala voi face jazz dance.Merg luni sa vad ce si cum.
Astazi m-am axat mai mult pe peste,am inceput de dimineata cu pastrav afumat,la prinz am mincat un macrou afumat cu ceapa.Acum voi minca o salata de fructe cu iaurt 0,1% grasime.
O seara placuta
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
anky spune:
quote:
Originally posted by Bfly
Am gasit-o!!!
Ia uitati aici dieta cum nu s-a mai vazut!
Slabesti 10Kg pe saptamana! Fantastica dieta!
Dieta saptamânala
Luni
Dimineata: coaja a doua oua
5 firimituri mari de pâine
Prânz: 4 sunci de albina în foietaj
1 cotor de mar
Cina: 1 ora de jogging
Marti
Dimineata: o firimitura de ou prajit
Prânz: doua boabe de mazare si o fasole
1 sâmbure de pruna
Cina: 20 de flotari
Miercuri
Dimineata: 2 fulgi de porumb
Prânz: inspirând nu prea adânc, miros de friptura
coaja unui cartof mic
1 lingurita de iaurt
Cina: 1 ora de urcat pe trepte
Joi
Dimineata: lapte degresat 1/8 litri
Prânz: 1 frunza de spanac cu doua oua de musca
sucul unei cirese
Cina: 23 de flotari
Vineri
Dimineata: 1 lingurita de miere de albine
Prânz: 3 oase de pastrav
2 coji de cartofi fierte cu sare
3 afine proaspete
Cina: 1 gura de aer de munte sau de mare
Sâmbata
zi de post
1 lingurita de pesmet
Duminica
Dimineata: 6,75g seminte de floarea soarelui sau dovleac
Prânz: tocanita din palaria unei ciuperci
Cina: se sare...
Eh, ce ziceti? Cine poa' sa tina dieta asta e cea mai tare din parcare!![]()
![]()
![]()
![]()
Zuzilici mi-am adus aminte ca m-ai intrebat mai demult cum e apa la mare, daca se poate face baie. Scuze ca am omis sa-ti raspund!Pe atunci nu cred ca era asa de calda. Puteai face plaja totusi. Acum cred ca e destul de calda pentru o baie. Din pacate, n-am fost inca la plaja pana acum, desi de-abia astept sa fac o baaaaieeeeeeee in mare
, ca vara trecuta am fost
si cica nu e voie nici sa te expui la soare d-apai sa te bagi in apa!
Uitam sa va zic meniul de azi: deocamdata doar, mai incolo probabil o salata si un iaurt cu cereale.
Gata ca m-am lungit si trebuie sa ma apuc de, adica prajituri pentru ziua sotului care se apropie!
Vape toate inca o data si sper sa mai gasesc timp de scris cat de curand! Spor la slabit!
Poze cu bebe shtrumf
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Bfly,tare dieta
.LA MULTI ANI! pentru sot,sa petreceti frumos

mephala30 spune:
Tzuni, da, e meritul tau! ![]()
Delia, cum petreci in week?
Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare! ![]()
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
violeta70 spune:
Buna fetelor!
In sfarsit am intrat si eu, cam tarziu, dar azi am avut o zi plina: ora 7.00 dentist, ora 10.30 sala cu sor-mea dupa care am facut curat.
Delidana merci pentru grija ta, dar eu sunt super obisnuita cu aceste interventii chirurgicale. Saptamana viitoare cred ca o voi face, vineri sa sambata, ca sa pot sta acasa, pt. ca nu voi putea manca nimic 2-3 zile, decat ceai si supe.
Doroty, sor-mea ti-a raspuns exact: nu am luat niciodata energizante si nici medicamente (acea dieta Atkins cu normoponderol am inceput-o dar nu am terminat-o). Metabolismul bazal incetinit, practic zero se datoreaza (si-mi pare rau sa o spun) alimentatiei irationale din copilarie, cand organismul era in crestere. Un nutritionist nu am consultat, dar mi-au picat in mana o serie de diete nutritionale si am citit mult. In plus eu am terminat Biologia, asa ca mai am idee de ce se intampla in organism. Iar voi fetelor ma mobilizati cel mai mult. Cel putin la mine a functionat perfect. Asa ca dragi mamici, nu indopati copii, daca ei nu vor sa manance, nu-i fortati, ca sigur vor cere ei de mancare cand le este foame. Si renuntati, pe cat posibil la alimente nesanatoase. Sa nu va suparati pe mine pentru sfaturi, mai ales ca nu am copii, dar eu am suferit f. mult din cauza acestui lucru.
De mancat am mancat in doua zile (ieri si azi):
- caise, orez fiert cu condimente arabesti (facut de sotia sefului meu) si un FIBROBAR, azi. In rest am mai baut o sticla (330 ml.) De Pepsi Light si in rest apa plata si ceai.
Va las acum ca trebuie sa merg cu sor-mea la cumparaturi. Revin pe seara!
Pupici tutror fetelor 
Cele 2 surioare, la final invingatoare
"Dordia-Violeta" 
anky spune:
Tzuni,ai terminat munca pe intuneric cu seful ?
![]()
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by anky
Tzuni,ai terminat munca pe intuneric cu seful ?

Anky....asta-i ca la telefonul fara fir. Ce spun io....si unde se ajunge cu sensul...

Miag, nu vorbesti singura, sa stii! Eu te citesc, dar poate din graba, nu ti-am raspuns! Hai, nu te supara pe noi, ca noi te iubim!

Mephala, daca asa sta treaba, ia mai tine o galeata de voie buna
Ti-as mai trimite si una cu sunca de pe
si coapse (ale mele, fireshte), dar mi-e teama ca mi le returnezi 
Mik, ce papi bun azi? Io nu spui ce, ca iar ma bumbaceste Dordia!

Zuzilici, cand mai vii in Romania?
Sabiiiiiiiinnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
anky spune:
Violeta,ai dreptate in ceea ce priveste alimentatia copiilor.Ai mei nu maninca mai mult decit le trebuie,pot sa tot fug cu lingura dupa ei,nu le trebuie si basta...asa ca nu ii fortez desi citeodata maninca destul de putin.
Tzuni spune:
Maine am de facut o prospectie la Sinaia si Busteni, asa ca, s-ar putea sa intru sa va salut mai spre seara. Oricum, de luni sunt iar pe baricade!
Musai sa va spun ca azi am mancat kurtos kalacs 
Roxa Boxa sigur stie ce-s aia! 
URGENT
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Pe atunci nu cred ca era asa de calda. Puteai face plaja totusi. Acum cred ca e destul de calda pentru o baie. Din pacate, n-am fost inca la plaja pana acum, desi de-abia astept sa fac o baaaaieeeeeeee in mare
si cica nu e voie nici sa te expui la soare d-apai sa te bagi in apa!
, mai incolo probabil o salata si un iaurt cu cereale.