Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, suna mai bine sloganul lui Bfly, cel adaptat de tine. La al tau am ras de m-am prapadit. E drept, am baut un pahar mare de bere (e Festivalul berii in Iasi).
Nu te supara, berea e de vina. si sughit
Dupa ce-l vad trecut de voi la semnatura, il adopt si eu.
Imi place de tine vorbareata, cu mesaje lungi, etc, etc...

Miria, un film de tot rasul, din 2007, uite www.cinemagia.ro/movie.php/Vacancy?movie_id=16541" target="_blank">aici

Gata, ma duc la culcare. Vise placute, Tzuni!

IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara!!!

Am intrat sa va urez o noapte buna!!! Tuturor!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata!

Carmen, ma bucur ca te-am binedispus.
Sa vedem ce zice si Bfly...

La micul dejun am mincat o jumatate de pepene mic, probabil ca avea 1 kg. Mi-era pofta. Pe linga el a mai incaput si o banana si cereale cu iaurt. M-am sculat cu foamea dupa mine, ce sa mai....si cu setea...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Delia, te pup inca o data ca m-ai binedispus.
Ia vezi la semnatura, e ok?
Sa-ti fie de bine md! Io beau cafea si ma pastrez pentru gratar. Atat...si o felie de tort, caci il serbez inca pe Iustin. Si o ora la sala.

Lidia, ce "prieteni" faini ti-ai gasit! Sa-i pastrezi toata viatza!

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Neatza!

Lidia, ce "prieteni" faini ti-ai gasit! Sa-i pastrezi toata viatza!

Mai ce circotasa esti

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

neatza gagici!

Delidana, din pacate nu am putut sa merg mai des decat de 2 or pe saptamana. Mai fac si masajele acelea si nu mi-am permis...am mult de lucru, asta e...cred ca organismul meu e socat, de curele mele haotice, tre sa-i fac ceva, oricum am observat din pacare ca eu slabesc iarna si toamna si primavara si vara pun...hmm...

Tzuniiiii!!! Aseara am fost la "Restul e tacere" al lui Nae Caramfil, grozav film, delicios, de calitate si consistent, zero clisee, mi-a placut enorm...m-am simtit ca la "all inclusive" dupa zeci de vacante "petrecute" la pensiuni! Cand am iesit am dat nas in nas cu el si-am dat mana cu el, m-am bucurat ca am facut-o si i-am spus parerea mea despre film...mi-a zambit, e tare simpatic! E cel mai tare film pe care l-am vazut la TIFF pana acum, sper sa castige! E singurul pe care am avut chef sa-l votez, desi mi-au placut si celelalte, dar nu se compara. Mai am de vazut 4 ... dupa care sper sa mai ruleze din cand in cand filmele pe care le-am pierdut, la cinematograful Arta..acolo astia pun mai mult filme "bashtepte".

ffetele ambitioase!
Pe maine!
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata!

Asa e....unii merg la film, altii in service! De dimi mi-am pus 4 cauciucuri noi la masina = 8 mil lei, scurt!

Delidana, mai intra o data sub , te rog! Am si eu nevoie de un slogan, asa, de toata ziua....

Mephala, esti si tu cam dixtrata din cate vad! Bravo! Inseamna ca galeata mea cu voie buna si-a facut datoria!

Roxa-Boxa, cate zile ai decis sa nu te mai speli pe maina aia?

Ma duc in camarutza mea intunecata, dar revin....

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna dimineata la !

Astazi e o zi cumplit de calda la noi, deja transpiri stind de la 6 dimineata.
Serbarea a fost normala, cu poezii, cintece, dans si multe camere video.Bineinteles ca am plins, iar copilul a spus ca a fost cea mai frumoasa serbare si vrea de acum incolo sa le faca pe toate la Ipotesti.Nu v-am spus dar acolo s-a desfasurat...cu scena , microfon, lumini etc, plus joaca de dupa in curtea Memorialului.Copiilor le trebuie atit de putin sa fie fericiti, iar noi le dam atit de mult si totusi putin din ce i-ar face cu adevarat fericiti...

Micul dejun si prinzul au fost cele declarate, iar cina bineinteles ca nu.Initial m-am gindit sa invit baietii la o pizza dupa spectacol, insa am renuntat la gindul ca iar imi voi blestema zilele luni dimineata.Am renuntat si la cartofii la cuptor, asa ca cina a constat in niste bere.Dimineata cintarul arata super...dar asa e mereu vineri seara si simbata dimineata.Daca as putea sa fiu "Frumoasa" din padurea adormita pina luni si sa nu mai bag nimic in gura tare bine ar fi.De obicei tot ce dau de luni pina vineri, pun de vineri pina luni...

va doresc sa aveti parte de o zi minunata!

ina C

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

BUna dimineata

Eu ieri la pranz nu am papat nimic,doar niste prune,iar seara o budinca de legume cu paste.
Azi:
MD: un iaurt cu musli + cafeaua de zi cu zi
P:probabil tot budinca ca mai am de ieri
C: cred ca nimic, doar niste fructe

Un we placut va doresc si fara tentatii ispititoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Tzuni, ca nu ma mai spal e una, dar inca stau sa ma gandesc ce fac si anume cu dansa

... deocamdata prestez la munca de jos: la oala

pe curand,
Roxa

Mergi la inceput