Nu stiu daca ma adresez in locul potrivit dar ma gindesc ca poate stiti.
Sint asistenta medicala profil obstetrica-ginecologie,lucrez in domeniu de 12 ani,intr-un spital,institutie de stat.
Exista o fisa de evaluare anuala a fiecarui cadru mediu din sectie care se incheie de medicul sef de sectie.Mie mi-a fost prezentata anul acesta spre semnare dar am contestat obiectivitatea cu care a fost facuta,aducind drept argument faptul ca pe parcursul anului 2006 nu am primit atentionari,avertismente scrise sau verbale privind desfasurarea activitatii mele in serviciu sau privind relatiile de serviciu,relatiile de colaborare ori subordonare.
Nu mi s-a explicat de ce asa,ce anume trebuie sa corectez in activitatea mea profesionala ci pur si simplu mi s-a dat spre semnare aceasta fisa.
Am semnat ca am luat la cunostinta de nota acordata in evaluare si am depus contestatia la directorul spitalului.
Am informat si liderul de sindicat.Nu sint singura,mai exista si alte colege,ceea ce e surprinzator-toate cadrele vechi.
La ce sa ma astept?Ce urmeaza?A trecut cineva printr-o situatie asemanatoare?
Care este de fapt procedura corecta in incheierea acestei fise?Chiar este o fisa de evaluare a calitatilor profesionale ori fisa de evaluare a simpatiilor si antipatiilor?
Ce voi suporta ca si consecinta a curajului de a contesta decizia unui superior?
Atmosfera la serviciu este deja extrem de tensionata.
Ma astept la orice.
Va multumesc frumos,anticipat.
Hai sa va spun ce s-a intimplat.
S-a petrecut sedinta mare cu comitetul director si...liniste deplina!
Se pare ca functie de aceasta fisa putem fi avansati,premiati,sintem salarizati si putem fi primii dati afara la o eventuala restructurare.
Una peste alta,continui sa am nivelul de adrenalina la cota maxima si ma straduiesc sa nu-mi scape nimic nerezolvat in serviciu pentru ca sint convinsa ca sint vinata mai mult ca de obicei si mai mult decit oricare alt coleg.
Cam asta e pina acum.Atmosfera continua sa fie tensionata dar nu disper.
Incognito