sunteti fascinabile?
Eu cred ca tine de tineretea mintii sa poti fi fascinat(a)... Sa nu te comporti ca si cum le-ai fi vazut pe toate... Atat timp cat mai poti fi fascinat(a)... se poate intampla orice... nici o usa nu s-a inchis...
Care sunt trasaturile de caracter sau altfel care va fascineaza la un barbat/femeie(sex opus) sau in general?
Subiectul asta nu e o completare la nici un alt topic. Exista ceva aparent nedefinit, mai mult sau mai putin subtil …care ne indidualizeaza :) De obicei e ceva cu explicatie complexa… care ne imbogateste cu ceva calitati neprevazute. Credeti ca e necesar? Exercitati fascinatie, cum?
Pe mine de exemplu ma fascineaza paradoxul si... actul creativ.
nume
Raspunsuri
v_florina spune:
Nume, cred ca fascinatia pe care o poti remarca la sexul opus tine in mare masura de tipologie temperamentului tau.
Pe mine ma fascineaza imaginatia pana la pragul de absurditate, ma fascineaza momentele in care adultii devin copii si se bat cu apa sau isi sparg baloane in cap, ma fascineaza intimitatea si tandretea.
lucamatei spune:
Ma fascineaza copilul din fiecare adult,atunci cind el iese la suprafata, inocenta, privirile tandre si zimbetele dintre straini pe strada.Ma fascineaza o fata zimbitoare, pe care se poate citi caldura sufletului din noi.
Deasemenea imaginatia, copiii, toti, oameni saraci care au un zimbet de neconfundat cind le dai bani...si multe altele.
oana olson
nume spune:
Lucamatei, daca am lua de bun ca fascinatia inseamna magnetism, de ce parte a magnetului crezi ca esti; te intriga sinceritatea, manifestarile copilaresti/inocenta sau seriozitatea, ambiguitatea omului matur care lasa copilul sa iasa la suprafata? Poti sa spui ce?
Ce te fascineaza la oamenii saraci carora le dai bani? Adica da, au un zambet de neconfundat dar... nu mai zic...
Florina, crezi ca e o dovada de imaginatie pt. adulti sa se bata cu apa? Sau crezi ca jocurile sunt o dovada de intimitate/sinceritate, un indicator ca oamenii sunt eliberati de orice fel de conventii si nu lasa loc la interpretari? ...Lasa jocurile de comunicare in favoarea jocurilor copilaresti?
Adica va fascineaza in general oamenii sinceri, deschisi, va subjuga intrucatva? De ce?
nume
rall spune:
Ma fascineaza sa vad cum altii (barbati sau nu) fac lucruri pe care eu nu le stiu sau pot face (exemplele merg de la cantatul la pian pana la pus gresie sau vorbit limba germana) .
Sunt geamana si ma fascineaza tot ce e nou...
nume spune:
Rall, esti fascinata pe moment, cand afli ca persoana respectiva face ceva ce nu te-ai asteptat sau ramane fascinatia constanta numai pt. ca tu nu stii sa faci chestia respectiva? Cat de perisabila e fascinatia asta?
Tu fascinezi? ... In sensul in care ai revela cunostinte la care iubitul tau nu se asteapta sau in alt fel?
Care credeti ca sunt motivele pt. care barbatii nostri ar ramane minunati?
nume
lucamatei spune:
Nume,
Ce ma fascineaza la omul sarac cind primeste bani, este ca pentru un moment simti ca ai facut ceva pentru cineva,ma atrage orice fel de act de duiosie, iar unora le scliparesc ochii cind primesc ceva...nu stiu ce,dar imi place.
Ce mi se pare magnetic este felul in care un adult se poate bucura de ceva ca si un copil. Deasemenea mi se par fascinante relatiile parinti copii, unde exista ceva-ul acela, care indica un grad ridicat de apropiere.Nu stiu, este vorba de body language, de felul in care se privesc, etc...
cam atit
oana olson
nume spune:
Lucamatei, dupa ce am citit postarea ta ma gandeam ca si mie imi plac oamenii care zambesc, :), nu ma gandesc ca sunt povesti frumoase in spatele zanbetelor oamenilor... mi se pare o dovada de civilizatie si intelepciune civica.
nume
Andrada spune:
ochii
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
nume spune:
deci propria imaginatie Andrada? ...Asta inseamna ca tu ai o imaginatie bogata. Nu in vreun sens peiorativ. Ce crezi ca inseamna? Are mai mare relavanta pt. cel privit sau pt. privitor?
nume