sunteti fascinabile?
Raspunsuri - Pagina 2
nume spune:
roz, adica chestiile traditionale, bazate pe baze solide... ca in fond astea sunt simbolurile, nu? Nu e o sugestie, te intreb. Daca ai transfera fascinatia de la general la particular, asupra barbatului care iti e aproape, care ar fi corespondenta?
nume
Adela99 spune:
pe mine ma fascineaza vulcanii, cascadele si ... ozn-urile :-)
si nu ma puneti sa transfer fascinatia de la general la particular.
altfel, ochii si mainile
zenon spune:
quote:
Originally posted by Andrada
Voiam sa zic ca privirile ma pot fascina
asa e Andrada...Pe mine ma fascineaza felul in care un barbat priveste o femeie pe care o admira si o doreste. Gasesc ca e cel mai sexy "lucru" pe lumea asta.
ileanna spune:
Ma fascineaza un om puternic si plin de compasiune.
Cunoasterea profunda care te face sa privesti totul cu relaxare si blandete.
Oamenii deosebit de directi si transanti.
Emotiile si trairile oamenilor.
Delicatetea si pretiozitatea lucrurilor mici, gesturilor mici.
Cred ca intrebarea ta, nume se refera si la aspectul "daca mai ai ceva de descoperit in fiecare zi pe lumea asta". Daily, de la semaforul de langa bloc, de la pasta de dinti, de la omul langa care te trezesti in fiecare dimineata (este el exact cel de ieri? esti tu cea de ieri?) si nu doar intr-o excursie pe Marte :).
Never say NEVER.
v_florina spune:
Nume, cred ca doi adulti care intr-un moment decid sa se bata cu apa tine de intelingenta si deschidere. Intelingenta atrage dupa sine imaginatia. Intimitatea are si ea un cuvant de spus.
Ma gandeam daca fascinatia tine de compatibilitate. Nu cred. Poti fi fascinat de cineva situat la antipod.
Cred ca pana la urma fascinatia sau magnetismul are la baza ideea de 'provocare'. Provocare nu in sensul sexual. Te simti provocat de un gest, o idee, o privire.. te intrebi 'de ce asa?'. Poate si de anormalitate?
vandal spune:
Ca sa fiu sincer (si putin pe linga subiect) ma fascineaza prostia (in general) si stupiditatea (in particular).
Stupiditatea nu are nici-o limita. Este fascinant sa vezi o mina de oameni inteligenti care isi bat capul sa faca o chestie idiot-proof si vine nea Gica de la scularie si o strica in 5 secunde top. Si se uita timp la tine si zice: Pai da unde sa tiu ca nu trebuia sa pun mina acolo?
Bluel spune:
pe mine ma fascineaza viata insasi si cat de mult ma pot bucura de lucrurile simple si normale din ea