calcaie crapate ..uf!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

ba chiar asha, le hidratatzi in suc propriu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Alia, m-am lamurit.
..io credeam ca trebuie pilite uscat.

Miau-miau, si ce ne facem cu bataturile si rozaturile aferente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Anca, mi-am luat azi o pila din Carrefour, seamana cu poza celei de Body Shop. Dar sunt cam dezamagita: e un smirghel, cei drept peria are 2 fetete , adica un smirghel mai grosier pe o parte si unul mai fin pe partea ceialalta. Nu scrie ca ar fi pt periaj uscat sau umed.

Ma uit cam lung la ea, daca stiam ca-i smirghel, chiar made in Germany, nu cred c-o luam, dar era super-ambalata.

Deci, daca esti buna, o folosesc in timpul dusului sau dupa? Si cat timp?
Nu rade, mai exista fraiere pe lumea asta

...aveam o gramada de smirghel in casa de anul trecut de cand am zugravit...

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

fetelor, eu am ambele pile de la scholl, una la fel ca cea de la Body Shop...smirghel cum ii zici tu, si pe ambalaj scrie ca se foloseste pe uscat, dupa ce speli picioarele si le usuci bine...si asa am facut...pt. curatare cu apa e o alta pila la ei
nici n-am mai incercat altfel ca am fost tare multumita
crema o aplic dupa "pilire"

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Sa stiti ca si mama are probleme cu calcaiele. I se crapa atatd e tare ca nici nu mai poate sa calce.
Saptamana trecuta a fost la doctor ca nu mai putea.
Medicul i-a zis ca atata timp cat are probleme cu ficatul (de mic copil are probleme cu ficatul)nu o sa scape de crapaturile cu pricina.
Nici eu nu am stiut pana saptamana trecuta ca ficatul are treaba cu crapaturile de la calcaie.

O zi bunuta.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by ache

quote:
Originally posted by daniella4

Anca, mi-am luat azi o pila din Carrefour, seamana cu poza celei de Body Shop. Dar sunt cam dezamagita: e un smirghel, cei drept peria are 2 fetete , adica un smirghel mai grosier pe o parte si unul mai fin pe partea ceialalta. Nu scrie ca ar fi pt periaj uscat sau umed.

Ma uit cam lung la ea, daca stiam ca-i smirghel, chiar made in Germany, nu cred c-o luam, dar era super-ambalata.

Deci, daca esti buna, o folosesc in timpul dusului sau dupa? Si cat timp?
Nu rade, mai exista fraiere pe lumea asta

...aveam o gramada de smirghel in casa de anul trecut de cand am zugravit...

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

fetelor, eu am ambele pile de la scholl, una la fel ca cea de la Body Shop...smirghel cum ii zici tu, si pe ambalaj scrie ca se foloseste pe uscat, dupa ce speli picioarele si le usuci bine...si asa am facut...pt. curatare cu apa e o alta pila la ei
nici n-am mai incercat altfel ca am fost tare multumita
crema o aplic dupa "pilire"

anca

Ba poti sa le pilesti tu pe uscat pana faci scurta la mana, poate tu le ai doar putin crapate si merge, la mine nu a mers. Incearca intai sa te dai cu crema abraziva de la scholl, apoi cu pila smirghel, din cand in cand sa uzi calcaiul si se curata super...azi mi-am luat o crema de la Aboca, se numeste Calendula si este cu extract de galbenele, pe eticheta scrie ca este buna si pt calcaiele crapate. Va tin la curent daca e eficienta.

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinutza26 spune:

Sa sti ca eu am observat o chestie,ca si eu aveam probleme cu calcaiele:de cand nu mai umblu deculta prin casa nu mai sunt asa de crepate ,decat foarte putin.In plus nu mai folosesc nici o piatra pt calcaie,am impresia ca mai mult strica decat drege.Asa ca nu mai umblat desculte,doar cu papuci de casa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Cu cat "smirgheluiesti" mai mult calcaiele,cu atat va creste pielea moarta mai mult,si ti se vor usca.

Gasiti la plafar un unguent nemtesc,nemaipomenit,pe el scrie "vaseline",este un pic mai grasa,insa are un rezultat extraordinar.Eu imi dau in fiecare seara si am niste calcaie de bebelus.Totul este sa faci regulat treaba asta,nu cand iti aduci aminte.

Se numeste "Melkfett",atentie insa,sunt mai multi producatori,unii chiar din Roamania,mare atentie sa nu va pacaliti.Trebuie sa fie cea pe care o vedeti in linkul urmator:

http://www.naturistexpert.ro/produse/88-toate-produsele/892-melkfett-galbenele.html

In nici un caz nu luati altceva
Mult succes!

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

Calcaiele crapate pot spune indeosebi ceva..lipsa vitaminei A din organism.
Recomandarea mea este combinatia unei prize zilnice de vitamina A ora si aplicarea locala a ung cu aceeasi vitamina de 2/ zi.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Cand un somnambul merge pe acoperis.....nu-l trezi...se poate prabusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

Nu e vorba numai de lipsa vitaminei A,mai sunt si persoane care stau foarte mult incaltate,care stau foarte mult in picioare,etc....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ceva e si cu vitamina A.
Am luat de la Plafar o crema cu vitamina A si sunt destul de multumita de ea. Incep sa am iar calcaie omenesti.
..ma rog, le-am si ras, pilit umed si uscat etc.

Mergi la inceput