Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by Mirona

pupici la toate - nu prea am timp de scris/citit.

-ici la sarbatoriti si pupici la toate

poze noi- la bazin

mi-e dor de voi

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Ati fost la bazin fara noi Cum a fost?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aaaaaaaaa..acum vad, tu intrebai de eferalgan! de fapt oricum eferalgan=paracetamol

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Miraco
La multi ani tuturor fulguletzilor nascutzi intr-o zi de 7 !!!

Multumesc,Ruxandra, pentru urari!!! Ma bucur sa te aud din nou!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

ruxandra, ai aparut.. de-a dreptul ma ingrijoram de absenta ta ..motivata ... ce mai face conu' grigore?

roxanica, cum ai sarbatorit? am vazut eu bine sau ai primit pupici de la sexos???

bamboletta,la sfatul tau am luat si noi chiloteii nr. 4 de la pampers, sunt misto, se imbraca usor, acusi si-i trage singura pe ea ... un singur inconvenient pana acum: cand face kk e cam nashpa sa-i dai jos... trebuie sa ma mai gandesc cum, ca prima data m-a cam luat pe nepregatite si i-am cam insirat kk pe picioare

despre Oana: ne-am pus si noi pe ridicat, ca nu ne ajungea strabatutul camerei cu o viteza uluitoare ... acum se prinde de mobila si se trage in maini sa se ridice..chiar in picioare n-a reusit, dar cred ca 2 zile ii ia sa-si perfectioneze tehnica, ca a ajuns aproape sus ... nu mai are rosu in gat e sanatoasa, dar vaccinul ni l-a amanat dr. pana vinerea viitoare, ca sa nu ne riscam, asa ca mai stau linistita cam o saptamana
fetele care mai au copii, in afara de aparatoare de colturi, pt prize, pt aparatura si pt dulapuri/sertare sa nu le deschida, ce mai imi tb??? uneori am senzatia ca daca Oana se ridica in picioare o sa o si ia la fuga rapid .. vremuri grele ma asteapta ...
saptamana viitoare donez florile din apartament ca are deja treaba cu ele, le-a ciumpilit de numa' ... cum le vede se si arunca pe ele de zici ca acum le mananca
hai sa va mai zic una: aseara a mancat 260 ml de lapte, n-a mancat atata neam de neamul ei .. cred ca era flamanda rau, era 10 sera si a mancat de 2 bani toatat ziua, adica 360 ml pana atunci, din care 100 erau legume... oricum, ne-am speriat si eu si sotzul, am stat toata noaptea stresati ca o sa faca distensie gastrica i o sa urle toatat ziua .. da' pana acum e ok, se pare ca se mentine, ca nu se mai omoara cu mancatul ... ma gandeam eu ca-i numai o intamplare absolut intamplatoare, ca doar n-o sa am tocmai eu copil mancacios

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mirona.. super misto pozele la bazin si super misto activitatea in sine.. cred ca va distrati de milioane! mor de ciuda ca n-avem si noi asa ceva pe-aici... in cada, din pacate, daca ma bag eu..mai incape doar o laba de-a motanului.. ce sa-i faci daca suntem lungi amandoi:) nici macar faptul ca la un moment dat s-o incalzi si apa marii nu ma "reconforteaza", am aflat de curand ca nu e bine pt bebei sa fie bagati la apa de mare (ideea fiind ca poa' sa inghita apa, care apa e plina de vietati, care vietati fac ravagii in burtica lor inca neexperimentata, si se poate ajunge la stari destul de nasoale... si eu care abia asteptam sa calarim impreuna un colac, o salteluta, ceva.. m-am dezumflat complet :(( )

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

cleopiciu, e scumpa foc Daria .. hai si povesteste-ne de ea

aelita, am admirat aseara pe sofia... este superba... are niste poze absolut minunate, iar alea de la botez sunt nemaipomenite ... hai mai baga poze cu ea din cand in cand sa avem ce admira, n-o mai tine ascunsa... si daca-ti mai zic rudele ca e slaba , da-le 2 dupa cap... e mai dolofana ca Oana mea, sa stii! numai slaba nu e, are chiar si bucute... o mai alaptezi?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Am si eu 2 intrebari, asa printre bagaje...
1. mancarea de la borcanele (nestle) cu doua straturi....cum o dati bebeilor? amestecati sau luati asa la rand?
2. ce parere aveti despre piscina gonflabila? ii pot lua una ? daca da, ii pun apa normala, din mare(piscina) , la temperatura la care este ea? cat timp il pot tine in apa?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

madaluta cred ca poti sa amesteci, daca mananca domnul darius tot borcanasul (si cu siguranta il mananca, voinicelu'..). cred ca imparteala aia e facuta sa te ajute daca vrei sa-i pui doar o lingurita de carnita, sau mai putin morcov, sau eu stiu, daca e prima oara cand ii dai, sa incepi doar cu cate o lingurita din fiecare, ca la carte... banuiesc, nush daca asa o si fi...
cu piscina, cica trebe' sa fii atenta sa nu se raceasca apa, il mai bagi, il mai scoti, cu bunghiu' pe el sa nu pice-n nas pe-acolo.. zice-se ca ar raci destul de usor daca-s lasati mai mult timp la apa. eu zic ca e o investitie buna totusi, asta nu neaparat pt vara asta, ci si asa..de viitor...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
Sanatate multa bebelusilor bolnavi.
Kokorina, sint bine, fac fatza, inca mai zambesc seara (Asiza sa confirme), desi Luchitza se trezeste dupa ora 1 am din ora in ora si maraie, iar dupa ora 5 e treaz de-a binelea . Ajung la job, beau o cafea mare si ma apuc de treaba (in ultima vreme a fost fain ca am fost toata ziua pe santier si asta imi place).
Aelita, in sfarsit am vazut si eu pozele.... SUPERBE!!!!!
Multumesc ca ati intrebat de noi; voi incerca pe tot posibilul sa va tin la curent, sa postez macar odata la 2 zile... din pacate, nu apuc sa citesc si cand o fac o fac pe fuga...
Mi-e tare dor de voi...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

LA MULTI ANI MIRACO!!!
LA MULTI ANI,ROXANICA!!!

AELITA,
draga mea...,m-am topit...,ai o fetita superba si taaaare fotogenica...,sinteti mununate amindoua...,cred ca tati este tare mindru cu asa frumuseti...,Felicitari pentru crestinare,sa creasca mare ,sanatoasa Suuuperbe pozele...

Multa sanatate fulguletilor cu problema...,sa va insanatositi grabnic...,va puuupam tare

Ieri am observat ceva interesant...,Crinuta a mincat toooot ce i-am dat,ceea ce este de bine...,stiu...,dar de ce tocmai ieri cind eram in culmea fericiri dupa ce vorbisem cu al meu iubit?!?...am realizat ca mititica de ea,ma simte ca sint eu suparata sau stresata si slava domnului ca in ultima perioada am avut o mie de motive...,de stres si suparare...,pe care nu le-am putut evita...,asa ca eu ma intrebam ce se intimpla cu bebelusa mea...,de ce nu mai maninca...,abia ieri cind efectiv pluteam de fericire...,mi-am dat seama ca intr-adevar...,ea simte tooot...ubirea' lu' mami...,ubire'...

CLEOPICIU,
ti-am admirat si tie comoara...,minunata...,este frumoasa foooc,bine ati venit in clubul fulguletilor...
DIANOCICA,
UNDE PLECI?!?,nu-mi spune...,lasa-ma sa ghicesc...,am ghicittttt!!!!La mareeeee.....ieeeeeee,urrraaaaaa...,veniti sa-mi faceti galeri ,luni?!?...ieeeee,abia astept sa va vad....

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput