Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

cleopiciu.. e superba daria!! sa va traisca.. mor de drag in poza cu prosopu' si suzi si, mai ales, freza jucausa :)

miraco la multi ani si tot ce-ti doresti!!!

la multe lunisoare sarbatoritilor, si un pup mare pt serban de luciaro (care ne priveste sigur de prin umbra de undeva... ) fix pe cei doi dintisori de iepurel :))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

laura p: la novocalmin si paracetamol scrie k la interval de 5-6 ore, dar eferalgan nu am. Am cautat si pe google si n-am gasit pt eferalgan supozitor. pt eferalgan pediatric am gasit urmatorul dozaj:20 - 30 mg /kg corp pe 24 ore, divizat īn 3 - 4 prize. Sugari cu vārsta sub 1 an: o lingurita masura, de 3 - 4 ori pe zi.
multa sanatate

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Noi tot cu febra ne luptam.
Stie cineva la cat timp se da eferalgan supozitor 80g?Am pierdut prospectul.Dupa amiaza revenim la pediatra sa vedem de unde vine.

Din pacate nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Poate se duce cineva la o farmacie sa citeasca prospectul. Pe net (atat cat merge) n-am gasit mai nimic.. se deschid paginile ingrozitor de incet.

am gasit asta:
http://www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=3344&fl=1

Din cate stiu eu supozitoarele cu paracetamol (si la eferalgan substanta activa e paracetamol) sunt admise cateva pe zi, dar un minim de 4 ore ar tb sa fie intre administrari. Incearca sa alternezi cu Nurofen sirop. Ai grija sa bea multe lichide.

Daca temperatura n-a sarit de 38,5 mai lasa-l si fara medicamente. Este obisnuit ca febra sa creasca iar la scurt timp dupa/in ciuda administrarii anti-termicelor.

Multa sanatate.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

cred k merge si la3 -4h efferalgan supoz de 80mg,dk paracetamolul 125mg merge la 5-6h.e diferenta de doza.in plus efferalgan pediatric ,la care face ref madaluta e siropelul si nu comparam cu supoz.

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

pupici la toate - nu prea am timp de scris/citit.

-ici la sarbatoriti si pupici la toate

poze noi- la bazin

mi-e dor de voi

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Multumesc fetelor..ma gandeam ca are cineva pe acasa sa se uite,ca pe net am cautat si io.

Dimineata a avut 38.8.Acum e bine.Si ma gandeam cand sa-i mai dau unul.

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:

Multumesc fetelor..ma gandeam ca are cineva pe acasa sa se uite,ca pe net am cautat si io.

Dimineata a avut 38.8.Acum e bine.Si ma gandeam cand sa-i mai dau unul.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

lavinia, eu n-am acasa, dar paracetamol de 125 se pune la 8 ore. asa ca ma gandesc ca ala de 80 poti sa il pui la 6h. in orice caz, sigur, poti sa ii dai dupa 4 ore nurofen sirop.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Lavi - mi-au cazut ochii pe intrebarea ta - rapid ca nu am timp

sup de 80 este pentru 1-5 luni si se da unul la opt ore - acum vezi si tu cate ii pui ca are deja peste varsta. pupici dar si eu am aruncat prospectul.

am fugit ca iar are chef de maraiala.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI,VII, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:

Noi tot cu febra ne luptam.
Stie cineva la cat timp se da eferalgan supozitor 80g?Am pierdut prospectul.Dupa amiaza revenim la pediatra sa vedem de unde vine.

Cleopiciu- bun venit..ce ochi superbi are Daria!Asa mi-am dorit si eu oki albastri pt Mihai,dar n-au iesit.

Ma duc sa citesc povestirile Kokorinei.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

am eu prospectul ... eferalgan 80 mg supozitor se da o data la 6 ore, nu mai mult de 4 in 24 ore... dar vezi ca eferalgan 80 e pt copiii de pana la 6 kg ... cred ca tie iti tb eferalgan 150 mg
incearca sa-l alternezi cu nurofen sau panadol
si sanatate

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Lavinia, cand am avut febra dr. ne-a recomandat sa alternam Nurofen sirop cu supozitoare de paracetamol 125, administrate la 4 ore. pricepusi? deci acum ii dai supozitor, peste patru ore siropul si peste alte patru din nou supozitor, tot asa. Dar consultati dr. cel mai bine! Multa sanatate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput