***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Carrie, multumesc de incurajare!Sper ca bb se pregateste sa iasa, ieri ma dureau ligamentele dintre picioare(dar doar pe dreapta-o fi avand legatura ca al meu flacau sta pe partea dreapta?) de abia puteam sa merg

Sobi, sper ca nu mi-o iei si tu inainte, ca altfel cred ca raman singura pe aici

Timur, de ce mai iei pastile acum, ca nu vad rostul?Eu am renuntat de vreo 3 saptam. si la No-Spa, si la Gynipral(ca de, pe vremuri aveam iminenta de nastere prematura si contractii la greu), iar acu' aproape ca nu mai am contractii deloc.Cate una asa, ratacita, la efort mai mare.

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Am trecut-o si pe Kay pe listuta mamicilor. ( lista s-a mai subtiat putin si eu tot mai in fatza vad ca sunt).

Sobi sper ca nu ne "tradezi" si tu si treci la mamici Si asa suntem o mana de gravi ramase , daca mai pleci si tu chiar ca mi se intareste convingerea ca eu sting lumina aici.

Lavini pe mine nu ma loveste cu putere bebelina, in schimb se intinde, se pune in niste pozitii bizare si cateodata ma doare. Daca atingi burtica atunci cand se misca bb, nu se linisteste? Eu ii vorbesc Mariei si atunci am impresia ca ma asculta.( adica revine in pozitii normale, isi retrage "fundu` gras" de pe ficatii mei)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

In sfarsit ne-am hotarat la nume, o sa modific si semnatura. FETELE, PARCA NU AM STARE, MI-E ASA FRICA DE MAINE!!!!

39+Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moberi spune:

Salutare mamicutelor si burticutelor!
Eu sunt un pic suparata de dimineata pentru ca de aseara si peste noapte am observat ca mi-ascazut drastic productia de lapte, desi il pun la san de cate ori cere.Din pacate sanii mei sunt flasci nu se mai umfla nici peste noapte de lapte desi a avut o pauza de 4 -5 ore azi-noapte intre doua mese.Nu stiu ce sa fac, beau ceai pentru stimularea lactatieidar poate nu beau destul.Stie cineva cam cat e bine sa bei?Se mai poate lua ceva pentru stimulare?
In plus la sanul lui preferat am o rana care face dureros alaptatul, dar nu ma las i-l dau in continuare chiar daca imi vine sa ma urc pe pereti.Ma tot dau cu garmastan , ba am pus si un pic de penaten in ideea ca se va inchide rana si usca mai repede dar nici o sansa daca la doua trei ore o zgandare din nou.
Sper sa isi revina laptele mai ales ca m-am luptat atat cu el sa alaptez si acum pe cand in sfarsit am reusit nu mai e lapte.
Asta este daca nu se redreseaza situatia vom creste si cu lapte praf, desi mami e tare suparata!!!!!!!!!!

Mama lui Matei (21.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

lavini, ralucami nu vreau sa nasc sub nici o forma pana pe 15-16 iunie; pleaca sotul pe 12 in germania 2-3 zile si nu-mi pot imagina ca nu vom naste "impreuna". asa ca tin picioarele stranse!

la multi ani mari-msemcu! sa-ti traiasca printesele! doamne, ea saracuta cum s-o descurca cu alaptatul a trei papusi?! pacat ca nu avem si noi poze cu ele...

si niste pentru chiqui!! sa fie totul bine si sa ai recuperare usoara!

Andreea 37+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

Kay, felicitari pentru Sosonica mult asteptata!!!
lavini, si pe mine ieri ma dureau ligamentele dintre picioare si mergeam cam ciudat + burtica intarita. Nu stiu daca e semn de nastere apropiata sau semn ca suntem in sapt 38 cu bebe ....

Ramona 38+ Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Buna burtici!Voua vi se intampla sa nu aveti pofta de mancare?Io nu am deloc dar in schimb as dormi intr-una!!!!!!!!!!Numai cand ma gandesc la mancare mi se ia si nu gasesc nimic care sa-mi faca cu ochiul.MAi mananc niste fructe asa pentru bb imi iau si vitaminele insa ceva sa-mi palca si mie nu pot zice!
Mi-am terminat bagajul de spital,am aranjat lucrusoarele lui bb si mi-am pierdut si rabdarea!

37+ Srefan Bogdab

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Moberi

E bine sa bei minim 2 l de ceai peste zi. Dar tre sa te si odihnesti si sa manaci consistent. Eu am mai luat Galactogil, e peste 40 ron cutia si imi ajungea 1 sapt.(am zis ca mai bine iau din ala si fac lapte decat sa cumpar lapte praf). Acum depinde si de organism cum reactioneaza. Androix spunea parca ca dupa cateva zile de stimulant organismul nu mai reactiona. La mine a functionat dar pt ca bb nu a vrut la san si m-am muls, incet incet productia a scazut. Pe de alta parte, daca bb tau papa si doarme bine inseamna ca ai lapte cat trebuie chiar daca nu iti mai simti sanii la fel de mari si tari (s-au reglat in functie de cerere)

Kay - felicitari pentru Sosonica! Sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Kay,felicitari!!1Sa-ti traiasca Sasonica si tie refacere rapida,ca mult ai mai chinuit saracuta de tine!!!

Ralucami, aceeasi poveste ca si tine traiesc si eu,tot 2 in 1 suntem si noi.Nu mai pot mi se pare ca eu nu voi mai naste...,ma umflu pe zi ce trece si tot mai greu ma misc.Ieri sotul meu mi-a spus in soapta,in timp ce ne plimbam prin parc, mai mult pentru el"abia astept sa te vad ca inainte",mi-a venit sa plang,dar m-am abtinut si din cauza sensibilitatii in care intrasem am bufnit in mijlocul parcului intr-un plans sub pretextul ca ma strang si slapii cu care mergeam fiind cu 2 numere mai mari...Dar lasa ca trecem si noi peste toate astea si stingem frumos si elegant lumina acestei odisee!!

Elteka,dolofanelul este un frumos si un dulce!Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata!!

Pupici la toate fetele!!

38+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

buna burtici si mamici... am aparut si eu sa "ingros" randul burticilor. lavini, sobi, ralucami, sa nu ma lasati singura, dap? :P noi azi am trecut la 39+ si semne... sau nu sunt, sau nu le identific eu. mi se intareste destul de des burtica, dar in partea de sus. astea sunt contractii??? in plus dimineata m-am trezit cu o secretie abundenta si mai groasa, dar perfect alba. cum arata dopul gelatinos? doamne, e un cosmar... daca intru in travaliu si nu-mi dau seama? cred ca sunt tare stresata...

kay, felicitari! sa iti traiasca sosonica si sa fiti amandoua sanatose si voioase.

38+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput