***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 8
Sobi spune:
elteka, ma bucur mult ca mai ai timp de noi si ne mai inveti una-alta despre bebe
. esti optimista si asta e super bine si esti printre cele mai active proaspete mamici.
poohy
, ti-am citit povestea nasterii si partea a doua cu pediatrii, asta e sistemul ... dar cred ca fiecare medic sau asistenta ar trebui sa se poarte frumos si civilizat cu pacientii, nu sa tipe la mamica care oricum e traumatizata dupa nastere.
ralucami
, cred ca ne luam de mana ca si eu sunt cam pierduta prin atatea mesaje de alaptat si colici, partea proasta e ca nici nu pot invata mare lucru din ele ne avand inca bebele... asa ca sunt convinsa ca voi relua si eu aceleasi intrebari care se pun acum, sper sa nu se supere mamicile.
aseara am avut dureri destul de mari in partea de jos ca la ciclu, si ma luasera si niste cutite pe la spate, burtica era intarita. nu mai puteam sa ma misc deloc, daca stateam nemiscata era ok, dar la fiecare pas ma sageta cate un cutit. partea proasta e ca eram haihui prin oras.... au tinut cam o ora, pana am bagat 2 nospa si m-am culcat. acum pot sa merg, dar mai greu. or fi primele semne poate
?
Andreea 37+
Vladut
POZE
alynta27 spune:
Bravo Key! Ai reusit! Sa fiti sanatoase amandoua!

Msemcu 

! Multa sanatate!
Alina-Mirela
38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
carrie spune:
Poohy si eu m-am chinuit cumplit cu epiziotomia si pot zice ca dupa 3 saptamni nu m-a mai durut, da nici vorba sa am chef de nebunele
Timur nu mai lua no spa san u inhibe contractile, mie cand am intrat in fix 38 de saptamani mi-a zis san u mai iau!
Elteka, m-a impesionat mult tot ce ai scris, am o nedumerire…de ce nu ai acces la medical tau pe timpul nasterii??adica nu e el cel care cunoaste cel mai bine mersul sarcinii tale?
Pepsi si eu am fost terminata in ultima parte a sarcinii desi am lucrat de acasa pina cu 3 zile inainte sa nasc tot inactiva ma simteam…
Numai eu…insomnia e semn clar ca se apropie nasterea#61514;
Noi in continuare ne framantam dupa ce mancam si are f multe gaze desi eructeaza-ai vostrii fac asa? si cred ca ne paste constipatia …
In rest papa bine si din fericire nu adoarme la san decat noaptea in rest cand se satura mi-l scuipa:#61514; si e setata pe 3 ore la papa noaptea 4.dimineata la 6-7 e treaza exact ca sora-sa…
Colici –adica plans continuu avem doar seara cam jumate de ora , dureri de burta avem muult mai des.
O zi usoara sau cum imi zice mama seara-Garda usoara!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii
carrie spune:
Kay felicitari pentru micutza comoara
refacere rapida si bebica sanatoasa!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
numai_eu spune:
Buna dimineata!
In sfarsit a nascut Kay!!! Felicitari mamico, sa-ti traiasca Sosonica, sa creasca mare si sanatoasa si tie refacere rapida.
Chiquitita si mie imi e cam aiurea sa o sun noaptea, dar asta e situatia stie ca se poate intampla. Asa ca daca ma apuca durerile noaptea o sun si gata. Tu ce ti-ai mai cumparat pentru nastere ca eu am uitat sa o intreb daca trebuie sa-mi cumpar eu si perfuzor, flexura, seringi si chestii din astea. Am cumparat doar medicamentele de pe lista, vata si fasa. Ti-a zis cumva si daca ne trebuie suzeta si biberon in spital?
La multi ani! Msemcu Sa-ti traiasca fetitele si sa va bucurati de ele.
La multe luni/ani pentru bebeii care implinesc azi o luna! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
Fetelor de azi noapte m-a apucat o diaree
, nu stiu ce sa mai fac, mai ales ca eu de felul meu sunt constipata mereu. O fi semn ca se apropie naterea? Sper sa nasc si eu maine, ca azi nu e doctorita disponibila.
timur spune:
Felicitari pt Kay si multa bafta cu Sosonica!
Eu voi naste la Giulesti cu dr Pelin.
Deci, in legatura cu no spa care ar fi verdictul? Sa iau in continuare (avand in vedree ca poate face dif intre travaliul fals si cel adevarat) sau sa nu mai iau deloc si sa vad ce se intampla?
Sunt cam ingrijorata sa nu pateasca bb ceva pt ca suntem in 41 sapt si 3 zile
.
lavini spune:
Buna fetelor,
In primul rand, felicitari Kay, sa-ti aduca Sosonica numai bucurii!Recuperare usoara si te asteptam cu vesti cat de curand.
Pepsi, multumesc pt raspuns.Dc s-a mai nascut cu burta sus, presupun ca o sa nasc si eu
.M-am mai linistit un picut dupa raspunsul tau.
Sobi, Ralucami, va inteleg perfect.Toata lumea vb de bebei, parca nu iti mai gasesti locul aici.Suntem un picut pe langa subiect.
Astazi avem si noi intalnire cu doctoresa, sa vedem ce verdict mai are pt noi.Poate primim vesti bune, ca asta micu' m-a terminat.Azi-noapte imi venea sa plang de durerile de coaste-zici ca e la intrecere cu cineva, asa de tare loveste.
O zi buna,
Lavinia, 38+, 
carrie spune:
lavini burta mea a fost ff sus si nu a coborat deloc dar bebica era pregatita si jos, asa ca stai linistita
Thea Alexia
noi si Roma 2006
poohy spune:
Neatza fetelor!
Azi am mancat si ceva completare si pare mai vioaie !!! (dar nu ne place atat de mult ca la mami)
Kay, felicitari mamico!!! Multa sanatate, sa fiti fericiti si norocosi!! 

Bine ca s-a terminat totul cu bine!!!
Sobi, suna a contractii ;)
Androix, merci mult pentru sfaturi! Da, fetita pare ca trage, asa au zis si in spital, si pediatrul, si simt si eu. Dar trebuie sa traga de 4-5 ori ca sa aiba ce sa inghita. Mama imi zice ca sunt norocoasa ca nu am deloc un copil lenes. O sa intru pe site 
Azi mi s-a parut la pompa ca e mai bine (2 canale, tot putin, dar 2!!) Am observat ca pompa tb sa o pun intr-o pozitie anume si tb sa stau cateva minute pana incepe sa traga, dar reusesc sa scot cate 20 ml dupa ce suge. Sa stii ca ma mir si eu ce moral ridicat am. Tot ma gandesc la Iri - povestea ca i-a venit lapte dupa o saptamana. Plus ca fetita mea clar prefera sanul
Acum ce o fi, o fi
Asa mi-a zis si pediatra - 15-20 minute la fiecare san apoi completare - cu ce ma mulg sau cu lapte praf (nan 1 antialergogen)
Numai_eu,
- dar sa stii ca eu chiar nu cred ca m-am chinuit. Elteka s-a chinuit, eu doar am avut o ruptura mai mare. Care o sa treaca ;) In 2-3 saptamani, cum ziceau Alynta si Carrie ;)
Pepsica,
La fel de draguta ca intotdeauna. Sper sa iti treaca depresia
Nu povesteai tu de casa, piscina, plus Dominic? Hai ca nu mai e mult si vine si Davidutz
Sa stii ca nu sunt chiar asa de tanara (m-am mirat si eu cum arat in pozele alea :)) Anul asta fac 29), dar Manu da mi se pare o pisicutza frumoasa
Care mama nu zice asta despre puiul ei??
Anca mami de [bebe] Manu 
poze
bebelusa
chiquitita spune:
La multe lunisoare fericite pentru bebeii aniversari!
Kay sa iti traiasca Sosonica!
numai_eudr mi-a dat reteta si am luat ce scriA acolo: oxitocina, calciu, glucoza, chestii din astea si e si o flexurica trecuta (nu am gasit dexo nu stiu cum). De bebe nu am intrebat-o pe ea ce imi trebuie, am dedus eu de pe aici si de la o tipa care a nascut de curand dar nu cu ea. Biberon m-a sfatuit tipa sa iau pt ca asistentelele plimba acelasi biberon la toti bebeii si nu as vrea asta. Insa nu iti lua unul scump pt spital, ca oricum sunt sanse sa ramai fara el. Hainute , pampers, samponel, am luat garmastan si bepanten pt mine, prosopel si paturica subtire de bebe, cam astea. Mie camasile de noapte, chiloti, etc etc. Oricum e maricel bagajul. Tu ai mai luat altceva?
39+
Livia Alessia