***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Chiqui, Lavi,Michigan, Timur

Fetelor Byu are DPN pe 14 iunie, asa i-a zis ultima data! Noi suntem la aceeasi doctorita! De o saptamana si ceva are colul deschis si dr. I-a zis ca weekeendul asta naste! Azi dimineata a chemat-o sa o interneze!Nu avea contractii! E in asteptare! Are multe emotii! Daca aflu noutati va anunt!

Sobi noi ne tinem bine! Nu tu contractii, nu col deschis! Saptamana viitoare mergem din nou la control si vedem ce ne "prezice" dr!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Si niste majorete pentru Byu pentru incurajare

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

HAI BYU!CURAJ CA ACU VINE BB!

Vreau sa intreb si eu pe fetele care au nascut:in sala de travaliu mergi cu bagajul dupa tine sau nu ai voie?Adica pp ca ati avut nevoie de hartie igienica, servetele umede, apa,ceva bani, etc.(ma refer doar la lucrurile de stricta necesitate).Ati avut o gentuta separata pt astea sau ati tras dupa voi bagajul cu care ati venit de acasa?Nu prea stiu cum sa procedez asa ca am nevoie de un sfat.Multumesc mult!

Fetelor, multumesc si pt majorete, mi se pare cam ireal, nici nu imi vine sa cred ca io ma duc sa nasc.Parca citesc despre alta persoana.Oricum, m-am gandit sa ajut natura si vreo 2 ore am decongelat frigiderul, l-am bibilit, am facut cred vreo 50 de genoflexiuni tot adunand apa de pe jos, asa ca astept...Dc nu da rezultate, ma apuc de aspirat si spalat pe jos

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by lavini

HAI BYU!CURAJ CA ACU VINE BB!

Vreau sa intreb si eu pe fetele care au nascut:in sala de travaliu mergi cu bagajul dupa tine sau nu ai voie?Adica pp ca ati avut nevoie de hartie igienica, servetele umede, apa,ceva bani, etc.(ma refer doar la lucrurile de stricta necesitate).Ati avut o gentuta separata pt astea sau ati tras dupa voi bagajul cu care ati venit de acasa?Nu prea stiu cum sa procedez asa ca am nevoie de un sfat.Multumesc mult!

Lavinia, 38+,

Eu am avut cu mine tot bagajul!Dar nu am avut nevoie decat de vata dupa nastere!Atat!Apoi am luat geanta cu mine in salon.M-a ajutat o infirmiera.

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

fetelor
cam in cat timp survine minunea dupa ce s-a eliminat dopul gelatinos?
ca eu de miercuri seara nu mai elimin nimic si tot nu se intampla nimic...nici vorba de contractii (adica ar fi ceva contractii finute-finute)....dar nici vorba de dureri...
sa intru in panica?

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Alyna24, multumesc . Tu intrebai de gimnastica?

Uite, eu desi am cezariana, mi-au zis sa incep din a doua saptamana miscari de picioare: de pe scaun, sa ridic picioarele de la 90 de grade, drepte. Cate unul si ambele, pe rand. Din a 3a saptamana sa fac acelasi lucru din pat/culcat (ca atunci lucreaza mai tare muschii abdomenului).

Pe de alta parte, eu am alta fixatie: pantofii MBT (www.swissmasai.co.uk/" target="_blank">Masai Barefoot Technology). Sunt un miracol de pantofi, faci gimnastica numai mergand pe ei si mai ales sunt buni pt dureri de spate. Citisem de ei dintr-un interviu de-al Madonnei, dar cand am fost la Londra toate tipele aveau in drum spre servici, acolo se schimbau cu pantofi de birou..Asa ca abia astept sa incep sa circul, ma duc direct la magazin! Si pe urma sa ma vezi impingand la carucior

Michigan, activa, pai ce sa fac? Bebe doarme 3-4-5 ore, asa ca in timpul asta fac de toate. Pe urma o ora jumate alimentam, scuturam, schimbam, pupam...si tot asa...

Androix, felicitari pentru examen!!! Cu caca asa e, e galben-portocaliu si miroase a ...unt de alune, sau migdale... Azi e inapoi solid, dar ieri m-am panicat rau. Ca trebuie sa-l duc la spital, ca ce ma fac (pana la controlul de o luna n-am pediatru; si oricum la spitalul meu nu sunt urgente la pediatrie, doar programari consult. Pentru urgente merg la spital normal...Niciodata nu pot sa sun doctorul, la fel ca si la sarcina).

Moko - mare, zici? Toate hainutele ii sunt imense, parca e popa saracu'...Nici nu stiu fetele cu copii de 2 si cum se descurca, ca eu abia il gasesc printre haine, desi cica e mare...

Hai fetele!

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel

Mergi la inceput

Elteka, mersik de sfaturile cu gimnastica!Dar pt brate?
Ce exerc sa fac?Abdomene am voie?
Fetelor, de mancat ce mai mancati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna fetelor!Am intrat si noi sa semnam condica.Si noi tot 2 in 1 am ramas.Am avut o noapte groaznica,cu dureri de burta si trezirile de rigoare.
Androix,felicitari pt examen.
Pun si eu pt Byu si fetele care urmeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Byu,
Curaj si vine bebe repede!!

si pentru Timur,

Fetelor 2 in 1, va inteleg Dar o sa vina si vremea voastra :) STiu cum faceam si eu asteptand... Acum numai la bebe ma pot gandi

Lavini - eu am luat doar geanta (de umar - cu banii) in sala de travaliu. Nu am apucat altceva. Si cand am terminat, m-au dus in alt salon si mi-au adus tot bagajul. Am folosit tampoane si inainte de nastere ca mi se rupsesera membranele

Lavi, merci mult pentru sfaturi ! Fac spalaturi cu ceai de pelin si galbenele, dar nu puneam crema de capricon sau betadina. Le am pregatite, dar nu stiam exact sa le aplic!
Eu pun si always si peste vata cu tifon si comprese - ca altfel patez tot imediat... Sa nu mai pun deloc always?
Sa stii ca ai dreptate cu antiinflamatorul - ultimul l-am luat ieri de dimineata la 8, si de atunci parca am mai mult lapte (la un moment dat am obtinut si un oftat satisfacut si am lasat sanul si ne-am dus la nani cu gurita plina cu lapte!!) Inca nu e suficient, dar e mult mai bine. Dupa masa de azi m-am mulst 25-30g.
Febra mi-au zis ca am facut de la scosul drenelor (m-am procopsit si cu 2 drene cateva zile)

Pepsi, Androix si toate fetele - merci mult pentru sfaturi! Sa stiti ca pe mine chiar m-a ajutat site-ul despre alaptare si help-line-ul (sper sa nu fie doar o parere a mea ca totul merge spre bine)

Androix, felicitari pentru examen! Si fata mea face la fel cu regurgitatul :))

Michigan, eu nu am vazut dopul ala si am nascut!

Am pus link direct spre pozele cu Manu. O sa mai pun niste poze mai recente in curand ;)

Of, parca trebuia sa raspund mai multor fete dar am uitat :(( Am citit printre picaturi. Revin cand imi aduc aminte

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Am primit urmatorul mesaj:Am nascut o fetita de 3840gr cu cezariana, apgar 9.Dar nu stiu de la cine!Nu e semnat sms-ul!

Mergi la inceput