***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns timur spune:

Va multumesc fetelor! Gata cu no spa!

Si pe mine ma doare nasol de tot "osul". Mai ales daca trebuie sa ma intorc in pat... am incurcat-o. Mai raman blocata pe spate si dau din maini si din picioare ca un gandac si intr-un final apoteotic reusesc sa ma redresez. Ufffff!

Sambata asta mergem si noi la dr. Cica daca nu iese bb pana atunci se baga dr dupa el. (inducere)

Poate cine stie? Iese de bunavoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Timur, ai descris perfect faza cu intorsul!
numai_eudar tu nu ai deloc dureri? Eu am un burtoi jos pe care il tarasc asa din luna 5!!! Nu stiu cat sa mai manac sau nu, ma dispera clisma ca am hemoroizi nasoli de tot. Luni s-a nascut pe banda la spital...nu mai erau locuri la gravide. A, apropo, stii ca nu mai exista filtru de gineco? Eu m-am internat prin urgenta si a durat o ora si un sfert ca tot spitalul se interneaza pe acolo.

39+Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Vai pana acum am dormit , diseara cred ca sunt de "garda" pe forum. Plus ca ma doare si capul putin dar nu iau nici o pastila, caci e suportabila durerea.

Sobi si sotul meu e mai mult plecat decat pe-acasa si ma gandesc cu groaza ca nu o sa fie langa mine cand o sa nasc. Dar la urma urmei am mare noroc ca stau la 2 min de clinica , toata lumea de-acolo ma stie si in caz de ceva ma duc atza acolo. Stiu sigur ca in orice colt al Jp ar fi sau chiar daca o fi plecat din tzara, a doua zi sotulica o sa vina la noi. ( si chestia asta ma linisteste intr-un fel)

Ramsy te inteleg perfect!! Intr-una din seri vb cu frate-meu pe net si ne uitam la pozele de anul trecut, cand am mers in Grecia. Mi-au dat lacrimile de frustrare cand mi-am dat seama in ce hal arat acum. Chiar sa-ti dai interesul , sa-ti cumperi cele mai dragute haine de maternity, la varsta asta a sarcinii tot ca un butoi imbracat cu un sac arati. Daca pe la 5-6-7 luni mi-era mai mare dragul sa fiu gravi, acum - si mai ales din cauza super caldurilor de pe-aici- a devenit o povara. Eh, odata si odata scapam noi de burtica si o sa devenim cele mai faine mamici!

Addinel si mie mi-e un pic frica la gandul ca nu o sa recunosc semnele de la inceput ale travaliului. ( ca apoi, pe la dilatatie maricica, sunt sigura ca o sa stiu prea bine ce traiesc ) Si mie mi se mai intareste burtica in partea de sus, dar atunci se misca papusa mea si sunt sigura ca e fundicul ei. Am impresia ca la o contractie trebuie sa se intareasca TOATA burta.

Michigan eu nu ma pricep deloc, dar cred ca intariturile alea de burtica de care zici tu sunt contractii nedureroase.

Dupa UM maine ar trebui sa avem 40s, dar dupa masuratorile dr cica am intrat in saptamana 38 si 3z. Luna asta oricum nasc , dar acum mai am si pretentii si nu as vrea sa nasc pe data de 13. ( nu sunt superstitioasa, doar ca nu-mi place nr asta).

Ma duc sa mai stau putin in pat ca m-a apucat si mai tare durerea de cap si ma cam doare si spatele ( cred ca e din cauza ca stau prea mult pe scaunul asta de la calculator).

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Fetele va pupicesc si ma duc sa ma epilez (grea operatiune in stadiul asta)!!!

39+Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Paflo te intrebam si la gravidutele de Cluj:unde ai facut eco de sold la Sofia si cine ti-a zis ca trebe facuta ca io nu stiu nimikmultumesc

noi cred ca ne indrepta spre constipatie, ieri n-a facut kk deloc numai s-a chinuit, in rest maxim unul pe zi...ce sa fac?

Chiqui curaj, mai ai putin si tii printesa in brate.

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka, Poohy am citit despre nasterea bebelusilor vostri, imi pare rau de atatea dureri. Eu sunt foarte sensibila la durere asa ca cu cat trec zilele si vad ca ma apropi de momentul 0 cu atat mi-e mai frica, dar asa cum ati spus si voi o sa treaca si asta... Am vazut si pozele si sunt niste scumpi bebelusii vostri. Elteka dar ti-au facut sau nu peridurala???

Kay felicitari si recuperare rapida!

Bebe Isabella creste

37+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Chiqui in cazul nostru oglinada e sfanta!
De faza cu clisma nu ai teama! Nu doare! Am citit ca poti sa-ti faci "clisma naturala" mancand smochine si stafide! Incearca ca e probata!

Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

carrie
alynta27 si cu oglinda si tot am reusit sa ma tai un pic . Mie mi-e frica de clisma din cauza hemoroizilor mai mult ca posed niste exemplare reusiteee...Mersi de sfat dar cred ca tanti asistenta o sa imi faca clisma oricum, indiferent de ce ii spun eu ca am facut acasa.

39+Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

fetelor, ia uitati aici ce hal de burtica

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

chiqui cu oglinda cu tot inseamna ca esti tare daca ai reusit "coafarea"
eu nu mai vad nimic de imensitatea asta de burta...asa ca sotul este maestru-frizer....si e asa de meticulos si de finut...sa nu care cumva sa ramana vreun firicel...

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput