***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

si am fost luata de val si am uitat ca de azi suntem in saptamana 40
nici nu-mi vine sa cred....uitandu-ma inapoi parca a trecut foarte repede timpul...
parca mai ieri ma uitam in oglinda si-mi intrebam sotul: "se vede? hai ca parca a mai crescut un pic nu-i asa?"

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Elteka, e un scump Dolofanel! Si ce frumos zambeste el! Imi pare rau ca te-au chinuit atat japonezii. Cu siguranta insa nu vad des un copil asa frumos ca al tau! Sper sa uiti curand tot ce a fost urat...

Sobi, esti ok? :) Si eu simt intepaturi urate in col dar am stabilit jumatatea lui iunie, da? :) Sper ca ai renuntat la ideea cu laptele praf...E adevarat ce ti s-a spus, daca il ai in casa vei fi tentata sa-l folosesti - chiar daca nu va fi cazul. Doar ca sa fii sigura. Mai bine asteapta sa vezi ce va fi.

Kay, FELICITARI! Sa va traiasca Sosonica iar tu sa-ti revii cat mai repede! Te asteptam sa ne povestesti.

Poohy, mult succes cu alaptatul si nu-ti pierde optimismul, ai sa reusesti. Imi pare rau ca nu-mi amintesc prea multe amanunte din timpul alaptarii... Stiu doar ca n-am primit prea multe sfaturi si n-am urmat prea multe reguli, stateam cu el la san cu orele si pana la urma a fost ok... Ceea ce va doresc si voua! Cred ca voi apela si eu la help-line-ul cu alaptarea...

Nici eu nu mai am somn noaptea dar recuperez ziua...Azi-noapte am citit mai multe povesti ale nasterii la Municipal si m-am cam ingrozit. Toate mamicile spuneau acelasi lucru - daca n-ai lapte e jale, nu vor sa dea bebelusilor lapte praf... Doar glucoza si nici asta prea usor...Acum chiar nu mi se mai pare o "intamplare" faptul ca mi-au adus la alaptat si un alt copilas. E bine sa insisti pe alaptare dar parca exagereaza putin...

In ceea ce priveste morala... speram ca s-au mai desteptat un pic. Mi se pare revoltator sa tipi la o femeie care de-abia a nascut!

Despre Andrada nu stie nimeni nimic?...

Pupici tuturor,
Florina +36Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Fetelor, scuzati-ma ca intervin, dar vreau si eu sa felicit in mod special o mamica de aici de la voi:kay FELICITARI!!!Sa-ti traiasca printesa mica si sa ia repede in greutate! Te asteptam cu poze si detalii, mai ales Seby care-i foarte nerabdator s-o vada pe Sonia ! Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Elteka Dolofanel e un pui perfect! M-am indragostit de el cand l-am vazut cum zambeste! Sa fie sanatos si norocos! Eu azi ma duc la controlul de 6 saptamani si o voi intreba pe doc cand va tb sa "verific" fibromul, sa vad ce zice. Mie a inceput sa imi intre verigheta pe deget, dar tot ma strange, iar cantarul ramane fix la 50 kg (cu 5 peste cat am plecat in sarcina). E adevarat ca seara mananc mereu dupa 10, ca atunci terminam cu baita, lapticul etc, si eu voi slabi doar cand nu voi mai manca seara.

Kay felicitari!! Sa fie sanatoasa Sosonica! Sa vezi ce mare o sa cresca ea!

Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Si burtica mea se face la fel cand ma asez pe spate! :) Dar nu e mereu asa, nu? Isi mai schimba pozitia...

quote:
Originally posted by michigan

fetelor, ia uitati aici ce hal de burtica

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by michigan

chiqui cu oglinda cu tot inseamna ca esti tare daca ai reusit "coafarea"
eu nu mai vad nimic de imensitatea asta de burta...asa ca sotul este maestru-frizer....si e asa de meticulos si de finut...sa nu care cumva sa ramana vreun firicel...

mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
soricei pt Tavi

Ati auzit termenul de "pussy shaver"? Sotul meu si-a dat singur titlul si are drepturi de autor.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

florina nu e intotdeauna asa...am reusit eu sa-l prind pe bebe tocmai cand se intindea...imi imaginez cateodata ca face antrenamente de karate acolo inauntru pt ca intinde burtica si-ntr-o parte si-ntr-alta....parca il vad pe bruce lee
(intr-o parte are funduletul iar in alta uneori aproape ca-i prind piciorusul)
e un pui mic si dulce deja!
androix"pussy shaver", zici?

mihaela
40 sapt Octavian Andrei
POZE
soricei pt Tavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

kay felicitari, sa-ti traiasca sosonica si sa te bucuri de ea.

msemcu LA MULTI ANI

bb de motannel, corap, sadicutza, carstea si theolumi LA MULTI ANI si la multe luni.

poohy si elteka bine ati venit acasa. ASteptam poze si sa ne scrieti cum a fost.

cristinamaria adica ????

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Ne-am intors si noi de la dr., nu prezint nici un semn de nascare, asa ca luni dimineata ne prezentam pt inducere.Sper sa mearga repede treaba, ca deja curajul meu e cat al unei gaini.Inca nu-mi vine sa cred ca mai am 3 zile si o sa imi vad bebelul.

Din pacate, azi mi-a facut o ultima ecografie, si in 2 saptamani nu a crescut decat vreo 70g, are 2850 acum.Sper totusi ca ecograful sa fii dat eroare si bb sa aiba in jur de 3100 macar.Deja ma sperie si gandul asta ca bb va fi ca un pisoias.

Lavinia, 38+,

Mergi la inceput

Lavinia, 3 Kg e greutatea ideala... Nu va fi ca un pisoias daca e putin mai mic. Si vei naste mai usor, sper.
La mine Tudor (prima nastere) a avut 3,300 Kg si a fost destul de greu iar nasterea dificila. Acum imi doresc o fetita de 3 Kg :)
3 zile... :) Dupa atata asteptare si atatea incertitudini, e atat de bine sa stii cat mai ai de asteptat exact! :) Felicitari si sa iti treaca timpul cat mai repede!:)
Nastere usoara si uite si cateva majorete, preventiv :) pentru luni:
Nastere usoara!!!

Florina +36Teodora si Tudor (5 ani)

Mergi la inceput