HELP- cine ma ajuta sa cumpar o carte din SUA?

HELP- cine ma ajuta sa cumpar o carte din SUA? | Autor: ilenutza

Link direct la acest mesaj

As vrea sa cumpar KID COOPERATION de Elizabeth Pantley.
Inca nu am gasit un site care sa livreze si in Romania.
O solutie ar fi sa mi-o cumpere cineva care vine in Romania- stiu ca multe fete vin in concediu aici!
Bineinteles contracost.
Stiu ca majoritatea care vin fac o gramada de comisioane pentru familie si prieteni si ca exista limita de bagaje, dar poate poate o fi cineva care sa aiba loc in bagaj si pentru inca o carte

as ramane profund recunoscatoare!

Ile 34 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Da Josefine, asa stiam si eu.dar a fost un topic pe la inceputul anului ref. la amazon si fetele spuneau ca NU mai livreaza in Ro.
Anul trecut si-a comandat o amica o carte pe amazon si i-au trimis-o in format electronic nu pe hartie.

No, o sa vad eu cum o rezolv!

AMR 06 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

eu vin, dar abia la sfarsitul lui iulie. e tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pe situl asta www.abebooks.com se vinde cartea cu 1 $ .Asta e cel mai bun site de cumparat carti, nu sunt totdeauna noi dar sunt mereu in conditie foarte buna.Ei livreaza si international.
Sotul meu isi ia toate cartile de pe situl asta la jumate sau la sfert de pret de cum ar fi pe amazon.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Ilenutza, sotul meu comanda periodic de pe Amazon si vin fara probleme cartile in Romania. Singurele carti pe care nu le livreaza in Romania sunt cele cu pret redus, gen 1 dolar. La fel si cei de la AbeBooks. Romania nu este pe lista tarilor unde trimit carti cu pret redus. Daca o carte este la pret normal, de librarie, o poti comanda fara probleme si de pe AbeBooks, si de pe Amazon.

Votati-l pe Gagas cel frumos www.caini-pisici.com/index.php?page=concurs_caini_pisici&poza=1079&pagina=1" target="_blank">aici
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze1
Poze2

...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Multumesc tuturor pentru idei!

Zenobia si Pantera neagra nu stiam de site-ul Abebooks dar o sa il notez.Cat costa transportul?

Lexi nu este deloc tarziu, o pajiste de .

Insa, intre timp pleaca cativa colegi de ai sotului in state la un curs si o sa ii roage pe ei sa imi cumpere cartile.Sper sa le si gaseasca.

AMR 06 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ile, nu am putut sa vad cat costa transportul, de obicei vezi asta dupa ce ai comandat si mergi la checkout.Atunci iti adauga transportul in functie de tara.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

Mergi la inceput