Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

chiar azi am auzit la serviciu o discutie pe tema asigurarilor si zice-se ca acele carduri de la CNAS ar avea oarecare efect pentru platile in afara tarii si pentru ca oricum platit asigurari medicale la stat . In cazul in care va intereseaza puteti citi www.cnas.ro/default.asp?id=116" target="_blank">aici

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Lia, Simo!!! O sa fiu barbata!!!

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

revin cu vesti despre valen...printre bocete de fericire...
ines s-a nascut la ora 11:01, ora canadei, natural cu epidurala (travaliul a debutat in jur de 3 jumate noaptea, dar contractiile cele mai dureroase au inceput pe la 6 dimineata), a avut 3720g si a stat pe burtica la mami in timp ce tati i-a taiat cordonul. acum este cu mami in salon si este o bucalata si o mancacioasa. dupa cum va imaginati, toti sunt foarte fericiti, mai ales parintii, pe care ii felicitam din suflet pentru asemenea comoara.

eu nu-mi gasesc locul nicaieri si am numai "fluturi in stomac".

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Valen, felicitari!!!! Sa va traiasca fetele si sa va bucurati de ele! Refacere rapida si mult, mult laptic!!!
Ines, bine ai venit! O viata fericita si numai sanatate!!!

Mai fetelor (Mada mai ales) sterg povestioara de v-am speriat asa ... chiar n-a fost rau ... nu inteleg de ce sunteti asa "infricosate" (Simo ;)). Ca doare stiti deja, sau e ceva nou? ;) Doare, dar nu doare sa nu poti rezista ... si e o durere, care aduce ceva bun. Trebuie sa va spun ca exista (sau poate exista) dureri mai groaznice, care nu aduc nimic bun si prin care unii oameni totusi trec zi-de-zi? O nastere dureaza cateva ore, dupa care iti ti comoara in brate ... trec prin orice durere, daca asta e conditia sa am copilasul meu.
Capul sus! Au nascut atatea femei ... stiti vorba: "curaj gaina ca te tai!" ;)

Si pe scurt de la controlul la gine.: copilul e tot cu capul in jos, lichidul e ok (ce a vazut in 5 sec. cred) ... dar ca nu-i coborat. Acum mi-a spus ca sigur ajung la termen, daca nu si peste ... si ca sigur a declansat el cu controlul manual pierderea dopului ... imi venea sa-l strang de gat! Grrr!
Asa ca incep si eu: AMR: 3 sapt.+4 zile ... si astept cuminte, nu-mi mai fac sperante si planuri ...

Luna, 12 e super bine (daca e ca aici). Si eu am probleme cu anemia si mi s-a spus ca se da supliment de la 10. Eu acum am 11.3 (cu injectii intravenoase cu fier cu tot) si dr. e multumit. Unde-i problema?

Noapte buna si numai bine!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Irinusha nu sterge povestioara ca vreau sa stiu cum e!!!
Dar mie frica tocmai pentru ca nu stiu la ce sa ma astept....cat de dureroase sunt contractiile alea...stiu ca toate femeile rezista si pana la urma totul se termina cu bine; dar cum nu am un sistem de referinta.... Eu ma bucur ca ne_ai impartasit si noua prima nastere!!! Si astept povestioara celei de-a doua!!! Oricum cum ziceam sunt la coada listei si cred ca o sa citesc toate povestiorele inainte sa o scriu pe a mea!!

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Valeeeen FELICITARI! Si eu care vroiam sa ma invit la sarmale!

Bun venit Ines pe lume! Sa ai o viata fericita!

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Jadi ce veste buna! super fain .............mi-ai luat o pietricica dupe inima.sarumana!
am si eu o intrebare: oare patutzu lat de 60 cm cum a luat Karligutza de la ikea e suficient de mare? pana la varsta pot sa-l tin acolo??????

+30 cu bebe baiat
mihaela
poze

mihaela, pai pentru un bebe nu e suficient nici patul de 2m/2m ... ca el s-ar tot rostologoli... dar pana la o varsta cand nu mai cade din pat, il tinem acolo la "gratii".... si apoi ii dam voie pe pat mare.... cat de mare, asta depinde de spatiul din camera! te pupez!

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna seara,

Am fost si noi la dr, totul e la locul lui. Bebelina e estimata la 2300gr cu eroare posibila de 15%. A luat cam putin in ultimele 2 sapt dar fiind masuratori aprox nu-mi fac griji. Peste 2 sapt imi scoate cerclajul, sper sa fie totul bine pana atunci.

Pup fetele, somn usor,

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Dar nu pot sa fac nani inainte sa-i urez "Bun venit" lui Ines!.

Valen, felicitari, sa fiti sanatosi cu totii, sa ai laptic mult si bun pentru micuta.

Mai fetelor, dar ce simplu pare din afara, acus facea sarmale, apoi tac-pac peridurala si gata, a sosit printesa. Usor, nu-i asa?

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

VALEN-felicitari si numai sanatate si bucurii alaturi de printesa voastra.

Asteptam pozici sa ne delectam cu bebelusha

Samurai-lady 31 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput