Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Felicitari valen . Bine ai venit pe lume, bb Ines !

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Valen felicitari!!!! Si bun venit Ines!! Sa fii frumoasa, sanatoasa si inteligenta!!!

Simo si eu am un nod in gat..si in stomac, mai ales dupa ce am citit si povestea Irinushei ...sunt in aer de frica!!!

MADA 27+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mada sa nu iti fie frica, vorba Lunei intr-un fel sau altul trebuie sa iasa, iar eu nu accept decat sa fie bine

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari Valen ![bis]

Micuta Ines sa fie o fetita frumoasa ,cuminte si surioara ei sa o iubeasca din prima clipa .

In alta ordine de idei va transmit ca la gradi deja s-a adunat lume ,s-a facut lista ,erau la ora 21 14 persoane .Eu sunt nr 2 ,by the way

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Gabi e de neconceput ce se intampla cu gradinitele! Felicitari pentru nr prins la rand.

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Mada, nu trebuie sa ne temem deloc! Stii ce imi da mie un curaj nebun cand vine vorba de nascut? Sa vad un bebe mic! Tocmai am luat o doza uriasa de curaj de la Ana, o scumpete de 3 luni (implinite azi!). Atata e de frumoasa si de dulce incat imi inchipui ca pentru o astfel de mogaldeatza treci prin orice, numai sa ai privilegiul s-o tii in brate! Ma gandeam ca atunci cand o sa ma apuce durerile o sa-mi imprim bine, bine in minte gandul ca Miruna mea e un copil frumos si zambaret care de-abia asteapta sa ma cunoasca. (Nu stiu daca asta face cat o epidurala, dar ... Va povestesc dupa daca mai functioneaza autosugestia in momentele alea. Maica-mea zice ca nu!)

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 8 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Aylin si

Simona - nu numai ca ceea ce se intampla la gradinitele de stat este dezastruos , dar si gradinitele particulare cu program prelungit nu se lasa mai prejos , stiti fetelor cat costa la o cresa cu program prelungit ???? Colega care ma va inlocui pe mine la serviciu acum s-a intors din concediul de maternitate si pentru ca nu are cu cine lasa copilul l-a dus la cresa particulara ca doar la stat nu mai erau locuri acum si plateste 5.000.000 lei pe luna .... si tot ea zice ca asta e inca un pret rezonabil ca i s-a cerut si mai mult ... nu mai zic ca o vecina de-a noastra trebuie sa-si dea copilul la scoala din septembrie ( la Timisoara exista si scoli cu program prelungit ) si cu pile si "plocoane" a "depus" dosarul in martie cand inca binenteles nu era perioada de inscriere si nici in aceea luna nu prea mai erau locuri ...

GABI - iti tin pumnii sa prinzi un locsor pentru iedutul tau la gradi ... si nervi de otel ...

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

O seara buna fetelor!!! Ca linistita vad ca nu e!!! Bravo Valen, felicitari, ai scapat fericito!! Sa fiti sanatoase amandoua si sa va ajute doamne - doamne!!!

Am aflat si eu secretul fetelor (mai ales pe Anto, am remarcat-o) care raspund la mai multe chestii odata, si ce ma mai miram de ele ca ce memorie buna auuu!!! Ma simteam asa de prost ca eu nu tineam minte nimiiiic...!!! Acum am inteles cum se face!!!

Lia, lucrarea mea este despre "contabilitatea stocurilor"!
Nma, doamne ajuta, ma rog si eu sa o iau cu bine si sa il "licentiez" si pe bebe!
Azi am fost la "profa", mi-a mai corectat ceva(bineinteles!!), si, nu stiu ori de stres ori din nu stiu ce alt motiv l-am simtit pe bebe foarte jos, foarte foarte jos, parca ma gadila, acolo, la iesire, nu stiu cum sa explic.... si m-am cam ingrijorat putin , dar se pare ca nu suficient de tare cat sa stau in pat!! Drept urmare in loc sa stau intinsa , eu citesc pe forum...
Dar nu imi pare rau ca am aflat vesti frumoase si emotionante!!!

greierash 34+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

valen, si pentru micuta ines!

Iulia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Valen, FELICITARI ! si printesa Ines bine-ai venit! sa fiti sanatoase si repede acasa!

Eu am asigurarea la AIG - pe viata si pensie privata ( cu extensii pt urgente medicale). Platesc o gramada , dar am fost dezamagita de cum si cat am primit cand am avut acele urgente medicale. In plus, nici la mine nu se aplica daca sunt inafara tarii! e o tampenie!

Andicu 35+Filip Gabriel
Poze noi de 01 mai

Mergi la inceput