Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Uitasem , felicitari fetelor care au vesti bune de la dr. si de la bebei

Karligutza mergem amandoua maine la sesiunea de vazut bebe Eu am programare la 14.30, dar sigur intru mai tarziu. Sa stii ca ma voi gandi la voi printesele

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Aaa, si sa va mai spun una... am spalat toate jucariile de plus pe care le aveam ca sa nu fie prafuite si urate si acu m-am facut cu o rata cantatoare ... uitasem ca rata mea zburatoare are un mecanism de macait cu baterie si cred ca s-a cam defectat, ca macaie pe diferite ritmuri cand o apuca

Adevarul e ca imi era dor de voi, de aia va bombardez cu mesaje off-topic Da' voi sa nu ma bagati in seama

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Lavinia! Pe unde tot umbli? Lasa curatenia si ratele cantatoare si treci la tastat ca ne-a fost dor de tine.

Bey fetelor eu sunt rupta de somn. Si parca incet trece timpul asta. Nu se mai face o data 30 iunie sa ma fac si eu duamna si sa stau degeaba. Bine, o sa am de spalat lucrurile rasturnicii, curatenia generala, mai rearanjam mai mutam dar tot e mai bine ca la serviciu.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Lunita hai ca nu mai e mult pana pe 30, zic eu care nu mai stiu ce e ala serviciu de la jumatatea lui nov. Dar cu noi trece timpul oricum mai repede Imi place cum o alinti pe printesa ta, adik "rasturnica". Sa vedem maine daca si a mea a facut culbuta sau a ramas tot cu funduletul in jos

Stiu ca unele fete se apucasera de curatenie numai sa nu se gandeasca la nastere si ca sa lase curat acasa. Aseara vorbeam cu sotul si-i spuneam ca nici nu trebuie sa facem eschive de astea, din indelungul proces de curatenie ma duc direct in spital

Si ca tot se deschise sezonul de nasteri... tocmai mi-am dat seama ca nu am bagajul complet pt spital, asa ca poate trag o raita prin magazine we-ul asta

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Ba da' ma innebuneste rata aia Poate n-oi putea dormi la noapte din cauza ei

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Aylin - la medic nu am fost pentru ca e plecat si avem programare luni dupa ora 17 , iar alte pete nu au mai fost in plus fata de scurgeri iar bebe se misca deci am zis totusi sa nu intru in panica . Daca s-ar fi repetat in sunam pe medic pe mobil .

Anya - superba absolventa si felicitari si tie ca o mai poti tine in brate si mai si incaltata cu pantofi cu toc .... m-ati dat gata ...

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavinia, bine ai revenit. Cum sa ne plictisesti, dupa cat dor ne-a fost de tine! Ai grija, nu te osteni, ca bblina mai vrea la mami in burtica. Sa ne spui ce a zis dr. Sa fie numai vesti bune.

Anya, din pozele voastre nu a emanat decat fericire. Sunteti frumosi toti trei. Foarte frumosi.

Luna, vine el si 30 iunie. Bravo tie ca inca mai poti lucra. te felicit. Eu mai mult de o ora nu pot sta pe scaun, ca ma dor toate cele. De mult te admir ca esti f puternica. Si ca pentru fiecare gasesti o vorba buna. Si ai un fel aparte de a o spune care chiar te imbarbateaza

Nu stiu...tineretea voastra si optimismul parca ma incarca si pe mine. Desi am avut o zi/si o saptamana fff grea. Nu stiu cum o sa trec peste toate. Noroc ca pe Victor, acolo, in burtica, nu-l afecteaza. (Sau cel putin asa zic acum) Of!!! Oricum, va multumesc. Va citesc si stiu ca, indiferent cum, trebuie sa merg mai departe.

Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am schimbat si noi saptamana azi! 33!!! Mai e mult, mai e putin, habar n-am. Nu mai stiu in ce se masoara timpul.

Jadi, cate sapt vei avea cand va fi programata cezariana?

Lia, azi nu prea te-am vazut pe net. Sau visezi si tu, ca si Simo cu ochii deschisi la Minunea ce va veni? Si ce vis poate fi mai frumos?!

Eu abia astept.

Oana 33+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

nu am reusit sa citesc tot din urma caci am de terminat un proiect urgent.
aylin eu am cosulet ca cel postat de tine. eu il folosesc in masina in primele luni. e bun si pt scos bb din spital sau scos la plimbare. eu prefer sa-l tin pe bb in brate afara, dar in masina eu nu pot sa stau in spate iar bb nu are voie in fata. daca nu rezolvi cu patutul cred ca poti sa folosesti si cosuletul, dar trebuie sa-l lasi mai deschis ca o sa fie cald.

nico29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

lavinia rata ta nu are bateri? daca da le scoti si gata. daca nu poti sa o duci in alta camera si scapi de galagia ei.

oana mai ai putin si gata.

nico29+ 21.07.2003
poze

Mergi la inceput