Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helau de dupa amiaza!

Eu sunt bine, nu ca ar fi intrebat cineva de mine .
Azi au venit baietii sa ne instaleze AC-ul si de la ora 10 au plecat abia acum 5 minute, au dau 3 gauri in perete pana au nimerit una buna si parca ziceai ca imi fac gravuri pe pereti, asa incet s-au miscat!
Drept pentru care am stat inchisa in dormitor si m-am uitat la amazing race toata ziua!

Andicu frumoase poze si de mamica si de camera! Sa imi trimiti un PM cu numarul de telefon sa te sun saptamana viitoare cand ajung la Mamaia, poate mergem sa mancam undeva ca sa ne hranim un pic . Eu am 112.5 cm in talie, te-am luat!

Alina, mama de A-uri am vazut absolventa, este de-a dreptul frumoasa! Si nici nu se lasa cu una cu doua . Ma bucur ca Gabi e ok sa ne mai spui ce si cum!

In rest, ma duc sa halesc ca atat ati vb azi de mancare ca mi-e rau de foame!

Si stiti voi, pup fetele si restul lor!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

quote:
Originally posted by Luna1

Anto conduc! Vin cu masina sa vad si peisajele. Auzi ma gandeam acum, pai daca tot suntem asa aproape cu eurotunelul poate dupa ce nastem si se pun piticii pe picioare putin ne urcam una in tren si facem de-o intalnire. Poate vine si Mada si cine mai vrea. Ori veniti voi aici ori noi in Belgia sau Franta. Aberez?

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Nu aberezi deloc, ar fi . Sa ne vedem cu gagalicile "lansate" si o punem de o intalneala.

Alina(Anya), nu am gasit pozele pe email, unde sunt? Multumim pt vestile despre Valen si buburuza mica, le uram numai bine, sanatate si bucurii.

Jadi, pofta mare! Daca au lucrat asa incet baietii cu AC, macar au lucrat ingrijit?

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

O zi frumoasa si de la noi.

Ma apuca "fluturasii in stomac" cand ma gandesc ca mai e asa putin si unele dintre noi vor naste. Chiar ca am emotii! Trebuie serios sa ma apuc de facut bagajul. Cand ma gandesc ca mi-a spus medicul ce sa fac in caz de urgenta...ma infior. La Stefan eram mult mai inconstienta. Si era mai bine. NU-mi amintesc de emotii. Stiu ca intr-o vineri am fost la control si mi-a spus: "luni te internez, o sa nasti marti sau miercuri". Cand sa ma mai stresez?

Dr mi-a spus sa merg sa fac o urocultura si apoi eventual sa verifece si secretiile vaginale, sa nu fie vrun microb, ceva. A zis ca e bine chiar daca fac cezariana. Voi faceti asa ceva?

Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Am vorbit la telefon cu Simona(siminoc). Era bine. Se plimba. Se pregateste si ea de marele eveniment. bagajul era gata, dar nu era pus la un loc. In rest...aceeasi super optimista. Va pupa pe toate. (eu am informat-o despre voi, ce si cum)

Oana 32+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna fetelor , imi lipsiti tare mult in timpul zilei , dar nu pot intra din pacate ( inca invatam cu colega care ma v-a inlocui ) asa ca recuperez seara acasa .

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

anto, bine ca m-ai luminat . trimisesem pozele pe adresa cealalta, de septoct. mi-am dat seama abia acum, cand m-am uitat pe iulaug si n-am vazut nimic. asa ca am retrimis linkul, pentru cine doreste.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Anya si eu am cautat pozicile dar...m-am lasat pagubasa. Le vad de acasa mai tarziu.

Anto deci asa ramane sa ia astia mici startul si ne vedem la o plimbare. Eu mai am un prieten din copilarie in Brussel. El ce o face? Mada te bagi la o intalnire? Mai se baga cineva?

Oana transmitem si noi salutari lui Siminoc.

Jadi tara...nashte si baba pleaca la mare. Stai bre acasa ca il scapi printre picioare si-l ia valul. Glumesc, distractie placuta si tie dar mai ales lui Vlad.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Anya m-am uitat cu iubi la poze.. ..ptiu ptiu sa nu fie de deochi! Acu stam si ne uitam la "stele" si ne gandim ca si Matei o sa aiba 3 ani (flacau mare dom`le) cand o absolvi tat`su!

Simona 31+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Vai ce superba e Anya. Felicitari si taticului! E o frumusete acolo in costumul ei de absolvire. Am vazut cu ocazia asta si pozicile ci ea si cu Sara si am ras, cele mai tari sunt la final cand Sara daca nu ma insel o trage de par pe Anya si ea are asa un botic frumos cand plange... As manca-o toata toata.

Luna 30 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Valen felicitari si refacere usoara Sa fiti sanatoase si Ines sa fie o mancacioasa cuminte si delicata

Alina.a bine ai revenit Ma bucur ca esti mai bine. Ai vazut daca ai strans din craci

Deni cu intarziere iti urez , multa sanatate si sa ai o viata cum nici nu ai visat

Nikole deci nu e asa de negru. Mai vino cu vesti , neaparat bune, da?

Frumoaselor burtoase, eu sunt surprinsa de starea mea de fapt (sper sa nu se razbune pe mine), dar asa sunt eu... puternica abia pe ultima suta de metri Spuneati ca va trec fiori cand va ganditi la nastere... eu parca-s nesimtita de-a dreptul - sunt asa de linistita, nu ma mai inspaimanta nici macar nasterea naturala . Am remarcat ca se mareste clubul "contractistelor", eu aproape ca ma simt bine, am trebaluit la pus lucrurile la locul lor (uff, ca multe lucruri pot incapea intr-o camera ). Atat doar ca ma intepeneste de spate de nu pot pune piciorul in pamant seara si dimineata ma dor picioarele de mor de umflate ce sunt. Mi-am cumparat codite de cirese si in seara asta experimentez, ca pana acum m-am alimetat cu hrana rece

Si daca tot vorbeati de mancaruri buuuuune, zilele astea imi va face placere sa gatesc Bai da' cu strudelu' m-ati innebunit

Hai ca va mai scriu, nu stiu cand, trebuie sa dau indicatii cum sa se puna covorul proaspat curatat. Dupa aia pun patutul lui bebe si va fac poate si o poza sa vedeti ce bine arata camera mea acum, nu mai am verdele ala turbat pe pereti

Pupacesc toate fetili frumoase si burtoase, in traducere libera, pe toate

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 35+

Mergi la inceput