Mamici de iulie-august 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 20
mamii spune:
tati defapt vroia exact ca ala p kre il ai tu dar aici e 700si cva de euro si nu prea se merita parerea mea ...adik totusi la suma asta.....cumperi aproape 2...! dar am mai vazut si altele in 3 rotzi ma gandeam k poate e vre.o diferenta...nu doar de placere..!Ma gandeam k poate e mai confortabil de strans ala in 4 eu shtiu?! habar nu am sunt pe dinafara!...
cristina_ana spune:
Mai fetelor, ati vazut ce articol a aparut pe prima pagina? Nasterea de urgenta acasa!. Pe mine de mult ma obseda gandul ca eu sigur nu mai ajung la spital si nasc pe acasa, asa ca acum, cind am vazut articolul, am zis ca e clar un semn!
Si m-am pus pe citit, asa ca acum stiu ce trebuie facut pana vine salvarea! O sa i-l citesc diseara si sotului, sa stie si el ce are de facut. Ma gandesc eu asa, ca daca la nasterea de anul trecut travaliul a fost mai scurt de o ora (nastere indusa, ce-i drept), pai la asta, fiind a doua, e clar ca nu mai ajung la spital.
Si referitor la fumat in timpul nasterii, era in spital o gravidutza, un pic dusa cu capul, care cind ajunsese la dilatatie maxima si o pusesera doctorii pe masa sa nasca, ea s-a oprit din impins si le-a zis alora ca daca nu ii aduc o tigara ea nu mai naste. Si nu au reusit sa o convinga cu vorba buna, asa ca i-a adus moasa o tigara, ce sa faca, si abia dupa ce a fumat-o, acolo pe masa, s-a apucat de impins si a nascut. A doua zi tot spitalul vorbea despre nebuna! E adevarat ca avusese saraca un travaliu cumplit si cred ca ii cedasera toti nervii! Brrrrr!!!!
Cristina,
31+ si bebe scump 
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
mamii spune:
asta e chiar tare sa te opreshti knd sta sa iasa copilu domne da-mi o tigara k nu mai fac fatza=))) d c nu a cerut si o cafea!!=))
Luna1 spune:
Mamii despre sistemul de strangere si desfacere depinde de la carut la carut iar. Nu conteaza numarul de roti. Al meu se desface pe gas(precum porbagajul la masina cand il deschizi) iar de strans acum e super usor, sunt doua chestii de care tragi spre tine si gata. Eh, chestiile alea fiind noi se blocau si faceau un zgomot ciudat dar dupa ce l-am pus pe sot sa il stranga de vreo 10 ori acum e parfum. (Asta apropos Mada sa nu te sperii daca face si al tau asa).
In rest cum spuneam e chestie de gust, de ce iti place tie. Eu daca nu-l luam p'asta il luam pe Loola, era nr 2 pe lista.
Cristina_ana bine ca te-ai informat, just in case.
ma duc sa citesc si eu nu de alta dar poate nasc p'acilea prin birou cu sefu de mana.![]()
Luna
30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by mamii
asta e chiar tare sa te opreshti knd sta sa iasa copilu domne da-mi o tigara k nu mai fac fatza=))) d c nu a cerut si o cafea!!=))
E adevarat ca eu nu eram in momentul expulziei dar la mine faza a fost asa: ma perindam eu pe acolo in sala de travaliu (singurica, doar cu mama) si vine moasa si zice "ce sa-ti mai dau, ce sa-ti mai fac? Iti pun oxigen? Iti fac o injectie sa te dilati mai repede (aiurea, eu am frica de ace)" La care eu cu tupeu, "as fuma o tigara, poate ma calmez un pic" (fumatoarele stiu ca e doar o senzatie de calm cand fumezi la nervi). Am crezut ca nah, zic si eu doar, la care moasa "hai la noi in camaruta". Si uite-ma pe mine cu mama si cu moasa band cafea si cu tigarea in mana mai au, mai radeam, nu pot sa zic ca am fumat dar macar senzatia ca pot era importanta.
Deci si eu sunt cu capul nitel.

Luna
30 sapt+

mamii spune:
asta cu siguranta! e o chestie pe plan psihic cred ..nu atat faptul k fumezi ci faptul k ai fumat de atatea ori knd iti era rau greu etc....te linishteshte cred?!
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Anto vin, cam in 10 ore ajung.
Luna30 sapt+
![]()
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">CosminIs the final countdown!!!
De ce asa mult bre, ca eurostaru face numa 2 ore si juma pana aici
?Anto
35 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
Ashera spune:
Parca si eu asi fuma o tzigara.. Dar rezist eroic, sper. Nu mai suport mirosul de tzigari, dar am momente cand asa imi vine sa imi aprind una... Cred ca gestul si "atitudinea" de fumatoare imi lipseste.
30+
Christian
mamii spune:
ce atitudine k am geamu deschis si mi.a intrat adineauri un miros de tigara de am zis k nu e adevarat! mai aveam putin si imi curgeau balele pe tastatura ! dar rezistam rezistam....si knd nu mai putem...mai tragem un fum=))
Luna1 spune:
Anto conduc! Vin cu masina sa vad si peisajele.
Auzi ma gandeam acum, pai daca tot suntem asa aproape cu eurotunelul poate dupa ce nastem si se pun piticii pe picioare putin ne urcam una in tren si facem de-o intalnire. Poate vine si Mada si cine mai vrea. Ori veniti voi aici ori noi in Belgia sau Franta. Aberez?
Eu fetelor m-am lasat de doi ani deci sunt ok acum, mai visez din cand in cand ca fumez dar nevoie nu simt insa imi aduc aminte atunci ca ma gandeam "as ce-as fuma o tigara!" Cu toate durerile alea.![]()
Luna
30 sapt+