Mamici de iulie-august 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Fetelor care vreti sa recoltati celule STEM, eu deja am demarat procedura si o sa va spun si voua in doua cuvinte in ce consta, ca poate va ajuta. Am sunat la ei la fima (e cea din Cluj, Cordblood Center), daca sunteti interesate va dau si numarul de telefon. Mi-au trimis acasa contractele prin curier sa le completez si semnez, eu le trimit azi inapoi prin posta si cu o luna inainte de nastere imi trimit chitul de recoltare pe care il duc la medic. Toata treaba asta costa 30 milioane, care se platesc dupa aproximativ o luna de la nastere (dupa ce fac teste la celulele recoltate, sa vada daca sunt bune). Se poate plati tot odata, sau in trei transe lunare. Cam asta e, poate va ajuta si pe voi. Sa-mi ziceti daca vreti numarul de telefon. Trebuie sa va grabiti un pic, pentru ca dureaza toata treaba asta cu contractele si trimisul chitului de recoltare.

Cristina, 31+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

am vazut si eu ca sunt interesanti astia din cluj. cum ajunge sangele recoltat in spital la ei? trimit vreun reprezentant? cum se pastreaza sangele ala din momentul in care e recoltat de dr si pana cand ajung ei sa il ia? ca nu prea inteleg...

si...cat timp se poate pastra? lifetime sau 20 de ani?

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata,

Mi-e somn ca m-am trezit pe la 7 si nu am mai putut dormi iar azi e tantilica la curatenie deci e agitatie in casa, nu poci ca sa ma relaxez.

Andicu, ptiu sa nu te deochi ce burtica frumoasa ai, mare dar frumoasa. Iar camera lui bb e super, .

Aylin, ma bucur ca ne-ai scris. Ai rabdare ca o sa vine si randul tau, mai ai un pic si schimbi prefixul iar timpul trece in favoarea lui bb. Naspa cu operatia sotului, la cat costa poate merita sa va interesati daca nu o poate face undeva afara, in conditii mai bune. Port bb-urile alea din carpa de care folosesc femeile in africa parca se numesc wrap. Unele mame le prefera pt ca se pot folosi chiar de la inceput, bb sta lipit de mama. Treaba cu patul pana la urma cred ca tine tot de preferintele personale, noi avem de lemn in dormitorul lui bb si de panza pt calatorii. Primul scaun de masina e obligatoriu sa fie din grupa 0 si sunt multe modele de carucioare compatibile cu anumite modele de scaune.

Jeni, felicitari, sa va bucurati de noua casa.

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Olgutzza, asta cu lipsa poftei de mancare e valabila si la mine. In afara de fructe si branza cu rosii, cu greu mai intra si altceva. Ma straduiesc eu sa maninc si putina carne macar o data la doua zile, ca stiu ca e nevoie, ca altfel.... Si mai ciugulesc din mancarea sotului, ca lui trebuie sa-i fac mancare gatita. De altfel, vad ca nici nu m-am mai ingrasat in ultimele saptamani, sper sa fie in regula bebe. Dar chiar nu-mi vine sa maninc, ce sa fac! Doar in week-end ma mai duc sa maninc la IKEA, ca m-am indragostit de somonul lor cu legume si prajitura Almond parca ii zice. Vi le recomand daca treceti pe acolo (scuze daca v-am facut pofta!).
In legatura cu rezerva de la spital, eu nici nu ma gandesc sa stau acolo. Pai eu cred ca innebunesc sa stau singura, asa in salon mai am si eu cu cine schimba doua vorbe si sfatui in legatura cu bebele. Din contra, eu vreau sa fie cit mai multe fete in salon, ca sa nu ma simt singura si parasita!

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Aylin, pai sangele se recolteaza de doctor intr-un recipient special pe care il trimit ei si tot ei asigura transportul (e contract pentru asta). Se pastreaza automat parca 20 ani si pe urma doar daca mai vrea copilul. Au un site pe care scrie toate amanuntele. Cordbloodcenter.ro

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Cristina, si io fac mancare gatita cam de 2-3 ori/sapt, da nu ma ating de ea.
pana la urma, cre'ca o sa fac si io o "excursie" la ikea (cam naspa fara masina, da deh), macar pt. haleala (nu esti prima care le face reclama ) si pt. o lenjerie de patutz.
cat despre rezerve, la pantelimon sunt d-alea cu 2 paturi, deci nu esti ca cucu... ma gandesc si ca io sunt cam "tzafnoasa" de felu meu si mi-e sa nu ma calce careva pe nervi p-acolo... (de parca numa d-asta o sa-mi arda mie...)

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by aylin_tarcan

asa...ce mai era...
karligutza, costa ceva mai mult de 5000 de euro operatia cu suruburi care se transforma in os. nu cred ca se poate face pe gratis. nu am auzit.

de asta cu imobilizatul si recuperarea mi-e frica mie. vedem luni ce zice nenea doctorul.

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

suruburi care se transforma in os... ohhh... ce tehnologie!
operatia asta se face in bucuresti? la privat?
cei mai buni medici (din tara) de ortopedie din ce stiu eu sunt la tg.mures... si mai sunt ceva nume la mangalia.

karligutza, sapt.36 si-o burtica ROZ ... ... BOMBON ...

bai za uei!
karligutza, karligutza, dar mai nou i se spunea buldozerul! (stiti filmul cu Piedone, da?)
au mai ramas 4 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Aylin binenteles ca fiecare organism reactioneaza diferit de aceea am spus din experienta personala ca acele contractii sunt normale eu nascand exact la timp cu tot cu ele. In cartea mea scrie ca sunt normale, iar moasa zice la fel. In fine nu ma contrazic aiurea, fiecare isi asculta doctorul lui, eu cunoscandu-mi corpul de la nasterea trecuta imi ascult de propiul organism. Si am sfatuit sa nu ia no-spa de capul ei pt ca aici exista cultura doctorului, dom'ne nu a studiat ala degeaba atatia ani, stie el mai bine cand sa luam sau nu pastile, mai ales antispastice, mai ales in sarcina. Dar in fine, fiecare face ce vrea.

Imi pare rau pt sotul tau, nu ai cum sa acoperi costurile cu o asigurare,ceva?

Patut de lemn sau de panza...eu zic ca e o alegere personala. Amandoua sunt bune. Eu iau de lemn pt ca e mai trainic cand incepe bebe sa se ridice si de panza pt concedii. Dar de dormit sunt bune si alea si alea.

Va pup.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Si mie mi-e foame non stop. Noroc ca inca lucrez, sa vedeti cand oi sta acasa.

Luna 30 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

[quote]Originally posted by aylin_tarcan

buna dimineata!

m

operatia sotului meu (la genunchi) e super naspa, cu luare de tendon din alta parte si pus la genunchi, cu recuperare lunga, cu carje, cu imobilizare in prima perioada, cu suruburi prin oasele genunchiului etc. si costa cat o masina. o sa vedem ce zice doctorul luni si in functie de asta o facem sau nu.

Aylin imi pare rau sa aud asta. Banuiesc ca deja aveti un doctor care il urmareste. eu am bune referinte despre Dr. PETREC si DR.FILIPESCU de la spitalul SF. IOAN. mama mea s-a operat acolo de coxartroza si e ff bine. cel putin dr Filipescu stiu ca-i trateaza pe marii nostrii fotbalisti. daca te intereseaza detalii astept sa ma intrebi. sanatate maxima.

+30 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Fetelor, multumim pt complimente!
Cu burtica, si asistenta dr de fam. zambea cand mi-a masurat-o- 110 cm , mi-a zis sa-i transmit lui Catalin Botezatu ca nu mai am loc pe podium!

Mobila lui bebe am luat-o de la Baby Design. Ne-a placut mult si nu e scumpa fata de ce se gasea in Cta -(patutul e 5 mil.) unde un patut sau o comoda costa 15 mil.! Insa pe cat e de frumoasa, e taaare fragila! nu stiu cat o sa reziste la atacurile unui Filip de 1 an-2 ...
Ile, stam la casa, de-aia e asa mare camera ! asta e unul din avantaje zic eu, ca o sa aiba loc si de jucarii si de toate la un loc!
Olguttza, lipsa poftei de mancare cred ca e si din cauza caldurii! si eu ca si voi, doar cu fructe, lichide si inghetata!
Aylin, succes cu operatia sotului si refacere rapida sa o ajute pe mami cu bebe!

Am uitat sa zic ca si la mine s-a fixat data cezarienei pe 28 iunie. Asa ca urmez dupa Jadi care am inteles ca e pe 27! asta daca vrea si bebe sa astepte pana atunci (sper sa o faca! ).

Andicu 35+Filip Gabriel
AMR 21 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput