Copilasi din 2002 (34)
Raspunsuri - Pagina 8
light spune:
Multumesc Sanzi. La multi ani si tie, sa fiti sanatosi toata familia!Noi inca ne luptam cu febra, a facut azi noapte 39.4, azi iar 39.1, medicii sunt plecati la congres, dar ne descurcam si vedem maine cum se mai manifesta. Rosu in gat si febra deocamdata, sper sa cedeze totul si sa revina la normal.Mari ma bucur ca aveti noi sperante pentru Ema. Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Superbe pozele cu minunile voastre la serbari sau in excursie.
Azi a avut si Cristina ultima zi de gradi, a intrat in vacanta si e tare bucuroasa. Zice ca nu-i va lipsi gradinita sau copiii de la gradi.
Adevarul e ca una din colegele de gradinita, sta cu noi in bloc, astfel ca fetele se joaca adeseori impreuna.
Iar in iulie, ii vin si cele 2 verisoare mult iubite. Voi avea 3 fetite, in curand.
Insanatosire grabnica si sanatate micutilor bolnaviori !
Cristinei ii curge usor nasucul de cateva zile. Dar cred ca motivul este ca ii iese o maseluta definitiva, pe partea dreapta jos, cum i s-a intamplat exact cu 1 luna inainte, cand i-a iesit pe cealalta parte, maseluta definitiva.
Are doi dintisori schimbati, pana acum si 2 maselute noi. Creste fetita mea, creste....
La multi ani, Lucia si Sinzi !
Sa fiti sanatoase si fericite, sa vi se implineasca toate visele, alaturi de cavalerii vostri !
Un weekend minunat, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
crig72 spune:
La multi ani Mirela!O imbratisare de la noi si multa sanatate!
www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4426358&IID=154054961" target="_blank">poze de aprilie
katty spune:
La multi ani, Lucia si Sinzi, sa aveti parte de multa sanatate, fericire, impliniri!
Multa sanatate piticilor raciti!
Cornelia, cred ca s-au distrat super la petrecere. Am vazut pozele, ce draguta e Georgia, si ce frumos era pictat Rares!
La noi la serbare a fost foarte frumos, s-a tinut afara in parcul gradinitei, Andrei si-a stiut foarte bine poeziile, dar pe la pranz se facuse foarte cald si acolo unde erau ei batea soarele! Dar a trecut si Andrei acum e foarte fericit ca e in vacanta!
Uitati si poze de la serbare
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Gabbriela spune:
la multi ani lucia si sainzi, sanatate si numai bine
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
light spune:
Va multumesc pentru urari!Ne-am mai revenit un pic, dupa 2 zile de febra mare, acum Liviu e mai bine,dar totusi il doare in gat cand inghite si are limba f. incarcata.
CORNELIAP33 spune:
A trecut si serbarea noastra. Ne-am descurcat bine cu poeziile in engleza si-n romana, am primit diploma de promovare a grupei mari si cam asta a fost...
Uitati aici cateva poze http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/album?.dir=98b4re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/my_photos
La multi ani Sanzi si Lucia! cu intarziere.
Lucia, ma bucur sa aflu ca Liviu este mai bine.
Katty, interesanta serbare si frumoase poze.
Anina Dar ce repede si-a schimbat Cristina dintisorii!!??? La noi nu este nici un semmn, desi Rares a auzit la gradi ca acesti dinti vor cadea si acum nu masi vrea sa-i spele, " ca tot vor cadea!"
O saptamana buna tuturor,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
sinzi_ana spune:
Noi am petrecut we in delta, pe o insula la un super hotelas...
A fost superb, iar David lesinat dupa pescuit...a prins o gramada de peste si am ramas uimita cata rabdare sa stea cu batzul in balta are!!!!
Am pus niste poze aici:
http://community.webshots.com/album/559429550KnaNND?start=24
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
katty spune:
Bine v-am regasit, sa aveti o saptamana cat mai placuta!
Frumoase pozele din Delta, Sanzi! David e un adevarat pescar, se vede ca l-a pasionat! Mi-a placut o poza mult, cea care se numeste "David ghid", superrr!!
Cornelia, simpatica faza cu Rares, ca nu-si mai spala dintii, daca tot cad! M-a amuzat teribil!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Lucia, ma bucur ca e mai bine, Liviu !
Pentru limbuta incarcata ii dai cu ceva ?
Noi, glicerina boraxata am folosit cand a fost cazul.
Katty si Cornelia, ce serbari frumoase au avut puiutii vostri ! Si ce frumos aratau ei, la serbare !
Sinzi, nici nu stiau ca ai un mic pescar, cred.
Foarte faine pozele din Delta !
Delicos tort ai avut ! Am vazut-o si pe Cristina(mami de Mariuca), dar n-am vazut-o pe Mariuca, cu ochii ei ca si cerul senin.
Cornelia, cred ca i se schimba repede dintisorii Cristinei, unde i-au si aparut repede(la 5 luni).
Ea nu prea vrea sa-i spele ca o deranjeaza gingiile. Bine ca nu a venit cu ideea nastrusnica a lui Rares.
O zi faina in continuare si o saptamana cat mai faina, va doresc !
Pe curand !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn