Copilasi din 2002 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Frumoase poze fetele, si de la serbare si din excursie.
Karina, intr-una din poze Bogdan avea mustata? sau mi s-a parut mie, Era un personaj ceva...?
Lara Ce fotogenica este Ioana!, in toate pozele arata super!
Cristina22 Pozele tale nu le pot vedea, eu am restrictie la webshots(deh internet la birou!!!)
Nicoleta, imi pare tare rau de Stefan. Multa sanatate!
Lucia Imi pare rau pentru Liviu. Probabil ca era obosit si fiind o fire mai emotiva n-a rezistat stresului. Lasa ca mai sunt o multime de serbari de acum inainte.

Si acum sa va spun ultima perla a lui Rares. Stiti ca astazi mergem la o petrecere, iar el tot insista ca vrea sa invite diversi colegi si prieteni de ai sai. I-am explicat ca e petrecerea Georgiei si el nu poate invita pe nimeni. Doar Georgia si parintii sai sunt in masura sa faca invitatii. Si ca sa mai indulcesc situatia si sa schimb vorba, i-am spus ca daca ar fi avut o sotie, pe ea ar fi putut s-o ia si neinvitata. La care mi-a raspuns foarte nervos ca el "n-are nevoie de sotie, are nevoie de pace si liniste!", replica la care tati a fost foarte incantat!!!!! si

Va urez o zi buna si multa sanatate bolnaviorilor,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Cornelia m-ai mai inseninat putin cu perla lui RAres. Super perla!Sunt suparata ca Liviu a facut febra si e rosu in gat si ma tem deja de posibile urmari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pupicilor piticilor frumusei!
Super poze, Karina, Cristina aveti adevarati printisori din poveste, iar Ioana (Lara) este o mica vedeta!
Karina, felicitari micului INOTATOR,MATEMATICIAN SI ACTOR!
Lucia, imi pare rau ca nu a fost asa bine la serbare, cred ca emotiile si oboseala si-au spus cuvantul!
Avem si noi maine serbare, am eu emotii, daramite Amdrei? Abia astept sa treaca!
Nicoleta, sanatate lui Stefan, sa dea Dumnezeu sai dati de cap tusei astea la Praid!
Cornelia, ce perluta a mai scos si Rares, auzi ca "are nevoie de pace si liniste"! De unde le-or scoate, oare?

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

La serbare a fost bine.Acum suntem in vacanta.Asteptam si concediu.Nicoleta - sanatate lui Stefan, si sa fie bine la Praid...sa nu pleci fara medicamente.Dupa salina aveti marea?Luana a racit in cele 2 saptamini de salina.Sa vedem cum o fi la mare...
Fetelor mergeti in concediu pe litoralul romanesc?Unde? Cind?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Liana, noi mergem gata raciti, daca nu o fi si mai grav... Astept sa ajung acolo, sa il consulte medicul de acolo (unde il gasesc?), vom lua si un antibiotic la noi... ma cam apuca disperarea, tuseste incarcat, nu as vrea sa intervin peste tratamentul asta homeopatic, insa nun stiu ce sa mai fac... medicul de familie o sa zica sigur antibiotic, abia l-a terminat pe ultimul de mai putin de 2 saptamani... Oare se poate sa ii treaca tusea asta in salina?
Nicoleta
PS Pe acolo e farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by Nicoleta

Liana, noi mergem gata raciti, daca nu o fi si mai grav... Astept sa ajung acolo, sa il consulte medicul de acolo (unde il gasesc?), vom lua si un antibiotic la noi... ma cam apuca disperarea, tuseste incarcat, nu as vrea sa intervin peste tratamentul asta homeopatic, insa nun stiu ce sa mai fac... medicul de familie o sa zica sigur antibiotic, abia l-a terminat pe ultimul de mai putin de 2 saptamani... Oare se poate sa ii treaca tusea asta in salina?
Nicoleta
PS Pe acolo e farmacie?

Nu stiu de medic, dar farmacie o sa gasesti.Luana a fost la salina de la Turda.Eu efectul il astept la iarna, ca pina acum nu pot spune ca sunt multumita.Poate si gradinita-colectivitatea sa fie cauza ?

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu pot spune ca e mai bine. Se pare ca i se dreneaza sinusurile. Ca, desi nu-i curge nasul, are niste chestii care parca vin... din fundul gatului. Adi dimineata a umplut batista si tot se mai auzea cate ceva... destul de vascos.
A fost azi de dimineata iar la homeopat sotul meu, i-a zis sa avem rabdare vreo 2 saptamani, dupa care ar trebui sa ii treaca. Si ne-a spus ce sa ii mai dam. Inca un remediu, in regim de ... urgenta, adica alternam vreo 3-4 la nevoie, cu pauza de 1-2 ore intre ele. Separe ca merge. De maine fiind eu cu el tot timpul, sper sa i le pot da mai ok decat acum.
N-as vorbi (dupa care sa mi se intample), dar nu a facut deloc febra. Si intr-adevar, respira mai greoi, suiera (poate o fi de la mucozitatile astea care coboara din sinusuri), insa destul de rar. Si dimineata tuseste incarcat, dupa care, cam la o ora, incepe sa rupa. Eu mi-am luat si un Klacid, cine sie ce ne asteapta pe acolo?
In salina de la Praid temperatura este de 17-18 grade, adica nu prea frig, sper sa nu raceasca. Dimineata nu ar fi o problema, si afara va fi mai frig. La pranz ma tem.
O zi buna va doresc, si sanatate.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Lucia Imi pare tare trau. Probabil si refuzul lui de a participa la serbare era legat de inceputul acestei "raceli", probabil nu se simtea bine deloc!!!
Nicoleta Asta e ! Cu copii astia ai nostri tot timpul trebuie sa avem rabdare. Si noi atata am avut rabdare, zicand ca vine vara si nu mai raceste, dar se pare ca nu-i asa, vara, iarna ei tot timpul se imbolnaveasc
Katty Succes la serbare. Si eu tocmai ma pregatesc sa plec. Tati il duce la serbare. A noastra e la teatrul Tandarica la ora 11,00. Eu ii voi gasi acolo.
Aseara am fost la petrecere. a fost o adevarata nebunie, prea multi copii... Dar Rares s-a simtit foarte bine si din nou a fost "cea mai fercita zi din viata lui" Va pun si cateva pozehttp://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/corneliap33/album?.dir=/842are2
Va urez o zi buna si weekend placut tuturor,

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe Emanuel!

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
am fost si eu ieri cu Ema la homeopat, el ne incurajeaza si ne trateaza gratuit...adica nu platesc consultatia.
Ema a supertat f bine drumul, ne-am plimbat prin Cismigiu si am fost la MCDonalds unde era si o petrecere de copii...ea tot voia sa intre la ei, si kiar s-a tinut dupa ei cand au facut un "trenulet"...
acum sa vedem ce se va intampla dupa tratament...

va pupacesc si va doresc un sf de saptamana frumos si vacanta placuta piticilor...
Ema i-a vacanta la sf de iulie 2 saptamani...

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani Lucia!!!!!!

Sanatate la bolnaviori!!!!

Noi plecam azi in Delta pt we...David e foarte incantat, eu sper sa nu fie prea cald si nici prea multi tantari

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput