Copilasi din 2002 (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

HelleneC, multumesc de intrebare...
Ema este un pik racita, dupa antibiotic tot ii mai curge nasul...

cu lectiile merge bine, face progrese insa inca suntem departe de normalitate...
din pacate noi nu reusim sa atragem sponsori... si imi este tare greu sa platesc oamenii...

am citit pe postarea ta ceva despre exercitii fizice tae-bo...cum pot sa am si eu niste filme cu asta? eu nu am timp sa merg la sala pt ca nu am cu cine s-o las pe Ema...

astept vesti de la voi

www.help-ema.puls-il.ro
ajutati la terapia pt Ema
Mari, mami de Ema
http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/
bijuteriile printesei Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/album/559429550KnaNND
am reusit sa punem si noi niste poze....

Elena, David mai are momente cand spune ca vrea acasa, dar uita repede caci are programul incarcat aici si nu are timp sa i se faca dor...
Cu tati vb la telefon si apoi se intristeaza un pic ca ii e dor de el, dar ii trece rapid!!!
Plecam in august pe 17....

Nicoleta, eu sper sa nu fie nimic, si tusea sa fie o alarma falsa!! Sanatate multa!!!

Cristina, tare dulce poza!!! Buna idee!!! Eu l-am pus pe David sa isi faca un autoportret, am cumparat un carton mare cat el, l-am pus sa se intinda pe carton, si apoi l-am trasat acolo si el si-a facut hainele, ochii, gura si s-a pictat pe carton...A iesit tare dragut...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Sinzi, vazut poze, placut tare mult. Asa as vrea sa vin si eu la mare, mai mult pentru Stefan... Dar lasa ca mergem la salina, vom rezolva poate asa o parte din probleme. Ma cam apuca disperarea...

Abia astept sa ajung acasa, sa vad cum respira pustiulica, sa il mai doftoricesc...

Sa ne tineti pumnii.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Pupici mamicilor si puiutilor!
Nicoleta, uf, nu se mai termina cu tusea asta! Cat mai aveti pana plecati la Praid? Sigur va fi o imbunatatire, daca nu chiar va disparea tusea asta!
Karina, nu am gasit CD-ul! A fost ieri sotul in Cora, dar nu l-a gasit!
Sinzi, super poze, noroc cu tine (acuma) si cu Crig ca mai vedem si noi Marea Neagra! Poate numai in poze anul asta! Ce pustani haiosei am vazut in poze!
Cornelia, poate e cam devreme ptr. karate! Incearca cu rolele, sau cu bicicleta! sau tu vrei ceva mai organizat? Distractie placuta maine la petrecere!
Cristina_C, imi place poza cu Robert, e foarte originala si reusita!
Cine mai ia vacanta vineri? Elena, parca voi? sau gresesc?
Andrei abia asteapta! Noi deja i-am aranjat aproape toata vacanta lui Andrei (va sta foarte putin cu noi, mai mult la mama, la Visinesti la sora mea (tot cu mama si cu Ana verisoara lui), la Olanesti 2 saptamani, iar la sfarsitul verii la tara unde a fost si anul trecut.

Cam atat, va pup!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu ma uit la pozele copilasilor vostri si-i gadesc adorabili.

Paduchii ne-au ocolit pana acum , probabil copilasii care-au avut au scapat intre timp de ei, desi anuntul este inca acolo. Dar sa nu zic "hop".
Dupa vizita cu gradinita la spital, Robert a venit foarte incantat, a primit si un balon cu numele clinicii, altii au primit stegulete.

Azi am fost cu totii mai somnorosi din cauza vremii ploioase. Vineri n-avem gradinita din cauza ca maine seara cei mai mari, care la anul merg la scoala, raman si doarma noaptea in gradinita - asa se obisnuieste.

Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si noi luam vacanta vineri. Voiam sa il mai duc la gradinita pana la sf lunii, dar am aflat ca educatoarea intra in concediu maine si grupele se reunesc, prietenul lui Liviu nu mai vine, asa ca nu mai mergem nici noi.Serbarea noastra a fost un esec, nu stiu exact ce s-a intamplat. Nici un singur gest inaintea serbarii nu a prevestit ce va urma. Liviu era bucuros, chiar a insistat sa mearga la serbare, a fost chiar de acord sa doarma pentru prima data acolo la gradi, pentru ca nu mai era timp de intors acasa si revenit la ora 4 la serbare. L-am gasit bine dispus, vioi, l-am imbracat in costum, s-au strans parintii, copiii pe scaunele, fetitele imbracate ca zanele, insa tot nu venea doamna de engleza si copiii nu mai aveau rabdare. Era zapuseala, spatiu inchis si cam mic pentru atata lume. Brusc Liviu a inceput sa planga sa plecam ca nu ii place desi stia f bine sa isi recite poezia. Nu a mai vrut nimic, a plans intruna, era transpirat, si nervos, si nu a mai vrut sa coopereze sub nici o forma. A fost singurul de altfel care s-a manifestat asa. Nu stiu, poate era frustrat ca nu stia tot ce stiau ceilalti copii in materie de cantecele, ca nici frecventa lui la gradinita nu a fost f buna, a mai lipsit, a fost bolnav in ultima saptamana, nu a apucat sa repete, a invat poezia pe ultima suta de metri... in fine, au fost multe probail in mintea sa de l-au facut sa izbucneasca asa. In final a spus ca i-a parut rau de ceea ce s-a intamplat si daca ar fi sa se repete serbarea nu s-ar mai purta asa. Cred ca toti copiii au fost super obositi, si multe emotii si stres, pentru ca a doua zi jumatate din ei au facut febra. Stau eu si ma gandesc, oare nu ar fi mai bine ca aceste serbari sa se tina in aer liber si in ultima zi de gradinita, pentru ca apoi sa se poata odihni copiii? La noi a fost fix luni la ora 16 , ceea ce mi se pare total aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

Poze de la serbare:

http://new.photos.yahoo.com/copiii_din_2002/album/576460762332202131

Sincer, am ajuns la concluzia ca am un copil fooooarte cuminte. Ce am vazut ieri la serbare, mi-a schimbat impresia despre Bogdan.

A primit 3 diplome:

micul actor
micul matematician
micul inotator (desi n-a facut decit 4 lectii de inot)

Acum ma grabesc, revin mai tirziu...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Doua Eme mititele au nevoie de ajutorul nostru:
1. Emma- 4,8 ani are nevoie de ajutor - salvati-o pe Emma
2. Sa ajutam la terapia pentru Ema - www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank"> Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

FELICITAAAAAAAARI FRUMOSULUI BOGDANEL!!!
Lucia-ai dreptate, copiii sunt obositi la ora aceea. Din acest motiv, la noi la gradi, nu s-au tinut ore, copii au venit doar la serbare. Si asa a fost greu, fiind cald, zapuseala, lume multa si emotii mari.
Andrei este un copil foarte sociabil, nu am avut niciodata probleme de integrare, de interactionare cu restul, dar cu toate astea a fost foarte timid in prima parte a serbarii.
Va pun cateva poze, la carnaval a fost printul zorilor
http://family.webshots.com/photo/2109585670081429888hClMZU

SANATATE MULTA SI MAI VREM POZE CU ABSOLVENTI DE PRIMUL/AL DOILEA AN DE GRADINITA!!!

VACANTA FRUMOASA !!

cristina si nazdravanul Andrei (22.11.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

De la noi, vesti proaste: Stefan tuseste mai rau, nu mai rupe tusea decat rar, uneori mi se pare ca suiera (nu stiu daca de la mucozitat sau de la bronsita), nu am fost cu el la medicul de familie, am fost ieri la homeopat. Si se pare ca remediile ii mai indulcesc simptomele. Doar pentru cateva ore. Fie respira mai usor, fie rupe tusea, fie se desfunda nasul... As vrea sa fi stat azi cu el acasa mai mult, insa a trebuit sa ajung si la serviciu.
Sper in mai bine, azi sta acasa, maine la fel, poimaine, salina scrie pe noi. Sper sa se intample ceva, totusi.
Si ii tin si Salinul in priza, se cam usuca aerul, dar ce sa mai fac? Ii dau ceai de tei...
Of, pana ajunge sotul acasa mai e o vesnicie, macar sa aflu cum se mai simte.

Am vazut pozele de la serbari, foarte faine sunt. Sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lara spune:

Buna fetelor.
Foarte frumoase poze! Ce de copii reusiti! Si oau, ce serbari si ce costume... Noi nu avem serbare la gradinita, insa am fost ieri in excursie. Oricum, cred ca Ioanei i-a convenit mai mult excursia in locul serbarii :D si s-a simtit super.
Si la ea e maine ultima zi de gradi, cred ca e asa peste tot, exceptand gradinitele particulare. Acolo mergea toata vara, ce fain era...:D
Nicoleta, ce tratament ii dai lui Stefan? Imi pare atat de rau ca nu se simte bine... Ioana a scapat si ea acum vreo 4 saptamani de o tuse groaznica luata de la gradi :( N-o mai dadusem din octombrie, tocmai din cauza ca ma saturasem sa o dau trei zile la gradi si sa o tin mai bine de trei saptamani dupa aia acasa, pe tratamente, dar s-a intamplat din nou... Si io credeam ca n-or mai fi copiii bolnavi pe vremea asta...
Sper sa se faca bine cat mai repede!
Multa sanatate la toata lumea si vacanta frumoasa la pitici!

www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
----------------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana(11 decembrie 2002)

Mergi la inceput