Copilasi din 2002 (34)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Elena, si la noi ploua :((. Norocul lui Stefan este ca Cristina este la noi, ca se mai joaca impreuna... Desi e diferenta de 7 ani intre ei.
Eu sunt numai cu ei azi si maine, week-endul cu tati, apoi o saptamana iar singuri. Asta este, cu un tati mai calator... lunile astea.
Va doresc zile fara ploaie si fara caldura excesiva.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna,
Cred ca si pe aici va ploua, oricum e urat, cam vant!
Nicoleta, ma bucur ca e Stefan mai bine, probabil este efectul homeopatelor, intr-adevar. E bine ca ai hotarat sa-l vada si un alt medic. Sanatate si te asteptam cu vesti tot bune!
Nina, ti-am vazut printesa acum cateva zile, la rubrica din stanga, SA NE CUNOASTEM! Dulcica foc!
Pup restul fetelor!


Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
La noi, nu numai ca ploua dar s-a si racit brusc pe afara. Cred ca avem un pic peste 10 grade C.
Nicoleta, uite asa stiu eu sa prepar sodoul:
se freaca un galbenus cu zahar(20g), se adauga un pic din laptele de 200 ml necesar, sa fie mai fluid galbenusul frecat cu zahar si se pune peste restul de lapte ce se incalzeste pe foc mic, amestecand in continuu pana se ingroasa. Se poate prepara si cu miere in loc de zahar sau chiar cu zahar vanilat.
Doar ca preparatul este pentru tuse seaca, uscata, din cate am aflat. Mama mea spune ca in 7 zile a vindecat-o pe surioara mea de o tuse urata, aproape magareasca, doar cu acest sodou cu lapte.
Iar Stefan tuseste productiv. Cred ca tot siropurile expectorante il pot ajuta sau ceaiurile expectorante.
Am gasit www.revistafelicia.ro/da_Cum_scapam_de_tusea_chinuitoare_1000968.htm" target="_blank">aici, mai multe despre tuse. Trebuie cautat ce o declanseaza si cand se manifesta, pentru a putea fi tratata corespunzator.
Sper sa-i veniti de hac pana la urma, ca e tare pacatoasa. Stiu prin ce am trecut si eu, cand sa revin de la Buzias.
katty, trebuie sa ma uit in album, sa vad ce poze am cu dulcineea mea.
Elena, Kiki e bine, sta pe glicemii bune, datorita timpului petrecut mai mult pe afara, mai ales acum, ca are cu cine iesi la orice ora.
Trebuie sa o masor si sa o cantaresc, ca mi se pare ca a mai adaugat ceva cm in plus si a mai pus ceva carnita pe ea.
Si apropo, de baie ! Eu numai pe capusor o spal, care are parul lung, in rest se spala ea, in timp ce se joaca, ca si Andrei al lui katty cu diverse flaconase si alte minuni.
Va doresc o zi faina in continuare, dragi mamici si pitici !








Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Buna fetelor! La noi ploua ca-n... Bacovia....si nu-mi prea place...
Nicoleta ma bucur mult sa aud ca sunteti mai bine...iar faptul ca-i dai ou de prepelita e super...incearca sa-i freci doar galbenusul cu o lingurita de miere si apoi sa-i torni peste 200ml de lapte fierbinte,mestecand continuu ,pentu a se dizolva galbenusul(poti sa-i pui si cereale daca asa-i place mai mult).Idea e sa-l bea cat mai caldut.
Sanatate multa si tie cat mai multa putere
Elena ...noi tot in vasta garsoniera ne-am plimbat azi...si tare greu a fost...acu sunt la serv si a ramas tati sa se plimbe cu ei
Cristina22 chiar nu-i nici o problema....iti multumesc pentru urari
Anina iti multumesc mult ca ne-ai trecut pe listuta dar si pentru urari
...desi vremea e cam urata am hotarat ca in we sa mergem la Campulung Mold. la o matusa ...sper ca vremea sa tina cu noi. Pe net am vazut ca de sambata se face frumos...
Va pup si sa aveti un sfarsit de saptamana cu cat mai mult soare

http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

Nicoleta - poate e efectul salinei?Luana dupa ce a venit de la salina am mai tras ceva vreme cu tuse.Daca mergi la Orl-ist eu nu recomand unul pediatru.Pe noi un Orl-ist pediatru ne-a distrus psihic (nu o sa va povestesc ca e de rau), si am ajuns la Buc la un Orl-ist (nu stiu cum se numesc cei care nu sunt specializati doar pe, pediatrie), care ne-a lamurit cu ceea ce avea Luana.Din 31 iul vom merge la mare...speram ca in iarna sa fie bine.

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaghe spune:

Buna si de la noi si tare ma bucur Nicoleta ca baiatul tau se simte mai bine , eu n-am incercat niciodata ou d eprepelita , dar s evede ca a avut efect, totusi ebine ca vei merge la Buc. la doctor .Si pe aici a plouat, chiar e nevoie d emulta apa, e cam uscat, dar speram ca weed-end-ul acesta sa fie frumos, miine am liber si vom merge in parc, ceva activ. ptr. eidupa care trebuie s atermin treaba prin casa, iar simbata vrem s amergem la plaja , la toti ne place apa.Pe Matthew nu prea l-am lasat s ase spele singur, ii place sa se joace, dar eu sint ceea care il spala.Mi-am adus aminte d eceva:astazi in drum spre casa d ela gradinita, la stop, a vazut 2 adolescenti pe bicicleta , care nu purtau casca, si incepe sa -mi spuna :ca nu ai voie sa mergi fara casca , e periculos, ca umbla singuri pe strazi fara mama lui, ca el nu face asa ceva , intotdeuna sta linga noi, toata povestea , ceea ce ma bucura este ca gindeste pozitiv , si aproape intotdeauna se gindeste cum e mai bine sa faca . M-am cam intins dar m-a amuzat toata discutia cu el. La noi s-a facut tirziu trebuie sa inchid, dar miine sint libera si poate am mai mult timp.O zi buna
gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Stefan e cand asa, cand asa... oricum, si vremea este schimbatoare. Ieri eram la 5 PM 14 grade, putin tare. Si am iesit putin, cred ca nu a fost ok asta... avea muci de dimineata, nu tusea, insa... Abia astept sa mergem la ORL la Bucuresti, dar vom merge totusi la un pediatru mai renumit, laudat de multi, sper sa fie ok.
Lulu, dupa o saptamana de salina a inceput totul, dupa salina imediat a fost super ok. Sper sa ii treaca, si noi vom merge si la mare.
Nina, eu i-am dat si galbenusul, nu cred ca de la ouale de ieri a fost mai bine, poate insa il vor ajuta, da inainte cu homeopatele si baile de sare de Praid, siropul de muguri de pin... fructe... sper sa se termine curand.
Gabriela, draguta conversatie, si Stefan are porniri de-astea moralizatoare. Sunt niste scumpi.
Multumesc pentru reteta de sodou, voi incerca si eu, numai ca acum ii dau asa, oul crud, sper sa nu faca altele.
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dimineata, fac o pauza de curatenie ca sa supraveghez micuta, sa adoarma la loc!
Cred ca azi iesim un pic, aseara am iesit pana la farmacie, doar atat, si George era agitat, nu prea vrea in casa!
Am crezut ca il pot trimite si la farmacie, care se vede de pe geamul nostru, la 30 de metri, insa nu vrea decat la un magazin, atat. Cica ii e frica in partea cealalta. Nu insist, ma bucur ca merge dupa paine aici si e un pas important de acum!
Cu spalatul, el se spala cu buretele, dar parca nu am incredere ca se spala bine, cred ca o sa il las singur data viitoare sa vad, fac ctc-ul dupa! Pe cap il spal eu oricum, iar apa multa nu ii pun pentru ca si eu am alunecat in cada, de asta mi-e teama. Ii pun o panza sub el mereu si sta mai sigur.
Gata, adormit la loc bebica!
O zi buna, incepe weekendul!
Elena

edit: nu i-am dat pana acum oua de prepelita, nu stiu de cand sunt in magazin, prefer oua de la tara de la ai mei, sunt cele mai sigure, pentru ca George face bubite cand ceva nu e proaspat. Sodoul la fel il facem si noi, lui ii place si am observat ca la tusea magareasca cedeaza repede, ii pun mereu si o bucatica de unt in el fierbinte. Acum chiar e gata!

Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut!

Si pe aici e frig si sta sa ploua. Azi trebuia sa mergem la gratar la sot la firma dar s-a amanat din motive de vreme (pentru 27 iulie cand noi suntem deja plecati). Pacat, ca ne-am fi distrat, veneau toti cu familiile, erau multi copii...
De sambata asta in doua saptamani plecam in vacanta, incep sa fac bagajele. Bunicii deja trepideaza, nu ne-am mai vazut de 1 an. Si mie parca mi-e mai dor ca altadata.
Am scris si la "Parinti", lui Robert i-a iesit glicemia mica - 42, nu stiu ce sa inteleg din asta. In rest toate analizele-s bune, nu-i anemic si ASLO nu-i marit, e pana in 120 (deci nu l-a afectat streptococul - v-am spus ca a fost suspect de scarlatina).
Am fost ieri la logoped sa exersam "sh"-ul si mi-a dat si pentru acasa niste exercitii simpatice.
Va doresc un weekend placut si multa sanatate!






Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamyra spune:

Salutare dragi mamici!
Sunt tare fericita : in sfarsit plecam in we la munte , cu masina...noastra
Copii sunt in extaz: Robert e innebunit la ideea ca va da mancare la pui, la porci...Daria ca va urca pe dealuri la cules de floricele....si bureti, si fragi...(daca or mai fi)
.....iar eu voi respira aer curat si voi avea parte de.... LINISTE....
Va pup dulce si sa aveti un we minunat

mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830

Mergi la inceput