Copilasi din 2002 (34)
Raspunsuri - Pagina 18
Nicoleta spune:
Ce harnice sunteti!
Cu sanatatea, noi suntem asa si asa, pe mine m-a apucat sinuzita :(. Sper sa imi treaca repede, ca am inceput sa ma doftoricesc. Nici Stefan nu este prea departe, iti tot drege vocea si i se infunda nasucul, saracul... eu nu am probleme cu vnasul, dar ma dor sinusurile. Si azi plecam pe drum, sa o ducem pe soacra-mea, apoi mergem la ai mei sa o luam pe sora mea cea mica, apoi la Bv... vreo 600 de km avem de facut. Sper sa fie bine. Mergem inainte cu homeopatele.
Elena, i-am vazut si eu pe dragutii tai! O veni vremea aia si la mine?
Sinzi si Cristina, de obicei copiii bilingvi mai au ceva "erori" de pronuntie, mai imprumuta dintr-o limba in alta sau substituie sunete... Stefan vorbeste numai romana, insa corect si clar. Cu toate acestea, si el are cuvinte pe care le foloseste intr-o forma gresita (asa a auzit in jurul lui, asa le zice, i se pare ca suna mai interesant). Vor trece cu toate, important este sa nu se depaseasca o anumita varsta, cred ca 5-6 ani (parca asa ne zicea profu de psiho in liceu). Si eu am fost sasaita, pana mi-au aparut primii dinti definitivi.
Gabb, ma bucur ca iti place noul job. Spor la cautat o casa noua.
Lucia, si eu cred ca daca ati merge voi cu el mai intai la bazin, apoi la mare, ar fi mai usor sa accepte ideea de cursuri de inot, cu toate ca metoda aplicata acolo este total nepotrivita. Nu renuntati la idee (noi am fost fortati de imprejurari), beneficiile inotului sunt super.
Deocamdata Stefan nu da semne ca s-ar plictisi in vacanta, desi ieri nu a iesit afara, iar azi va iesi numai de la casa la masina si de la masina in casa. Sper sa vina vremuri mai bune, in Brasov s-a cam instalat frigul si nu numai atat, bate si vantul.
In conditiile astea (si el, si eu cu probleme), m-as muta la Praid, sa fim aproape de salina. Chiar am vazut niste casute de lemn faine de tot pe acolo.
Va urez tuturor week-end placut si sanatate.
Nicoleta
tamyra spune:
Desi nu am mai fost demult pe la voi....vin sa va salut si sa va urez o vacanta frumoasa si linistita(unde e cazul)si o vara superba tuturor
Am pus si ceva poze de la ziua spiridusilor mei ....asa ca va invit sa-i vedeti
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
sinzi_ana spune:
LA multi ani Patrick de Narcisa pt maine!!!!
Tamyra, tare draguti copii ai!!! Foarte frumoase pozele!!!
Nicoleta, drum bun si sanatate!!! Uf...imi pare rau ca Stefan are nasucul infundat din nou...oare aerul de munte nu il ajuta? Sa urcati pe munte in poiana???
Gabb, si noi avem 2 fetite autiste la gradi, dar sunt tare dulci...Una dintre ele in fiecare zi spune "happy monday!!!" ...
Imi pare rau ca Julian e speriat de copilul acela...uf...educatoarele ar trebui sa ia masuri, si daca ele nu pot sa ii faca fata, sa ceara un ajutor special (in astfel de cazuri copilul poate beneficia de propria asistenta, care se ocupa numai de el...)
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
CORNELIAP33 spune:
La multi ani puilor tai Tamyra!
Superbe poze, torturile de asemeneea grozave si copii foarte frumosi si veseli.
Weekwnd placut tuturor,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
www.help-ema.puls-il.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Ema!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
katty spune:
Tamyra, sa-ti traiasca piticii! Superbe torturi, eu nu le-as fi taiat, asa erau de frumoase. Si baietelul tau e fan Thomas? Intra in club?
Nicoleta, sanatate multa cu sinuzita ta, sper ca nu e cronica, ca stiu de la sora mea ce dureri de cap are cand in criza. Sanatate multa si lui Stefan!
Nicole, imi pare rau ce aud de gradinita unde e Julian, chiar nu iau atitudine doamnele de acolo? Nu e normal sa il streseze asa, trebuie sa se faca ceva. Nu iei nimic ptr. gat? Un sirop, o bulina, ceva? Sanatate multa si te asteptam cu vesti mai bune!
Sinzi, cand plecati in Nordul Moldovei? Cred ca va fi foarte frumos, mai ales daca va intalniti cu Elena si puiutii ei.
Noi iar ne-am intregit familia, suntem si cu Andrei acasa, e toata lumea fericita!
Va urez si eu un weekend cat mai frumos!
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
HelleneC spune:
Tamyra, super super torturi... dar chiar erau torturi? Foarte fericiti piticii acolo la party, si foarte curiosi de tortuletele minune! Unde le-ati facut, in Siret sau Radauti? Sa iti traiasca si sa va tot bucurati asa, la dublu!
Weekend placut si relaxant la toti!
Elena
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
Gabbriela spune:
Tamyra la multi ani pt pitici tai.
fetelelor parintii sunt de vina, ei nu vor sa accepte problema copilului si nu vor sa ia masuri, invatatoarele incearca dar il mai scapa din ochi uneori.
Luni au sedinta cu parinti si cu un medic si cu directoarea sa le explice.. sa vedem dupaia ce se mai intampla.
Pt gat nu am luat nimic.. dupa 4 zile de chin a inceput sa imi curga nasu si sa stranut.
Astazi si julian s-a trezit cu nasucu curgator.. sper sa ii treaca pana luni.
si un sf de saptamana minunat.... eu astazi am zi de curatenie.. asa ca intru in priza de la prima ora a diminetii.
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
tamyra spune:
Salutare fetelor! Va multumesc mult pentru urarile facute
Sanziana , multumesc mult si doar ganduri bune frumosului tau print Sa inteleg ca vii la Suceava?
Cornelia , multumesc mult...ti-am vazut "taurasul"...tare mandru si frumos mai e...sa fiti fericiti!
Katty multumesc frumos ....si daca nu taiam eu torturile...le devorau ei.. pentru Andrei!
Elena iti multumesc si te felicit pentru minunatiile de copilasi pe care ii aiLe-am vazut pozele si m-am topit iar mandretea cu cercei e asa mare deja.....Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de asa comori
Cat despre torturi sa stii ca le-am facut eu in garsoniera mea(stii cantecul?)....am dus copii la madam socrela si toata ziua de sambata am stat si le-am bibilit....blaturile erau facute de vineriiar sambata noaptea am facut restul ....mancarii
Asa ca in cazul in care ai nevoie de ajutor .....stii unde ma gasesti
Gabbriela multumesc mult si multa sanatate tie si lui Julian cel Frumos
http://new.photos.yahoo.com/tamyrarotaru/album/576460762404766830
mamy de gemeny : ROBERT ARMIN SI DARIA REBECA
HelleneC spune:
Tamyra... m-ai lasat... se pare ca esti nu numai buna bucatareasa, dar foarte foarte creativa. Cum ai reusit??? Nota 20 din partea noastra! Cat despre oferta... clar tin minte pentru septembrie!
Duminica frumoasa tuturor!
Elena - mami de www.babiesonline.com/babies/g/gabrielacapraru/" target="_blank">Gabriela (12.04.2007) si www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George (6.09.2002)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2982d59ca18ccf32422fed" target="_blank">Poveste fara sfarsit!
sinzi_ana spune:
Elena, si eu imi doresc tare mult sa ne cunoastem!!!! (iti trimit un pm cu nr meu de tel...eu voi ajunge in Suceava in jur de 15-16 iulie (daca totul merge cum am planuit!!!)
Tamyra, si eu am ramas fara glas!!!! Bucataria e un hobby??? Dar cu 2 copii asa frumosi cred si eu ca ai inspiratie!!!!
Gabb, sper sa se rezolve cu nasucul infundat a lui Julian!!! Sanatate multa si tie!!! Ce s-a rezolvat si cu baietelul agresiv???
Katty, vrem sa plecam pe 12 iulie (joia viitoare)...de abia astept!!! Si David la fel...sper sa mearga toate bine!!!!
Ma bucur ca v-ati reintregit!!! Sa stii ca voi ajunge sigur si prin Bucuresti si poate ne vedem in Cismigiu!!!! Cred ca in jur de 26-28 iulie am sa ajung!!!
Ma gandeam ca poate reusim sa facem o reuniune a copiilor de 2002 in Bucuresti candva, nu ar fi frumos???
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David