In urma cu mai bine de 2 luni am semnat actele de vanzare a ap. in care am locuit primii nostri ani impreuna. A venit pe lume fetita noastra, iar dupa aproape 2 ani de la fericitul eveniment ne-am gandit sa ne mutam. Doua camere nu mai erau de ajuns. Ap.2 am reusit sa-l cumparam intr-un final, dupa ce am asteptat actele de succesiune ale proprietarei, dupa ce am stat ca pe ghimpi pt ca preturile tot cresteau, dupa ce am acceptat (pt ca n-am avut incotro) o majorare de pret. Am decis sa ne mutam la mama mea pana terminam lucrarile la noul ap., dar situatia devine tot mai tensonata pt ca ne-am intepenit la etapa "aprobari". Vrem sa facem modificari in apartament, modificari ce implica daramarea unor pereti. Daca ati trecut prin asta, cu siguranta ca stiti la ce ne-am inhamat, daca nu, probabil ca ati auzit de la prieteni. Stiu ca multi renoveaza si dau jos pereti fara sa isi ia aprobarile, dar nu vrem sa sarim acest pas pt linistea si siguranta noastra.
Intrebarea mea este: care sunt pasii pt obtinerea autorizatiilor de renovare? Cum pot obtine aprobarile acestea cat mai rapid? Exista printre voi un arhitect care m-ar putea ajuta (contra cost, evident)? Arhitecta la care apelase sotul meu nu mai are timp.
babygirl, poate te ajuta partial acest subiect.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze