Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (16)
Raspunsuri - Pagina 23
Alynutza spune:
Merci Natalia. Sper sa-mi iasa buna.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Alynutza spune:
Am comis www.flickr.com/photos/9684774@N08/1302933879/in/set-72157600636179296/" target="_blank">O noapte la Venetia weekend-ul asta. Cam intr-un sfert din crema am pus ness, sa vad cum iese, mi s-a parut interesanta si asa si cu aroma de vanilie. Totusi sunt in dubii ca mi-a iesit foarte 'tare' crema, asa trebuie sa fie?
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Balbina spune:
Alina, f. apetisant arata prajitura. Si din poza se vede ca ti-a iesit crema mai tare. O fi fost untul mai gras si a intarit crema? Zici ca a avut gust interesant crema cu nes, ar trebui sa incerc si eu.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
monica-elizabet spune:
alina, arata demential...gata la sf saptamanii o execut si eu
tre' sa caut reteta pe-aici pe la natalia ca altfel lesin aici de pofta
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Balbina spune:
Monica, uite reteta, ca sa nu te chinui prea mult cu cautatul.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Alynutza spune:
Natalia uite la asta nu m-am gandit. De obicei folosesc unt de 60%, insa acum am luat de 80% ca numai asa am gasit pachet de 250 (ca-mi trebuia 200 la crema si 50 la glazura). Ori asta ori am tinut prea mult galbenusele pe foc, ca nu stiam sigur cum trebuie sa arate. Oricum la gust a fost delicioasa si foarte foarte fina. In cea de vanilie am pus si esenta din aceea la pliculetz (Vanilie Bourbon) de la Dr. Oetker, ii da un gust demential.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Balbina spune:
Alina, si eu folosesc de obicei unt mai slab, de 65% grasime. De galbenusuri pot sa-ti zic ca daca le tii prea mult pe foc, se taie. Sau cel putin asa mi se intimpla mie. Esenta de vanilie bourbon imi place si mie f. mult, o folosesc frecvent.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2
Alynutza spune:
De taiat nu s-au taiat. Le-am tinut pana au capatat consistenta unei smantani nu foarte groase, insa s-au mai ingrosat dupa ce s-au racit.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
monica-elizabet spune:
va arat si eu experimentul cu mini barbie si poneiul din dotare
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri/photo#5107568516135317042
ruxi nu are nici 3 anishori si m-am gandit ca-i mai potrivit asa pentru ea
ps.nah ca iar n-am apucat sa fac noaptea la venetia
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri
Balbina spune:
Monica, ce idee simpla si draguta, sa folosesti pe acelasi tort 2 personaje. Ce are tortul inauntru? I-a placut destinatarei?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Lucrusoare pentru bb2