FIV 122
Raspunsuri - Pagina 4
cristal1995 spune:
Madalina: FELICITARI, MAMICO!!!!!
Bine ca se mai intampla shi chestii bune, macar de incurajare, ahsa... Sa ne tragi dupa tine pe toate!
Fetelor, cum zicea un prieten de familie: "Sa va-mpinga Dumnezeu numai in bine!"
Pupici!
Aly
madalina28 spune:
Va doresc din tot sufletul sa treceti prin clipele de fericire prin care am trecut eu ieri.Inca sunt ametita ca dovada ca sunt treaza la ora asta,nu stiu ce se petrece cu mine,nu-mi vine sa cred ca e adevarat,nici eu nici sotul meu nu ne asteptam.
Sfatul meu pt voi este sa mergeti pe cat mai natural,nu imi pare rau nici o clipa ca nu am luat cycloproginova sau estromfen.Nu va mai indopati cu atatea medicamente,eu nici data trecuta nu am luat nimic,dar nu a fost sa fie.Avea dr.Cocei dreptate cand a zis ca putem sa asteptam si 6 luni ca valorile sa fie bune pe natural si sa avem o reusita.
Cel mai rau imi pare ca nu l-am pozat in faza de embrion cand mi l-a aratat "mama lui " Dascalescu in laborator,nici nu stiu cate celule avea,chiar nu m-a interesat nici o clipa am zis sa fac acest ET ca trebuia facut deja imi facusem planuri pentru o operatie de reimplantare tubara vroiam sa o fac acum in iunie.
Pup toate fetele FIV-oase fara exceptii.
Madalina 4 +
calea sigura a esecului este sa renunti...
ladyxe spune:
Neata, in sfarsit alaturi de voi.
Pe scurt, povestea mea suna cam asa: pe 21.05 am facut 1 diphe de 0,1 apoi urmatoarea zi am adaugat 2 gonal si 2 menogon. De ziua copilului eu am avut punctia, 9 ovocite recoltate, din care 5 fecundate. Luni 4.06 am facut ET cu 3 embrio de 8 celule, am stat 2 ore linistita si apoi am plecat acasa. Acum iau cate 9 utrogestante/zi si 1 acid folic.
Acum sunt in z3 de la ET si nu simt nimic, de fapt nici in timpul stimularii nu am simtit nimic, doar sanii mai tensionati mariti si durerosi.
Stiu ce tr sa fac dupa ET si mai ales sa nu caut simptome, dar am un semn de intrebare ori mai fi acolo inauntru puiutii, in cat timp pot aluneca de acolo din capatul uterului si ajunge afara fara ca sa stim.
Si apoi dr spunea ca e f impotant sa mentina anumiti parametri in lab pt ca ovocitele fecundate sa se poata diviza si supravetui,
daca in burtica noastra acesti parametri sunt diferiti nu exista riscul ca puiuti sa nu supravetuiasca din primele lor clipe in burtica?
Offff gandurile astea, sper sa fie cu noroc pana la urma, sa va mai spun ca in timpul ET dr a stranutat de 2 ori, toata lumea zicea ca o sa se lase cu gemeni, acum timpul si cel de sus va decide.
Acum fug rpd in patut.
Scuze ca m-am intins atat de mult
Va pup pe toate
aurel_cris spune:
Buna dimineata fetelor imi cer scuze ca nu v-am dat vesti despre mine de ieri dar de la acel diazepan am fost tare adormita.ET a fost ok fara durere am 3 puisori la purtator unul de 8 celule si 2 de 10 celule.Nu am mai congelat nimic pt ca 4 dintre ei s-au pierdut pe drum,asta este.
MADALINA felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,vai ce emotii aveai si uite ca a fost bine,mi-a facut placere sa te revadA o intrebare tu cum ai facut acel progesteron injectabil ca la mine cind am intrebat iar a zis ca nu sa nu fac.
FLORI,DREAM,IOANATUGS,DANYALO,ZOUZOU,MARRINA,ALDOLINA,PUSSI,ANGELIA va multumesc ca v-ati gindit la mine
CELLU iti tin pumnii pt la echo
MIHA,ADINA sa veniti si voi cu II
la toate fiv-oasele
Relya spune:
Madalina , felicitari !!! sarcina usoara si la termen !!! sanatos, frumos si norocos
" Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. " - Octavian Paler
Aldolina spune:
Madalina, multi pupici , felicitari si ganduri bune si de la Cris86.
Ai grija de tine si de bebica.
Sheritra spune:
Madalino , felicitari mamico, ma bucur mult ca ai reusit sa ai sarcina usoara si fara pic de emotii! Si doi bebei la purtator!
Danyalo, cu Cocei nu trebuie sa vorbesti in dimineata punctiei? La mine asa a fost de fiecare data, nu cu zile inainte si stat pe culoare, trebuie sa fii cat mai relaxata, sa stea outele cuminti. Daca vrei iti dau nr ei de telefon s-o suni, s-o intrebi de nr de zile de abstinenta pt domnul.
Bafta multa la toate fetele in focuri!
Shery 18+ Alesia
my precious
eco-uri
burticuticuta
Chiara spune:
rubia, asa cum a zis si monica-elena, sarcina se vede la un echo normal la 6 sapt. de la ultima menstruatie si la un echo mai performant la 5,5 saptamani de la um. putin probabil sa fie extrauterina la tine. eu cred ca a fost o incercare de implantare a embrionilor, ceea ce inseamna mult,sansele tale cresc la o eventuala incercare deoarece e un semn ca uterul are acele substante necesare, obligatorii pt. implantare.mult, mult noroc iti doresc
madalina28 spune:
Aurel-Cris mie mi l-a dat si pt ca la primul FIV mi-a venit in Z9 peste 6ovule de utrogestan pe zi,daca nu ti-a prescris nu face stai linistita si ai grija de puisorii tai.Daca faci cumva injectabilul ai grija nu schimba doza brusc asta poate afecta bb.
Shery si unul pt Alesia
Cris86 multi pupici, cand incepi?De data asta o sa reusesti cu siguranta.
toate FIV-oasele burticoase si viitoare burticoase.
Madalina 4 fix
calea sigura a esecului este sa renunti...
Adhnana spune:
madalina28 felicitari graviduto!!!. Iti doresc o sarcina fara probleme si un bebe sanatos!
Adhnana 21+