Sinucidere din nou

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Candy

Oricum, e ciudata chiar si decizia de se sinucide intr-un loc public, atat vreme cat aveau o garsoniera numai a lor... Ce-o fi fost in capul lor???

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

S-or fi gandit ca se vinde mai greu garsoniera dup-aia.

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

Cum pot sa puna o astfel de poza socanta?!

Am inteles ca au aparut poze post-mortem si cu baiatul care a avut o aventura cu profesoara. Au aparut in presa poze de la locul accidentului lui Lady Di, cu masina facuta zob si ea, inauntru, plina de sange.
Nu inteleg

poza Robert

Se cheama a scoate bani din suferinta umana. Daca vezi ceva ce te socheaza vei consuma. De la jocuri violente pana la poze cu gemene sinucise imbratisate.

Eu astept sa vad daca se confirma povestea cu miscarea de care se vb, daca a fost o problema de anturaj sau doar a lor. Una din problemele lor mi se pare ca amandoua studiasera litere. Pai sa-mi fie cu iertare da cand toata ziua citesti si analizezi numai lucuri triste ti se cam ia cheful de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ei , na .....cand citesti pasajele alea cu "m-a obosit viata" , nu-ti trece prin cap ca daca desteptul care le-a scris nu s-a sinucis probabil era doar o metafora?!?!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaDo spune:

Procurorii vehiculeaza ideea ca gemenele erau lesbiene, una se imbraca in roz cealalta in albastru.Erau amabile cu cei din jur dar traiau amandoua intr-o lume a lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by Clover
Una din problemele lor mi se pare ca amandoua studiasera litere. Pai sa-mi fie cu iertare da cand toata ziua citesti si analizezi numai lucuri triste ti se cam ia cheful de viata.

N-as zice ca studiul literaturii duce neaparat la depresie.

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

quote:
Originally posted by capcaunul

quote:
Originally posted by hristina
Vine sfarsitul lumii!?!

Vine! Si se va transmite in direct la OTV.

Ah, nu pot sa cred cite pierd neuitindu-ma la OTV!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by Clover

quote:
Originally posted by Candy

Oricum, e ciudata chiar si decizia de se sinucide intr-un loc public, atat vreme cat aveau o garsoniera numai a lor... Ce-o fi fost in capul lor???

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

S-or fi gandit ca se vinde mai greu garsoniera dup-aia.

De milioane replica, Bombaniciule! :-)
la fel de grozav mi se pare si comentariul cu literele, da' mi-e lene sa ii mai dau quote :-)))

-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by oanaDo

Procurorii vehiculeaza ideea ca
Oana

"Tragedia vietii consta in ceea ce moare intr-un om in timp ce traieste"

cum o vehiculeaza ? asa, public ? adica, a aparut in presa sau cum ?

io una nu inteleg:
1. cum draq se pot "exprima" procurorii inainte de finalizarea cercetarilor intr-un caz
2. cum mama draq pot ajunge asemenea poze pe mina ziaristilor ?! ca banuiesc ccc ca sursa pozelor si informatiilor care apar de ex. la OTV e vreun politist (de fapt, cica se face o ancheta interna vizavi de sursa in cazul baiatului)
3. cum mama draq se permite mass-media (ziare, TV) sa publice/difuzeze asemenea fotografii/informatii ? adica, banuiesc ccc ca trebuie sa ceara acordul familiei ca sa dea o poza cu victima, nu ?!

va zic sincer, cu riscul de a fi morbida la ora asta, da' de multe ori cind vad accidente pe la TV ma gindesc cu groaza ca mi s-ar putea intimpla una ca asta si sa ma "dea" nenorocitii astia pe la TV !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Teo , oricine e in zona poate ace poze si poate castiga probbil ceva bani vanzandu-le.
Eu am un prieten care sta intr-un bloc turn , la ultimul etaj.Bocul ala cred ca e Mecca sinucigasilor , ca in 2 ani s-au arunact 2 pers. venite din celalalt capat al tarii.
Anul asta s-a sinucis un baiat venit din Iasi la un concert, prietenul respectiv era acasa si a facut poze de sus. Evident ca nu le-a dat la nici un ziar, dar ideea e ca se poate.Pozele cu fetele nu cred ca sunt de la politie ca ar trebui sa se vada si politisti misunand pe acolo

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput