Sinucidere din nou

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

acum 2 saptamani aici s-au sinucis simultan 2 fete de vreo 16 ani. Au comunicat prin tel mobil si s-au aruncat de la ferestrele camerelor lor. au lasat si o srisoare in care explicau ca au facut asta pt ca nimeni nu le lua in serios cand ziceau ca o sa se omoare... din fericire nu a murit niciuna dntre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Mediatizarea excesiva a acestor cazuri e cel mai rau lucru.
Se va crea o moda printre adolescentii debusolati.....din pacate!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cum pot sa puna o astfel de poza socanta?!

Am inteles ca au aparut poze post-mortem si cu baiatul care a avut o aventura cu profesoara. Au aparut in presa poze de la locul accidentului lui Lady Di, cu masina facuta zob si ea, inauntru, plina de sange.
Nu inteleg

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Mare pacat!!!Bietii parintii......sunt terminati.Uite de asta o sa fac vreo 4-5 copii,sincer,fara gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Se duce lumea de rapa. Tot mai des auzim de sinucideri la copii a caror pariniti sunt plecati ori in straintate, ori acesti copii nu sunt intelesi de parinti si se simt frustrati si aleg aceasta cale de a renunta la viata.Mare pacat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Oricum, e ciudata chiar si decizia de se sinucide intr-un loc public, atat vreme cat aveau o garsoniera numai a lor... Ce-o fi fost in capul lor???

God, if I can't have what I want, let me want what I have.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

E pacat cand se intampla astfel de lucruri... Nimeni si nimic nu poate justifica decizia de ati lua viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

groaznic, groaznic, groaznic...practic nu cred ca aveau vreun motiv bine intemeiat, aveau o viata aparent normala, licentiate, cu o slujba buna...cica aveau o legatura tensionata cu parintii, ca cica erau certate cu tatal lor. si totusi...nu cred ca daca esti certat cu tata e normal sa-ti pui capat zilelor. vai de ei parintii aia, ce o fi in sufletul lor, de acum si pana la sfarsitul vietii lor.

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Vine sfarsitul lumii!?!

Kasi si Victoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

quote:
Originally posted by hristina
Vine sfarsitul lumii!?!

Vine! Si se va transmite in direct la OTV.

Mergi la inceput